Meleğim benimle kızlar... Inanamıyorum !!!

sellaaammmm
teyzelerimiiizzzz, biz bugün 8+2 olduukkkk ... 9. haftamıza girdik :)
ay inanamıyorum yarabbim ben bu muhteşem olaya...

darısı her isteyene olsun inşallah..
melekler bizlere tutunsun da, aman bırakmasınlar.... çok korkuyorum ben

Merhabalar,
benim Annelik Yolunda Hamile Kursum var. eğer ilgilenirseniz Bebegim Geliyor
adlı bloğumu inceleyebilirsini.z Merak ettiğiniz birşey varsa da ertugrul.esra@gmail.com e-mail atabilirsiniz.
sevgiler..

ESRA ERTUGRUL

[/url][/IMG]

kızlaaarrrr
teyzoşlarımııızzzzz... biz 10+1 olduk bugün :)

göbüşümü çok seviyorum beeennn.. içinde bebişim var

oyy oyy maşşallah ne cok büyümüs yeni olmasına karsın allah nazerdan saklası saglıcakla kucagına aldırsın bebeginide eklemek nasip etsin maaşşallah yegenimize

oyy oyy maşşallah ne cok büyümüs yeni olmasına karsın allah nazerdan saklası saglıcakla kucagına aldırsın bebeginide eklemek nasip etsin maaşşallah yegenimize

ay canım.. teşekkürler iyi dileklerin için.. amin inşallah... :Saruboceq:

selam kızlaaarrrr a.s.

ayın 23'ünde kuzumu gördümmmmm

eller ayaklar bacaklar..... 12+3 iken ikili test için gittik baktım meleğime..
taklalar mı atmıyor.. eller mi sallamıyor.. hoplamalar mı istersiniz... zıplamalar mı :) her bi zıpırlık var sıpamda :)

yarın sonuçlarımızı alıcaz nasipse bakalım... dualarınız bizimle olsun lütfen.. kuzmun sağlığı sıhhati yerinde olsun.

darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.. çok muhteşem bir duygu bu.

canım allah analı babalı hayırlı evlat eylesin darısı benim gibi 6 yılım olcak bebek yolu gözleyenlere sen nezamandr istiyodun???????? bişey denedinmi????????? benimde olsunnnnnnnn

canım allah analı babalı hayırlı evlat eylesin darısı benim gibi 6 yılım olcak bebek yolu gözleyenlere sen nezamandr istiyodun???????? bişey denedinmi????????? benimde olsunnnnnnnn

canım, inşallah allahım nasip etsin.. isteyen herkesle birlikte sen de yaşa inşallah bu duyguyu..
içinde bir can büyütmek, canından can oluşturmak muhteşem bir duygu... rabbimden dilerim, tüm isteyen kadınlar yaşasın bunu.

b en özel bişey yapmadım açıkçası. bekledik..... sabırla bekledik...
doktora gittik geldik falan ama, bir tedavi yapmadık hiç. bekledik bekledik, geldi sonunda kızım.

merhabalaarrrr....

biz 22+1 olduk bile teyzoşlar.. kızım büyüyor sürekli..
artık kasıklarımın olduğu yerlerde minnacık ayaklarının minnacık hareketlerini hissediyorum :) bale yapmaya başladı kızım :)

RABBİM

kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin inşallah darısı benim başımaa

canim yaa insallah ben de 22,32 ve s haftalarimi cabuk gorerim.cok sabirsizlaniyorum inan ki.onumdeki 8 ay 8 yil gibi geliyor.sen dedin yaa 22 hafta.acaba gorebilecek miyim 22 haftayi diye gecirdim icimden:))

canım cok içten paylaşmışsın bizlerle....ne kadar yogun duygular yaşamışsın...saglıkla kucagına almayı nasip eder allah,inşallah....hepimize....

RABBİM

kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin inşallah darısı benim başımaa

amiinn.. darısı senin başına :)

canim yaa insallah ben de 22,32 ve s haftalarimi cabuk gorerim.cok sabirsizlaniyorum inan ki.onumdeki 8 ay 8 yil gibi geliyor.sen dedin yaa 22 hafta.acaba gorebilecek miyim 22 haftayi diye gecirdim icimden:))

göreceksin elbette teyzoş, hatta zamanın nasıl geçtiğine şaşacaksın bile :)
o test, bu ultrason, bilmemkaçıncı hafta kontrolü, bebeği görme heyecanı, kıpırdanışları, ne yesem de bebeğe yarasa acaba, vb.. derken derken.... zaman geçiveriyor inanki :)

ben de şimdi şu geri kalan 17 haftayı nasıl geçiricem telaşındayım mesela..
şiştim iyice, zorlanmaya başladım. allah sonumuzu hayır etsin :)

canım cok içten paylaşmışsın bizlerle....ne kadar yogun duygular yaşamışsın...saglıkla kucagına almayı nasip eder allah,inşallah....hepimize....

ben bu siteden öğrendim her şeyi, gerçekten!
nasıl hamile kalınır? nasıl şu olur? ne zaman bu olur?
her şeyi burda, arkadaşlarımdan öğrendim. şimdi de aynı şekilde, burda arkadaşlarımla paylaşıyorum her şeyi... :)

bu hafta, 23+ olduk biz kızımla....
ayrıntılı ultrason muayenemizde gördük kızımızın herşeylerini...

Bugün biz, kızımın her yerlerini gördük Minik kalbi pırpır atıyor maşallah, 4 odacığı, giren çıkan damarları… Ciğerler, böbrek, pankreas, bağırsaklar, mide, yumurtalıkları, kafasının içi, beyni, kaşı, gözü, dudakları, burnu, çenesi, kolları, bacakları, elleri, ayakları, parmakları… Her şeyine baktık. Benden bebeğe giden damarlardaki kan ve oksijen akışlarına baktık. Maşallah benim bebeğime, her şey yolunda, ikimiz de gayet iyiyiz hamdolsun. Allahım nazardan korusun bizi inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…