Ay nasıl sevindim anlatamam yaaa Yalelcim sen beni tanımazsın ama ben bu siteye senin sayende üye oldum diyebilirim. Henüz üye değilken misafir konumunda erken hamilelik belirtilerini okuyordum, sen kan testi yaptırmıştın sonucu bekliyordun. İnternetten bakıyordun sonuca. Herkes nefesini tutmuş senin sonucu bekliyordu, ben de.. Ne yazık ki sonuç negatifti. Hemen üye oldum siteye ve ben de sana üzülme demek istedim ama sen çoktan gitmiştin. Sonraları hiç görmedim seni ama bir kaç gündür akıntıyla ilgili açtığınız topiğe bakıyordum ve içimden hep bitsin şu kızcağızın çilesi artık dedim. Seni hiç tanımıyorum selamımız bile yok ama kendim hamileymişim gibi sevindim canım yaa. Bu sitenin en güzel yanı da dışarda bulamadığın paylaşımı, dostluğu yakalıyor olmak sanırım. Bir başkasının mutluluğu senin mutluluğun oluyor, ne güzel. Allah tamamına erdirsin canım, Rabbim kucağına da alıp, mıncır mıncır mıncırmayı nasip etsin inşallah. Tekrar tebrikler!!
Ne güzel, için içine sığmıyordur şimdi yerimseniben alkisalkisalkis
Allah tamamına erdirsin inşallah,sağlıkla sıhhatle..
canım ben 5 haftalıktım kese görünüyodu sadece.7 haftalıkken bıdığımı ve kalp atışını gördük çok şükür.benim hiç vajinadan bakmadı bu arada.
teprık edrım canım.a.s.darısa benım ve benım gıbılerın basına:Saruboceq:
canım benim hayırlı olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Tebrikler canım gözün aydın senin adına çoook sevindim darısı bizlerin başına haklısın ah o stres yok mu asıl sebep o zaten.
canım hayırlısı olsun yeni gördüm sen de hamişmişsin.tebrikler umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ayy çok sevindim :)
Tebrik ederim rabbim...............
:ecrin_bebek: hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin
canım hayırlı olsun darısı başımıza inşş
çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün inşallah sağasalim doğurman dileğiyle darısı olmayanlara olsun tatlım
tebrik ederim canım hayırlı evlat olsun inşallah a.s.
hayırlı olsun bebişin canım
gözunaydın canım allah tamamına erdırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?