Meleğim bıraktı beni :(

Elbette üzüleceksin, yasini tutacaksin fakat herseydi bir hayir vardir canim. Herseyin daha kötüsü vardir. Bazeleri bebislerini 4 aylik,5 aylik hatta dogumda kaybediyorlar. Bazeleri yillar deniyorlar sirf iki çizgiyi görmek için. Baskasinin dedigi gibi, bak hamile kalabiliyorsun en azindan.

Simdi istedigin kadar agla, üzül ve zamani gelince tekrar denersiniz ve dilerim ki bu sefer saglikli bir sekilde bebisinize kavusursunuz.

üzülmeyin demek bu durumda zordur..sizin gibi bende ayni seyleri yasadim... hamile kalabildiginize gore tekrar olur... bebeginiz icin uygun sartlar olusmamis oyle düşünerek rahatlatin kendinizi...gecmis olsun...

Annemin benden önceki bebeğinin 9 aylıkken kalbi durmuş karnında. Allah sonra beni nasip etmiş. Size de Allah sabır versin inşallah güzel haberlerinizi alırız kısa zamanda.

İnan çok üzüldüm ..
Hamile olduğunun haberini bir topikte görmüştüm ve çok sevinmiştim..
Keşke böyle olmasaydı ama üzülme nolur..
Çok geçmiş olsun =(

benimde meleğim bundan 2 yıl önce anneler gününde beni bırakıp gitmişti.seni çok iyi anlıyorum.anneler gününü gelince içim hala acır.allah sabır versin.yine düğümlendi boğazım

Rabbim yardımcın olsun canım, çok acı evet
meleklerimizle bir gün kavuşacağız...
Allah'ın yaptığından sual olunmuyor, neyi yazdıysa onu yaşıyoruz
Acınızı unutturacak mutluluklar yaşatsın rabbim...
yeniden aynı heyecanı yaşarsınız dilerim
Aminnnn
bu güzel duan için desteğin için çok teşekkür ederim.

Allah'ım senin de kalbine göre versin Aminnn...

Annemin benden önceki bebeğinin 9 aylıkken kalbi durmuş karnında. Allah sonra beni nasip etmiş. Size de Allah sabır versin inşallah güzel haberlerinizi alırız kısa zamanda.

biz kadınların imtihanı da bu demek, Annen ne çok üzülmüştür ne acı
bu güzel duanlarınız için Allah bin kere razı olsun Aminnnn...
güzel gönlünüze göre versin Rabbim.

İnan çok üzüldüm ..
Hamile olduğunun haberini bir topikte görmüştüm ve çok sevinmiştim..
Keşke böyle olmasaydı ama üzülme nolur..
Çok geçmiş olsun =(

sorma canımdan can gitti sanki, yer ayaklarımın altından kaydı.

bir insan kalbi yerinden çıkacak kadar ağrır mı?

sağol canım desteğin için

evet benden kötü durum da olanlar da var... Rabbim yardım etsin.

doktor da söyledi ya iyice büyüyünce bu durum olsaydı o zaman daha çok yıkılırdın diye...

yine bebeğin olacak acını yaşa ama topla kendini dedi...

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Allah herkesin kalbine göre versin. Aminnn

üzülmeyin demek bu durumda zordur..sizin gibi bende ayni seyleri yasadim... hamile kalabildiginize gore tekrar olur... bebeginiz icin uygun sartlar olusmamis oyle düşünerek rahatlatin kendinizi...gecmis olsun...

bende öyle düşünüyorum, üzülüyorum işte ilk heyecan ilkim diye...

çok teşekkür ederim desteğiniz için sağolun...

bende öyle düşünüyorum, üzülüyorum işte ilk heyecan ilkim diye...

çok teşekkür ederim desteğiniz için sağolun...

Ah canim, simdi üzüntüden göremezsin ama senin daha çok heycanlarin, sevinçlerin olacak. Bir daha hamile kaldiginda o bebegin tekmelerini hisedeceksin, dogumunu, ilk sefer yürüdügünü göreceksin,...

Hayatta hiçbirsey imkansiz degil. Geçenlerde okumustum bir çift 10 mu 12 sefer düsük yasamislardi, yillar denemislerdi ve sonunda yavrularina kavusmislardi. Yani sende öyle yillar beklersin demek istemiyorum. Demek istedigim sende yavruna kavusacaksin degisik heycanlari yasayacaksin. Bundan emin ol canim. Positiv düsün ve esin ile yaralarinizi biraz sardikdan sonra tekrar deneyin :)

ne güzel şeyler yazmışsın, yüzüm güldü sayende çok teşekkür ederim.

içimi rahatlattı Allah razı olsun herkes den destek oldular bana.

haklısın umutla doldurup içimi gelecek meleğimi mutlu ve güçlü karşılayayım...

çok teşekkür ederim desteğin için.

hayat mucizelerle doludur değil mi?

Rabbim de senin gönlüne göre versin Amin.

Evet, hayat mücizelerle doludur canim. Televizyonda görmüstum, bir kadin vardi 3 sefer bebisini hep 5inci ayda felan kabetmisti ve kadin tekrar hamile kalmisti. Biraz belgesel tarziydi ve o kadin onca yasadiklarina ragmen bak terkar hamile kalip yine umutlanmisti ve noldu biliyormusun? Yavrusuna sag salim bir sekilde kavustu. Senin yavrununda sartlari iyi degilmis, daha iyi sartlarda emin ol seninle olacaktir.

Insallah hepimizin ilerde yavrucaklarimiz olur degisik mutluluklari, heycanlari yasariz.

ağladım bak zaten canım sıkkın Allah tez zamanda nasip etsin hayatım

Amin bitanem hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Allahım bir daha yasatmasin bu acıyı. .
Birbirimize dualar edelim dualarla buluşalım.

aminnnnn aminnnn canım benim. tabi edelim Rabbim hep yüzümüzü güldürsün.

en güzel yer birisinin duasın da yer almaktır..

ağladım bak zaten canım sıkkın Allah tez zamanda nasip etsin hayatım

Amin canım, Rabbim senin gönlüne de ferahlık versin ne derdin varsa söküp alsın kalbinden.

Canım, benimde ilk gebeliğim sonlanmıştı fakat ben kürtajdan çıkar çıkmaz normal yaşantıma döndüm. Hiç moralimi bozmadım çünkü Rabbimden gelene boynum kıldan incedir. Buna da şükür dedim, lakin ileri haftalarda bebeğini kaybeden bir sürü kardeşimiz var...Düşünsene 30 haftalık hareketleri var bir anda kaybediyorsun..ne acı demi. Ben hiç stres yapmadım sonrasında ve hemen hamile kaldım yine. Tevekkül etmeli insan ve başımıza ne gelirse gelsin şükretmeli...Rabbim daha büyük acılardan korusun bizi...Bunlar ufak imtihanlar hadi kalk bir abdest al ve şükret....Alllah acını hafifletsin, gönlüne umut, karnına bebek, kucağına meleğini tez zamanda versin inşallah...tüm isteyenlere.

Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyor ve hislerini paylaşıyorum.

Yinede kendini iyi hissetmen için nedenlerin var. Sağlıklısın ve önü sonu anne olacaksın.

Birde hiç anne olamama ihtimali olan insanlar var.

Selam ve dua ile...

Bazen hayatin anlamsizligini bu tur olaylardan anlasakta, sen gelecekteki bebeklerin icin guclu olmalisin ve kendine sahip cikmalisin. Gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…