Meleğim benimle kızlar... Inanamıyorum !!!

anlattıkca benıde aglatıyodun nerdeyse hayırlısıyla kucagına al ıns benımde adetım 14 gun gectı bugun kan da ıdrar testıde yaptım cıkmadı varmıdır acaba

bu arada tarıhı yenı fark ettım he böcek dogmus bıle hehe:)

merhaba, inşallah allah kucağına verir meleğini arkadaşım.
14 gün geçtiyse ve tahlillerde gebelik çıkmadıysa, sanırım ve maalesef gebelik yoktur. Stresten gecikmiş olabilirsin belki, tabi başka bi sıkıntı yoksa.
Umuyorum en kısa zamanda meleğine kavuşursun sen de, tüm isteyenler de.
Ben de oldukça çabalamıştım hamile kalmak için, ama uğraşırken olmamıştı. Kafanız rahat olacak, çabalamayacaksınız, aktiviteyi iş olarak görmeyeceksiniz. Keyfinize bakacaksınız. rahat bünyeye geliyor melekler. aklında olsun.

Bizim böcek doğdu evet, yarın 2. doğum günü kızımızın.
Hatta kardeş düşünmeye başlasak mı diye düşünmeye bile başladık.
Zaman çok çabuk geçiyor.

biz, ikinciye karar verdik kızlar,
BEGÜM'ümüze bir kardeş daha lazım diyoruz şimdilerde..

Bakalım saldık çayıra, mevlam kayıra :)))
inşallah tez zamanda alırız ikinci bebek müjdesini rabbimden...

dua edin lütfen :)))

Bu topik, egüm'ün günlüğü gibi oldu sanki benim için.

Begüm, şimdi 3,5 yaşında..
Bu hafta kreşe başladık. Ama oldukça sıkıntılıyız.. Ayrılmak istemiyor, ağlaya ağlaya bırakıyorum, aynı şekilde ağlaya ağlaya alıyorum çıkışta, koca gün de ağlıyor hala.. geçecek, alışacak elbette. her çocuk gidiyor, bizim sıpa da gidecek, onun iyiliği için gönderiyoruz.

Bu arada, geçen seneki 2. bebek çalışmalarımızdan sonuç alamadık birkaç ay.. bi düşük yaptım geçen sene yine. Sonrasında da annemin sağlık problemleri çıktı karşımıza.. Erteledik konuyu.
Şimdi, annem yine rahatsız ama, artık Begüm'e kardeş yapma konusunu daha fazla ertelemek istemiyoruz.
Bu ay başlıyorum çalışmalara nasipse...

İnşallah 2. meleğim de gelir, gelir ve sıkı sıkı tutunur annesine..

Benim dualarım sizlerle kızlar, siz de benim için dua edin, olur mu teyzoşlar?

BUGÜN, BEGÜM'ÜN 4. DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ...

22.01.2010 sabahı almıştık Begüm'ü kucağımıza... İlk kez koklaşmıştık yavrumla... ilk kez hissetmiştik teninin yumuşaklığını...

Yavrum doğalı 4 koca sene olmuş... zaman ne çabuk geçmiş...
Şimdi kreşe gidiyor, inanamıyorum kızlar.

Yarın okulda bi parti yapacağız nasipse.. özenle seçtim her şeyini, hazırlıklarını özene bezene yaptım.
Kuzum okullu oldu, okulda d.günü kutlaması yapıyoruz.... İnanamıyorum bunlara...

Yarabbim, sen ne büyüksün.... Hamdolsun Allahım verdiğin mucizene... hamdolsun yarabbim güzelliğine...

Allahım, ikinci duamı da kabul et, kardeş gönder yavruma artık... lütfen.

:) Begüm, 'kardeş duası' öğrenmiş anneannesinden.

Artık kendisi dile getiriyor, ''kardeş istiyorum anne.... iki tane kardeş istiyorum anne'' diyor.

Bu sabah bi uyandı, bu cümleyle... 'kardeş istiyorum anne, iki tane kardeş istiyorum anne'' dedi bana.

''bugün, bütün gün otur evde dua et anne sen, ben iki kardeş istiyorum diye söyle, ona göre versin bize kardeşimi Allah annecim'' dedi bana.

Çocuğa malum mu oluyordur nedir... bilemedim :)

Biz hala, kardeş çabasındayız, hakkatten çalışma var ama... Begüm, neden üsteledi, nerden çıkarttı bu konuyu bilemedim :)

Okulda öğreniyorlar heralde... :))) diyip geçtim kendi kendime.

Bugün CUMA,
Allahım, mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine... sen duamı kabul et yarabbim.

Evlat, kabul olunmuş en büyük duadır .. derler.
Yarabbim, benim ikinci duamı da duy nolur.
Aylar oldu.... artık ver mucizemi. AMİN

ALLAH'A NE KADAR ŞÜKRETSEM AZDIR HERALDE...

Çok şükür kızlar, 2,5 senedir ettiğim dualar kabul oldu.
Demekki kızımın dua etmesi lazımmış....
Begüm dua etmeye başladıktan sonra, birkaç ay içinde geldi minik yeni meleğimiz...

10+3 haftadayız bugün.
Nasipse Begüm tam 5 yaşına geldiğinde, abla olacak.

İkinci bebeğim de, Allah nasip ederse, ocak ayında doğacak.

Allahım isteyen herkesin dualarını duysun, hiçbir kadının karnını da elini de boş çevirmesin....

Evet, ikinci meleğim de nihayet benimle.... İNANAMIYORUM !!!

Hayırlı olsun ne kadar güzel paylaşmışsın her şeyi tam çekirdek aile oluyorsunuz sağsalim kuçagınıza almayı nasip etsin Rabbim

Hayırlı olsun ne kadar güzel paylaşmışsın her şeyi tam çekirdek aile oluyorsunuz sağsalim kuçagınıza almayı nasip etsin Rabbim

Canım merhaba,

Ben KK'ya ocak2009'da katılmıştım. dün gibi hatırlıyorum.
yeni evliysim, henüz birkaç aylık..... hamile kalmaya çalışıyordum.
Nasıl hamile kalınır, onu bile bilmiyordum.
Burda, kızlardan öğrendim ben her şeyi. meğer her ilişkide hamile kalınmıyormuş.... bunu bile burda öğrendim. :))

velhasıl, 2009 mayısta kızıma hamile kalmıştım, ilk burda sizlerle paylaşmıştım. o günün o anın heyecanını unutmam mümkün değil.
sonra da, işte bu topik, benim günlüğüm gibi oldu.

kızım büyüdü, kreşe başladı, kardeş istedi... biz çok uğraştık kardeş için. kolay olmadı hiç.
ve şimdi de 2014 nisan ayında, ikinci meleğime hamile kaldım.

bunu da paylaştım kk ile.
bu topik hem benim, hem kızımın hem kardeşinin topiği olacak.... büyüdüklerinde, göstericem onlara :))

cok güzel canım bende her şeyi paylasıcam burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…