- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi Cardialgia
-
benimde meleğim bundan 2 yıl önce anneler gününde beni bırakıp gitmişti.seni çok iyi anlıyorum.anneler gününü gelince içim hala acır.allah sabır versin.yine düğümlendi boğazım
AminnnnAcınızı unutturacak mutluluklar yaşatsın rabbim...
yeniden aynı heyecanı yaşarsınız dilerim
Annemin benden önceki bebeğinin 9 aylıkken kalbi durmuş karnında. Allah sonra beni nasip etmiş. Size de Allah sabır versin inşallah güzel haberlerinizi alırız kısa zamanda.
İnan çok üzüldüm ..
Hamile olduğunun haberini bir topikte görmüştüm ve çok sevinmiştim..
Keşke böyle olmasaydı ama üzülme nolur..
Çok geçmiş olsun =(
Elbette üzüleceksin, yasini tutacaksin fakat herseydi bir hayir vardir canim. Herseyin daha kötüsü vardir. Bazeleri bebislerini 4 aylik,5 aylik hatta dogumda kaybediyorlar. Bazeleri yillar deniyorlar sirf iki çizgiyi görmek için. Baskasinin dedigi gibi, bak hamile kalabiliyorsun en azindan.
Simdi istedigin kadar agla, üzül ve zamani gelince tekrar denersiniz ve dilerim ki bu sefer saglikli bir sekilde bebisinize kavusursunuz.
üzülmeyin demek bu durumda zordur..sizin gibi bende ayni seyleri yasadim... hamile kalabildiginize gore tekrar olur... bebeginiz icin uygun sartlar olusmamis oyle düşünerek rahatlatin kendinizi...gecmis olsun...
Geçmiş olsun allah sabır versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz meleğinize
bende öyle düşünüyorum, üzülüyorum işte ilk heyecan ilkim diye...
çok teşekkür ederim desteğiniz için sağolun...
Ah canim, simdi üzüntüden göremezsin ama senin daha çok heycanlarin, sevinçlerin olacak. Bir daha hamile kaldiginda o bebegin tekmelerini hisedeceksin, dogumunu, ilk sefer yürüdügünü göreceksin,...
Hayatta hiçbirsey imkansiz degil. Geçenlerde okumustum bir çift 10 mu 12 sefer düsük yasamislardi, yillar denemislerdi ve sonunda yavrularina kavusmislardi. Yani sende öyle yillar beklersin demek istemiyorum. Demek istedigim sende yavruna kavusacaksin degisik heycanlari yasayacaksin. Bundan emin ol canim. Positiv düsün ve esin ile yaralarinizi biraz sardikdan sonra tekrar deneyin :)
ne güzel şeyler yazmışsın, yüzüm güldü sayende çok teşekkür ederim.
içimi rahatlattı Allah razı olsun herkes den destek oldular bana.
haklısın umutla doldurup içimi gelecek meleğimi mutlu ve güçlü karşılayayım...
çok teşekkür ederim desteğin için.
hayat mucizelerle doludur değil mi?
Rabbim de senin gönlüne göre versin Amin.
Amin bitanem hepimizin duaları kabul olsun inşallahAllah razı olsun canım, zaten sabretmekten başka bir çarem yok.
Amin dilerim meleğim yine gelir.
Allah senin de gönlüne göre versin Amin...
ağladım bak zaten canım sıkkın Allah tez zamanda nasip etsin hayatımhalbuki ne çok beklemiştim seni...
nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...
ya babanın gözlerinde ki sevinç her şeye bedeldi...
dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...
doktor tutunamadı deyince hastane üzerime yıkıldı meleğim...
beni terk etmiştin...
ciğerim yandı kalbim paramparça oldu...
ama sen miniciktin, sen benim dualarımdın...
kaldıramıyorum, dayanamıyorum...
Amin bitanem hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Allahım bir daha yasatmasin bu acıyı. .
Birbirimize dualar edelim dualarla buluşalım.
ağladım bak zaten canım sıkkın Allah tez zamanda nasip etsin hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?