Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar. Bosanma surecine giriyoruz, esim bana mehir olarak Ümreye beraber gitmeyi demisti, bende kabul etmistim.
Simdi bunu yerine getirmezse ne olur dinimiz acisindan?
Merhaba arkadaslar. Bosanma surecine giriyoruz, esim bana mehir olarak Ümreye beraber gitmeyi demisti, bende kabul etmistim.
Diyanetteki hocalara sormak daha doğru olacaktır ancak şu pandemi döneminde olunmasından dolayı bir umre bedelini ( yaklaşık 10-15 bin arası ) size ödesede helalleşseniz mantıklı olur gibi geldi banada
Boşanırken eski kocan olacak kişiyle aynı odada kalıp umre gezmesi mi yapılır. İsterken enteresan bir mehir istemişsiniz bu kadar önemsiyorsanız diyaneti arayın