- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevda40 burda anlatiliyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
ekledim canim eklememmi hiç
canim ben ozellikle 2 haftalik yaptin yarislari haftalik olunca bir hafta sonra simarip verdiklerimizi geri aliyoruz...en azindan 2 haftalik olursa 2 haftada bir kacamak yapariz fazla abartan olmaz diye dusundum...hem boyle daha heyecanli kim kaç kilo herkes merak edicek ve 1. olmak icin daha cok caba gostericek
gorucez bakalimbu kadar iddiali olma bence dur daha ben varim
![]()
canım çok sağol ilgilendiğin için fakat açılmadı.
ayrıca ben okudum onları uğraştım bayağıda fakat nereye yapıştırılır onu bulamadım.
canım çok sağol ilgilendiğin için fakat açılmadı.
ayrıca ben okudum onları uğraştım bayağıda fakat nereye yapıştırılır onu bulamadım.
gorusuruz bu kadar iddiali oldugunu hatirlatirim sana o gunhahayyyyyyttt 14 gün sonra görüsürüz seker![]()
kiz sen salam diyetimi yapiyorsun yoksa?gunun ozeti :)))
sabah:2 haslanmis yumurta,2 dilim salam ,bir kibrit kutusu beyaz peynir ve yesil cay
ogle:2 dilim salam ,bir kucuk yogurt ve yesil cay
aksam:1 dilim biftek tavada yagsiz kizarttim ve yesil cay
4 lt su ,1,5 saat spor...
ne zaman başladınız kızlar beni de alın aranıza :)
Çok güzel... liste uzun ama her şeyden az az... zaten kaldı 12 gün :))) başarıcaz....Kizlar bende dunun ozetini geçeyim size hemen....
[1] Elma 0.5 ADET 30
[2] un kurabiyesi 1 adet 65
[3] Ekmek (beyaz) 20 GRAM 50.8
[4] Ayçiçek Yağı 0.3 YEMEK KAŞIĞI 25.2
[5] fındık (1 adet) 10 adet 90
[6] Marul (Kıvırcık) 3 yaprak 6
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Ton Balığı Ayçiçek Yağlı 0.6 ADET(80 GR) 109.8
[9] Elma 1 ADET 60
[10] dost süt 0.5 200ml 29.5
[11] Cornflakes 30 gr 111
[12] Step (40 adım/dak) 11.2 dak 100.58
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Labne Peyniri 20 GRAM 40
[15] Ayçiçek Yağı 0.3 YEMEK KAŞIĞI 25.2
[16] Yumurta Beyazı 3 ADET 45
[17] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[18] Ekmek (beyaz) 20 GRAM 50.8
Toplam : 723.72 kal.
listemin uzunluguna takilmayin iyi inceleyin ve gunun sonunda aldigim kaloriye bakin![]()
gunun ozeti :)))
sabah:2 haslanmis yumurta,2 dilim salam ,bir kibrit kutusu beyaz peynir ve yesil cay
ogle:2 dilim salam ,bir kucuk yogurt ve yesil cay
aksam:1 dilim biftek tavada yagsiz kizarttim ve yesil cay
4 lt su ,1,5 saat spor...
aynen canimÇok güzel... liste uzun ama her şeyden az az... zaten kaldı 12 gün :))) başarıcaz....![]()
Bol proteinli az kalorili bir gün geçirmişsin...:) 1.5 saat spor çok iyi...![]()
gorusuruz bu kadar iddiali oldugunu hatirlatirim sana o gun
kiz sen salam diyetimi yapiyorsun yoksa?salama yuklenmissin hep
kilonu bildir arkadasim en son olarak senide ekliyorum....
Günaydın kızlar kızımın kahvaltısını yaptırdım bende yaptım hemen eve girişmeden ne yapıyorsunuz bakayım dedim kahvaltıda 5 minik mantarla bir yumurtalı omlet yedim, bir dilim kepek ekmek , biraz yoğurt ve form çayımı içiyorum :) kahvaltım 241 kalorilik oldu, dün misafir olduğundan kendime tabak koymadım arta kalanlardan atıştırdım fazla yemedim ama kalori hesabı da yapamadım, buğün daha dikkatliyim
:))))protein diyeti canim o yuzden salama yuklendim tabi yagsiz tavuk ,hindi salam :))))
aynen canimherseyden azar azar...ama 13 gun var daha 12 degil bugun 2. gunumuz bir gunu geride biraktik henuz
evet 1.5 saat super ama hangi sporu yaptiginada bagli...
lisabella hangi sporu yaptin 1.5 saat???