Allahım hamdolsun, çok şükür... sen çok büyüksün rabbim...
inanamıyorum hala daha...
idrarda test.. pozitif.. sonunda çift çizgi!!!!!
ağlamaktan ekranı bile göremiyorum ben ya şu anda.
hayata yeniden başladım gibi hissediyorum. içimde biyerde, yeni bi canlı oluşacak... fabrika çalışıyor, büyüyecek meleğim... bu nasıl bir mucize... :) bedenimde bir insan bedeni daha oluşacak. inanamıyorum..
şimdi, şu anda... ondan daha çok hiçbir şeyin sevilemeyeceğini farkettim. elim karnımda durmaya başladı bile :)
titriyorum heyecandan.
oyy oyy maşşallah ne cok büyümüs yeni olmasına karsın allah nazerdan saklası saglıcakla kucagına aldırsın bebeginide eklemek nasip etsin maaşşallah yegenimize
canım allah analı babalı hayırlı evlat eylesin darısı benim gibi 6 yılım olcak bebek yolu gözleyenlere sen nezamandr istiyodun???????? bişey denedinmi????????? benimde olsunnnnnnnn
RABBİM
kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin inşallah darısı benim başımaa
canim yaa insallah ben de 22,32 ve s haftalarimi cabuk gorerim.cok sabirsizlaniyorum inan ki.onumdeki 8 ay 8 yil gibi geliyor.sen dedin yaa 22 hafta.acaba gorebilecek miyim 22 haftayi diye gecirdim icimden:))
canım cok içten paylaşmışsın bizlerle....ne kadar yogun duygular yaşamışsın...saglıkla kucagına almayı nasip eder allah,inşallah....hepimize....
tebrikler
hayırlı olsun allah tamamına erdirip,analı babalı büyütmeyi nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?