Meleğimi kaybettim

Başın sağolsun arkadaşım, bizim genetikte bi sıkıntı yok. Bazen de hiç sebep bulunamıyomuş bebek kayıplarında, bilmiyorum ki, takdir işte. İnsanın elinden çok da bi şey gelmiyo. Bana korunma dedi doktor, folik asit başla hemen dedi. Perinataloğa gitmiştim. Şimdi bi de yarın normal kadın doğumcuya gidicem. Aslında artık bu konuyu kapatıp hayatıma devam etmem gerekiyo ama elimde değil, bi hamile kalsaydım tekrar

Sanırım bebeklerimizin ömrü olsaydı ne olursa olsun doğarlardı . Ama yine de üzülmemek elde değil . Çok acı yaşananlar . Rabbim beterinden korusun . Kucaklarımıza sağlıklı evlatlar alalım inşallah .

Canım acaba biraz egzersiz yürüyüş gibi bi şey mi yapsan? Doktorun izin veriyosa, belki hareket etmek uyku düzenine yardımcı olur.
Bugün basladim egzersiz yapmaya yavas yavas yapicam artık.. Bugün itibariyle yeme icme duzenide getirdim kendime dogru dürüst yemiyodum canım istemiyo migdem almıyordu. Ama artık düzen getirmem lazım ki bir sonraki hamileligimde de sıkıntıları en aza indirebileyim mart ayini iple cekiyorum kontrol olucam eger sakınca yoksa 3 ay folik asit kullanicam.. Sonrada insallah hamile kalırım.. Bunun hayalini kuruyorum simdi.. Seneye eylül olmadan allah nasip etsin diye.. Saglikla.. Bana herkese.. Umarim egzersizde ise yarar.. :)

Çok sevindim senin adına, elbette işe yarar egzersiz. Hem ruhen hem fiziken iyi gelir. Böyle böyle düşe kalka iyileşicez arkadaşım, tökezlesek de devam edicez. Yapacak bi şey yok.

Bende 2 gün önce düsük yaptım 14+3 bebegimi bir anda oldu herşey sağlıklı giden bir hamilelikti enfeksiyondan yapmışım bu an iltihap olmuş rahim çok üzgünüm ama daha kötü şeylerde olabilirdi hayırlısı benim korkum bu dahaki gebelik olursa aynı sıkıntı olur mu diye

Canım benim allah yardimcim olsun ben bu foruma yeni kayıt oldum mesajları yeni okuyorum belki acini tazelemis olacağım ama iyi dileklerinde bulunmak istedim allah bidaha yasatmasin şimdi nasılsın merak ettim seni

Canım benim allah yardimcim olsun ben bu foruma yeni kayıt oldum mesajları yeni okuyorum belki acini tazelemis olacağım ama iyi dileklerinde bulunmak istedim allah bidaha yasatmasin şimdi nasılsın merak ettim seni
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum normalmisim gibi davranmaya calisiyorum çok değişik bir ruh halindeyim zaman geçtikçe acımın daha cok farkına varıyorum en yakın zamanda iyi hissederim insallah

Çok geçmiş olsun
en kisa zamanda atlatiriz inşallah.

Merhaba arkadaşlar düşük ve olu dogum yapmamın sebebi anlaşıldı antifosfolipid sendromu kan pihtilasmasına sebep oluyomus

Melegim80 başınız sagolsun;( 26.haftada aşırı gece gündüz uykudan uyandıran başagrısı vardı tam 4 hafta sürdü sonra durdu. tansiyonum 14/9 olmuştu .
24 saatlik idrartoplama protein +24 saat idrarda kreatinin+kanda kreatinin testleri yapılmıştı (3 test) birşey çıkmamıştı testlerden başın ağrıdığından tansiyonun yükselmiş olabilir dendi ayrıca nöroloji de birşey bulamamıştı bu testleri bir daha tekrar ettirmedi doktorum
(35. haftada kalbi durdu bebeğimizin hiçbir belirti bulgu yok kan sulandırıcı iğneyi bıraktıktan iki gün sonda oldu ama iğneyle ilgisi olmadığını söylüyor doktorum)
senin başağrın nasıl bir ağrıydı merak ettim bir de Doğumdan sonra 24 saat idrar topladığını yazmışsın Doğumdan ne kadar süre sonra toplamıştın

Allah yardimcin olsun biz bir taneye dayanamiyoruz senin acina Rabbim kat be kat sabir ve mukafat versin insallah.

Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun benim de yasim 42 bir ay sonra 43 olacagim aralikta 39 haftalik yavrumu topraga verdim her gunum zehir gibi ama nafile giden gelmiyor cennet kusumu kaybettim sizler gibi bu dunyada en cok ne istersin deseler Rabbim bana bin tane de evlat verse cennet kusumu isterim bu dunya gozuyle onu buyutmek opup koklamak isterdim sadece bunu isterdim ;((((
Rabbim sabir ve metanet versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…