Meleğim benimle kızlar... Inanamıyorum !!!

teprık edrım canım.a.s.darısa benım ve benım gıbılerın basına:Saruboceq:

Merhaba TIFF :)
Çok teşekkürler, çok içten dile getirmişsin hakikaten düşünceni :)
Ve teee o zamandan beri hatırlıyor olmana çok şaşırdım, etkilendim açıkçası :)

Aslında sanırım konuyu kaçırmışsın azıcık... O negatif çıkan test sonucunu ben daha önce de almıştım. İlk yaptırdığımda pozitifti.. 4 gün sonra negatif oldu. Ve ardından da şiddetli kanamayla düşük yaptım.
Bahsettiğin nefeslerin tutulup beklendiği mevzu buydu yani.
Çok üzülmüştüm, o olaydan sonra uzunca bir süre siteye gelmedim hiç. İçime kapandım falan...
Şimdi, birkaç hafta evvel yeniden geldim siteye. Kendimle barıştım çünkü :))
Akıntıyla ilgili topik, benim için nasıl önemliydi anlatamam sana :)
O bekleme sürecini bilirsin... Gecikecek miyim.. kuruluk var... ne iş bu iş :)))

Şimdi çok mutluyum.. Rabbime sürekli dua ediyorum. Almasın meleğimi benden diye... Elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
Ve dua ediyorum, isteyen tüm kadınlara nasip etsin bunu. Sana da inşallah göstersin.

Ne güzel, için içine sığmıyordur şimdi yerimseniben alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla sıhhatle..

Teşekkürler... Aynen, içim patlamak üzere :))

canım ben 5 haftalıktım kese görünüyodu sadece.7 haftalıkken bıdığımı ve kalp atışını gördük çok şükür.benim hiç vajinadan bakmadı bu arada.

Ben bugün 4+6 oldum şimdi. 5. haftayı bitirdik yani. Tabi bunlar internetteki hesaplayıcıların söylediği gün bilgileri tabi.
Ben doktora gitmek için biraz beklemek istedim... Hemen alttan muayene yaptırmak istemedim. Bi sakıncası olmadığı söyleniyor ama, içime sinmeyecekti işte... bekledim biraz.
Yarın öğleden sonra, tam 6. haftamızın ilk günü yani.. doktora gideceğiz.
Bakalım karnımdan görür umuyorum bişeyler. Çok mecbur kalırsak, vajinal muayeneye de izin vermek gerekecek heralde.

Kızlar hepinize çok kocaman teşekkürler.
Ben bu siteden çok şeyler öğrendim. Öğrenmeye de devam ediyorum...
Darısı tüm isteyenlerin başına...

canım benim hayırlı olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

teprık edrım canım.a.s.darısa benım ve benım gıbılerın basına:Saruboceq:

Canım benim.. inşallah arkadaşım... tüm isteyenlerin başına..

Ben bu işin sırrını çözdüm. Takriben 8 aydır istiyoruz.... Ancak oldu işte...
Şayet bir sağlık sorunu yoksa çiftte, kafadan silip atmak lazım bu konuyu. Gün takibi falan... strese sokuyor insanı..
İlk kez bu ay, ne zaman regl olduğumu, ne zaman yumurtlayacağımı, mayıs ayının regl gününü... takip etmedim.. En son işte, kasıklarım çok şiddetli ağrıyınca, ajandama baktım, adet günüme brkaç gün kalmış... öğüslerim değişti falan.. şüphelendim.
Ama gidip erkenden test yaptırmadım bu sefer ben.
Günüm geçti... 2 gün sonra-bu salı test yaptım. Pozitifi gördüm.

Demek istediğim, kafaya takmadan, rahatlamak lazım.

Tebrikler canım gözün aydın senin adına çoook sevindim darısı bizlerin başına haklısın ah o stres yok mu asıl sebep o zaten.

canım benim hayırlı olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

çok teşekkürler teyzesi... :)

Tebrikler canım gözün aydın senin adına çoook sevindim darısı bizlerin başına haklısın ah o stres yok mu asıl sebep o zaten.

canımmm... çok teşekkürler.. darısı başına olsun inşallah..

aynen dediğin gibi, o stres yakıyor başımızı...
ben üniversite sınavı sırasında, stresten dolayı 2 kez istifra ettim.. toplamda 40 dakika falan kaybettim. sinir bozukluğu, vb. de eklen,nce, hedefimi tutturamadım. gittim izmire... he iyi mi oldu kötü mü oldu tartışılır.. ama hedefimden şaştım.
sonra iş için bi sınava girdim, ilk iş tecrübem olacaktı. stresten hesap kitap yapamadım. inanmazsınız yani, çarpma işlemini bile yapamadım. tabi işe alınmadım.
sonra stresten bebek yapamadım uzun süre..

