göğüslerin çok süt dolu ve sertse emmez bunun için başta sağıp göğüsünü yumuşatıp emzir. emerken süt tazzikli bi şekilde geliyosada emmez. bunun içinde başta sağ.
bazen sebepsizde oluyo bendede olmuştu ilk aylar herkes üstüme geliyodu annemler falan yok sütün acı,ekşi,yetmiyo mama ver falan diye takmadım kimseyi 1 ay sonra düzene girdi. az az ve sık sık emzirdim başka hiç bişeyle uğraşamadım diyebilirim. şimdi 6 aylık. bazı günler yine zor emiyo. bide sesten falanda etkileniyo emzirdiğin ortamda konuşan birisi tv vs.olmasın önce sen kendin rahat bir şekilde otur uzan nasıl olursa sonra bebeğinin rahatını sağla.
maşallah seninki düzene girmiş inşallah hiç bozulmaz..hep sessiz bi ortamda emziriorum..tazzikden değil canım meme ucum dudağına değer değmez ağlıyor..hiç ağzına almadan çekmeden ağlıyorbebeşin emzik kullanıyomu peki?acaba benimki emzikden mi emmiyo die düşünmeye başladım ama ondan olduğunuda sanmıyorum..kafayı yemek üzereyim aç kalıo die çok üzülüorum
canım aynı şeyleri bende yaşadım 56 günlükten başladı 3. ayına kadar kayınvaliden emzik verdin ondan oldu diye suçlladı bazı bebekler dünyayı algıladıkları için bir dönem emmiyolarmış ama geçici bi dönem kızım 21 aylık 16,ayına kadar emzirdim zor inan unutulup gidiyo bu günler
aynen cnm benimkide emzikden dioölee pişmanımki kendimi suçlar oldum niye emzik verdim diye..ama çalışacağım için vermiştim..keşke vermesemiydim acaba bilmiyorum..emziğe saldırıyo bana ise çığlık atıo çok üzülüorum hergün ağlıyorum artık aç kalıo ek bişey de vermiorum çünkü eminim o zaman aslaa emmez.. peki nasıl atlattın canım?neler yaptın?bide ne kadar sürdü?hala emzik emiomu?ayrıntılı paylaşırsan çok sevinirim..
aynen cnm benimkide emzikden dioölee pişmanımki kendimi suçlar oldum niye emzik verdim diye..ama çalışacağım için vermiştim..keşke vermesemiydim acaba bilmiyorum..emziğe saldırıyo bana ise çığlık atıo çok üzülüorum hergün ağlıyorum artık aç kalıo ek bişey de vermiorum çünkü eminim o zaman aslaa emmez.. peki nasıl atlattın canım?neler yaptın?bide ne kadar sürdü?hala emzik emiomu?ayrıntılı paylaşırsan çok sevinirim..
canım ilk önce olumlu düşün,o emzikten değil arkadaşımın çocukları emzik almıyo onlarda da oldu bir de emzik ilerki dönemlerde çok işine yarayacak uyuturken unutma bakşimdi emmiyo aç uyumuyomu kaşıkla ver bi iki kaşık sonra beşiğinde ayağında salla sersemleyince uyku sersemliğine alıyo bir ay sürdü 9 ayda sonra da bebeği bırakmak istemiyolar ben çok çektim gündüzleri emmiyodu geceleri ara sıra emmmemezlik yapıyodu saaha kadar oturuyoduk ben de öğretmenim çalışana zor oluyo burdan takip edicem seni
benim bebeğim çok huysuz doğduğundan beri. 15 günlükken dedik emzik verelim ama nafile hiç emmedi. deniyoruz biberonda almıyor. eğer emzik alıyosa biberonda alır herhalde zaten çalışacakmışsın birde biberonla vermeyi dene.
canım işe başlarım ücretsiz almam d,e emz,k verdim..ama işe gidemedim onu bırakıpama şimdide beni emmiyo..senin bebişin emiosa seni boşver başka hiçbişey vermeee.seni emsin..şöle kızımla bakışa bakışa bi emişemedik heppp ağlayarak...
ya malum bütün kış eve kapandık artık gezeriz dedim gezerkende biberon rahat olur dedim ama malesef. neyseki kaşığa alışkın artık dışarda sütü kaşıkla vercem :)) eminim zordur bırakmak allah çalışan annelere yardım etsin
göğüslerin çok süt dolu ve sertse emmez bunun için başta sağıp göğüsünü yumuşatıp emzir. Emerken süt tazzikli bi şekilde geliyosada emmez. Bunun içinde başta sağ.
Bazen sebepsizde oluyo bendede olmuştu ilk aylar herkes üstüme geliyodu annemler falan yok sütün acı,ekşi,yetmiyo mama ver falan diye takmadım kimseyi 1 ay sonra düzene girdi. Az az ve sık sık emzirdim başka hiç bişeyle uğraşamadım diyebilirim. şimdi 6 aylık. Bazı günler yine zor emiyo. Bide sesten falanda etkileniyo emzirdiğin ortamda konuşan birisi tv vs.olmasın önce sen kendin rahat bir şekilde otur uzan nasıl olursa sonra bebeğinin rahatını sağla.
merhaba benim kızımda emedi. çok zorladık neler denedik ama olmadı. Bende bir sene boyunce hergün 2 saatte bir sağarak verdim. Maşallah katıya geçinceye kadar günde 1 lt biberon iel içiyordu.
Ben pompa olarak medelayı kullandım. Manuel pompam vardı o canımı acıttı. Elektrikli daha konforlu. Benim göğüslerim büyük ve içi süt dolduğu için taş gibiydi. Medelayı alınca epey bir sağdım. Tam bir yıl onu kullandım. İşdede çok pratikdi. Küçükdü. Evde kızım uyurken 2 satte bir sağıyordum. Şükür sütüm hep boldu. rezene ve maltta çok içtim. Sanırım genetik. Ben 2,5 yaşına kadar emmişim.
cnm benim bebeğimde başta öyle yapıyordu sonra farkettimki göğsümün ucu sertken almıyor.. emzirmeden önce biraz süt sağıp ucuna sürüp göğsmün ucunu iyice yumuşatıp verdim..
sorun kalmadı çok şükür..
bebeğim 3.5 aylık..malesef beni emmek istemiyor..sadece uyurken emzirebiliorumo da zar zor bu 2 aydır bölee...artık çok yoruldum..bu durumu yaşayan ve başarıp memeye dönen bebeğiniz varsa lütfen yardım edin bana kızım emzik emiyor,parmağını emiyor ama beni asla emmiyor aç olsa bile asla emmek istem,yor.asla biberon,kaşık denemedim..neden böyle anlamadık..lütfenn deneyimlerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?