kemece, artık sütümde cok azalıyor ıkı gogusumden bır bardak sut cıkarken sımdı yarım bardak bıle cıkmıyor emmedıgı ıcın damarlardan sut cekılıyormus... bu gece ıkı elını bırden agzına sokmaya calısırken cıkardıgı sesle uyandım hemen gogsumu dayadım bır de utanmaz benı uyandırıyorsun der gıbı bagırdı :)) almadı memeyi... cok uzuluyorum emmek neden ıstemez bı bebek anlamıyorum...nasıl ac ac uyuyor onuda anlamıyorum
memenizin ucuna tatlı birşey sürün kesinlikle tutar ben dut bekmezi sürüyorum alıyor memeyi benimde bebişim 2 ay 20 günlük aynen senin dediğin gibi yapıyor parmağı emiyor emziği emiyor ama memeyi emmiyor. bende bu yola baş vurdum sende yep bence
kendi sütünün tadına baktın mı?
soğan sarımsak yada baharatlı şeyler tüketiyorsanız bu sütün tadını bozuyor.
bebek emmek istemez.
emzik verdim de böyle oldu diye düşünme... sabırlı olup anne sütüne devam etmeye bak.
anne gögsünü emmek için bebek damağını kullanır. buda çok yorucudur. uğraş gerektirir.
biberonu emmek için dudaklarını kullanır. bu kolaydır. yormaz uğraştırmaz.
arkadaşımın çocuğu anne sütünü gögüsten emmedi. arkadaşım sütünü sağıp biberona dolduruyordu öyle içiyordu. hala azıcık tembel bir çocuk. ama çok tatlı...
Merhaba Arkadaşlar , Aynı durumu ben maalesef 3 şubatta yaşadım. Kızım o zaman 3,5-4 aylık falandı. Sütüm old. halde emmiyordu , emzirmeye çalıştığımda ise kendini arkaya ittirip ağlıyordu. Bi çok kez doktor değiştirdm tahliller falan. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tedavi ile geçti fazla yüksek değildi değeri. Ama yine emmedi 5,5-6 aylık olana kadar ekgıda vermedm. O süreç içinde bebeğim hiç kilo almadı. Şimdi ekgıda+emziriyorum. Ve şuan bebeğim 7 ay 1 haftalık. Sonuç mu ben sinir hastası oldum emmemesnden dolayı. Evden dışarı burnumu bile çıkartamıyorum neredyse çünkü dışarı çıktığımızda ne emiyo nede yiyo. Aklım heo bebeğimde kalıyo. Gezdiğimden gördüğümden hiçbişekilde tat alamıyorum. Ben kızım emsn diye hala günde 3 lt su içiyorum. bazen isteyerek emiyo bazen uykuluyken. Ama hala çak çuk emmiyor beni. Denemediğim yöntem kalmadıİnşallah sen başarırsın arkadaşım.
aynı kaderimi paylaşıyoruz canımewt bende dışarı çıkınca çok zorlanıyorum..her yere süt sağma makinasıyla gidiyorum çok sinir bişey..ama napalım sağlıklı olsunlarda biz sinir hastası olalım:)bende ürtiker oldum sıkıntıdan heryerim kaşınıp kabarıyo
Merhaba Arkadaşlar , Aynı durumu ben maalesef 3 şubatta yaşadım. Kızım o zaman 3,5-4 aylık falandı. Sütüm old. halde emmiyordu , emzirmeye çalıştığımda ise kendini arkaya ittirip ağlıyordu. Bi çok kez doktor değiştirdm tahliller falan. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tedavi ile geçti fazla yüksek değildi değeri. Ama yine emmedi 5,5-6 aylık olana kadar ekgıda vermedm. O süreç içinde bebeğim hiç kilo almadı. Şimdi ekgıda+emziriyorum. Ve şuan bebeğim 7 ay 1 haftalık. Sonuç mu ben sinir hastası oldum emmemesnden dolayı. Evden dışarı burnumu bile çıkartamıyorum neredyse çünkü dışarı çıktığımızda ne emiyo nede yiyo. Aklım heo bebeğimde kalıyo. Gezdiğimden gördüğümden hiçbişekilde tat alamıyorum. Ben kızım emsn diye hala günde 3 lt su içiyorum. bazen isteyerek emiyo bazen uykuluyken. Ama hala çak çuk emmiyor beni. Denemediğim yöntem kalmadıİnşallah sen başarırsın arkadaşım.
Şu an da aynı bu sorunu yaşıyorum internette sizden başka aynı derdi paylaştığım birini bi yazıyı bulamadım. Çözüm bulabildiniz mi ne yaptınız ? İnşallah yazımı görürsünüz uzun zaman olmuş çünkücanım işin garip yani açlıkdan ağlamıyouyuyoda,gülüyoda, mesela uyuanıyo auu uuu diye sesine veya elini emme sesine uyanıyorum..ağlamıyor..süt yetio desem 8 -9 saat önce zar zor emdiği süt ne kadar yeter?ben kendim hemşireyim bu çocuğa akıl sır erdiremedim valla..güya ücretsiz izin aldım burnumdan geldi..keşke başlasaydım da işe başladım emme di deseydim..başaramıcam galiba sağıp beslicem gibi görünüo..salı kontrolümüz var salıya kadar dayanıyım diyorum ama benim sabrım kalmadı...burdan gelişmeleri yazarım canım..inşallah düzelir dicem ama ölee olmuycak gibi duruyo bizim 2 aydır gecemiz gündüzümüz emzirme çabalaıyla geçti..kucağımda sersemletip vermeye çookk çalıştım cin gibi olup ağlıyo...çok uyanık çıktı benim cadıı..şu göğüs koruyucuları var silikon ondan aldım yalancı sanıp göğsümü emer die 1 kez aldı 2. de anladı ...uffffffff inşallahhhh geçer inşallahh..Allahım sabır yarabbim nolurr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?