velhasıl.. bu stres bizi yiyor bacılarım :)
mümkün olduğunca rahat olmak lazım, kafadan çıkartmak lazım bu bebek konusunu mutlaka. aksi halde çok güç.

biz şimdi 6. haftamızı bitirdik, bugün 6+1 olduk. onu kaybetmekten çok korkuyorum ama stres yapmamaya çalışıyorum. çünkü bu stres beni ayat boyu hep hedefimden uzaklaştırdı.

diyeceğim o ki, kendine bi meşgale bulmaya çalış ezgim29. mutlaka.
ahşap boya, boncuk diz.. yaptıklarını satmaya çalış yakınlarına falan.. muhasebeni yap. kendi muhasebeni.. ne aldım, ne kullandım, ne sattım.. ne kazandım... falan falan.. kafanı meşgul et.
küçük bi tavsiye sadece.
eminim, annelik hepimize çok yakışacak.
melek göbüşüne gelsin inşallah

canım hayırlısı olsun yeni gördüm sen de hamişmişsin.tebrikler umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ayy çok sevindim :)

canım hayırlısı olsun yeni gördüm sen de hamişmişsin.tebrikler umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ayy çok sevindim :)

teşekkür ederiz ecem teyzesi :))
hepimiz meleklerimizi kucaklarımızda görelim hayırlısıyla inşallah...

tüm isteyenlere allah nasip etsin inşallah.

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahıma hamdolsun, bugün meleğimin kalp atışlarını duyduk :)
6+3 olduk teyzeleri bugün, ultrasonda 6+1 çıktı :)

Kelebek gibi çırpınıyor o minnacık kalbi, pıtır pıtır atıyor... ınanılmaz bişey bu..

Geçen hafta kesemiz 7 mm idi.
Bu hafta meleğim 5 mm, kesemiz limon büyüklüğünde :)
Ne kadar hızlı büyüyor bu sıpalar, maşallah maşallah, nazar değmez inşallah :)

Allahım, tüm isteyenlere nasip etsin, muhteşem bir mucize bu... Tarifsiz bi duygu :)

Sağlıkla melekleri kucaklarımızda görmeyi nasip etsin allahım, koklayalım bol bol, öpelim ısıralım butlarını popolarını :)

Tebrik ederim rabbim...............
:ecrin_bebek: hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin

çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah sağasalim doğurman dileğiyle darısı olmayanlara olsun tatlım

Tebrik ederim rabbim...............
:ecrin_bebek: hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin

teşekkür ederiz edenizzz teyzesi.
darısı isteyenlere olsun inşallah.
melek bekleyen herkes gibi ben de inşallah, sağlıkla kavuşurum kuzucuğuma.

canım hayırlı olsun darısı başımıza inşş

sağolasın ozgul'cüm, amin.. darısı başınıza inşallah :)

çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah sağasalim doğurman dileğiyle darısı olmayanlara olsun tatlım

çok tşekkürler abreq0033 teyzemiz, amin.... sağsalim doğurup, öpüp koklamak için çıldırıyorum. poposunu poposunu ısırıcam doğduğunda.. beklettiği için cezasını çekecek sıpa :) butlarını popolarını, minicik ayaklarını sıkıp sıkıp sevicem :)
allah isteyen herkese versin inşallah, çok güzel bir duyguymuş, herkes yaşasın...

teyzecikleriiimmmiiiizzzz,

bugün bizim için çok özel bir güüünnnn :)

geçen sene bugün, eşim bana evlenme teklif etmişti.
her şey ne hızlı olmuş böyle.... söz, nişan, düğün, balayı, iş güç, şu bu, ..... bugüne geldik valla :)
bugün 6+5 olduk bile biz... 7. haftamız bitiyor teyzelerimizzz... kocaman olduk biz :)

tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun inşallah a.s.

hayırlı olsun bebişin canım

gözunaydın canım allah tamamına erdırsın

çok teşekkürler kızlar.. sağolasınız.

allahım tüm gebeleri hayırlısıyla bebeleriyle kavuştursun.
isteyen herkese de bu güzel duyguyu tattırsın inşallah..

bu arada bugün, 7+2 olduk :) 8. haftamızın içindeyiz, 2 ay tamamlanıyor nasipse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…