Meleğime bitmeyen ağıt........

ruyalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
370
8
96
Diğer
annem sana dayanamıyorum içimdeki ateş sönmüyor ağıt bitmiyor boğazımdaki düğüm geçmeyi bilmiyor...buna yaşamak derse yaşıyorum işte...şimdi diyorum şimdi meleğim kucağımdaydın senin kokunu çekecektim içime doyasıya,seninle ağlayıp seninle gülecektim,sen benim dünyam olacaktın erken geldin meleğim çok erken geldin...senin son görüntünü,sanki bana veda eder gibi el kaldırışını silemiyorum beynimden napıcam ben kafayı yiyeceğim... [ındent][lıst]
[/lıst][/ındent]gitgide acın büyüyo yüreğimede sığmaz oldu...mezarınada gelemedim yüreğim seninle yüreğim senin yavrum benim... Hastanede bıraktım mezarda nasıl bırakıp döneceğim diyorum küsme olurmu bana baban diyoki zor kaldırdım seni birdaha düşmene izin veremem oda çok üzülüyo geçen gün öyle ağladıki ben ilk kez gördüm akan gözyaşlarını benim yanımda ağlamıyodu ama artık oda taşıyamadı...allah'ım diyorum sana hamd olsun diyorum ama gözyaşlarımada hakim olamıyorum...şimdi ise şimdi meleğim kardeşin için uğraşmaya karar verdim sende dua et o benimle olsun meleğim anneni yalnız bırakmayın hayat çok zor geçiyo senin acının tarifi yok....cennete buluşmayı nasip etsin rabbim bize cennet meleğim benim melekler kadar güzel kızım...
kardeşin gelecek

:2: mafoldumben
Allah'ım hepimize sabırlar versin , bugün ben de kötüyüm dünden beri ağlıyorum geçmiyoo , zaman geçirmiyo hiçbişeyi daha kötü oluyorum sanki ...

Rabbim size can sanlığı versin canım
diğer kalanlara can sağlığı versin
onun acısını hafifletecek hayırlı evlatlar versin inşallah:Saruboceq:

moralini yüksek tut arkadaşım bunun başka yolu yok hele ki bebek istiyorsan olumlu ol yoksa hormonların altüst olur canım benim bebeğim gideli tam 3 ay oldu 10 gün sonra korunmayı bırakıcam ana artık herşey çok güzel olucak diye avutuyorum kendimi kötü günlee geride kaldı allah böyel uygun görmüş kısmet değilmiş kendini toparla ve yeni bebeğine konsantre olmaya çalış

sağol canım çok teşekkürler
senada geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın...inşallah sağlıklı bişekilde gelir meleklerimizin kardeşleri....

çok geçmişler olsun canım
allah başka dert vermesin

dayanamıyorum bunları okurken, nasıl ağlıyorum bilseniz. hayatımda herşey kötü giderken, en büyük şansım çocuklarımın sağlığı diyorum ve her an şükrediyorum. yaşadığım hayata katlanabilmemin tek kaynağı çocuklarım. Allah en kısa sürede sizleri evlat sahibi yapsın, mutlu güzel bir ömür yaşayın hep birlikte.

allah sabırlar versin kardeşim iki hafta öncede ben 17 haftalık oğlumu kaybettim.çok zor bir durum.allah kimseye yaşatmasın.

canım arkadaşım ciğerinde yanan o ateşi bilmez miyim o ateş hiç sönmeyecek evet ama biraz hafifleyecek bak bu resimdeki benim güzel kızım 1 gün yaşadı tam 8.5 ay önceydi çok çok zor seni anlıyorum ama sığındım allahıma hamd ettim o da bana zeynebimin kardeşini verdi 4 aylık hamileyim allah tüm melek annelerini kardeşleriyle mutlu etsin!!!! ama özlemiomuyum hem de nasıl yavrumun kokusu hala üstümde sanki sütüm gelio göğsümden yavrumundu bunlar diorum ama kardeşi içecek ilk gözağrımdı ve hep öle kalacak orda bizi bekliolar unutmayın bu dünyanın öbür tarafı da var!!!

sağol canım benim Rabbim kucağına almayı ve onunla bir ömür geçirmeyi nasip etsin..inşallah meleğim banada kardeşini gönderir...ve tüm bekleyenlere...

amin sağol canım güzel dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…