- 18 Eylül 2016
- 550
- 1.013
- 23
Başın sağolsun arkadaşım, bizim genetikte bi sıkıntı yok. Bazen de hiç sebep bulunamıyomuş bebek kayıplarında, bilmiyorum ki, takdir işte. İnsanın elinden çok da bi şey gelmiyo. Bana korunma dedi doktor, folik asit başla hemen dedi. Perinataloğa gitmiştim. Şimdi bi de yarın normal kadın doğumcuya gidicem. Aslında artık bu konuyu kapatıp hayatıma devam etmem gerekiyo ama elimde değil, bi hamile kalsaydım tekrarBenim de pıhtılaşma testim çıktı . Tromboza yatkınlık var dedi doktor . Bir kaç şeyde heterezigot taşıyıcıymışım. Bebeğimin 2.5 aylıkken kalbi durmuştu . Ama mozaik down sendromlu olduğu çıktı kromozom analizinde. Doktor pıhtılaşmadan değildir dedi . Kromozom testlerimiz de henüz çıkmadı .
Sanırım bebeklerimizin ömrü olsaydı ne olursa olsun doğarlardı . Ama yine de üzülmemek elde değil . Çok acı yaşananlar . Rabbim beterinden korusun . Kucaklarımıza sağlıklı evlatlar alalım inşallah .Başın sağolsun arkadaşım, bizim genetikte bi sıkıntı yok. Bazen de hiç sebep bulunamıyomuş bebek kayıplarında, bilmiyorum ki, takdir işte. İnsanın elinden çok da bi şey gelmiyo. Bana korunma dedi doktor, folik asit başla hemen dedi. Perinataloğa gitmiştim. Şimdi bi de yarın normal kadın doğumcuya gidicem. Aslında artık bu konuyu kapatıp hayatıma devam etmem gerekiyo ama elimde değil, bi hamile kalsaydım tekrar
Bugün basladim egzersiz yapmaya yavas yavas yapicam artık.. Bugün itibariyle yeme icme duzenide getirdim kendime dogru dürüst yemiyodum canım istemiyo migdem almıyordu. Ama artık düzen getirmem lazım ki bir sonraki hamileligimde de sıkıntıları en aza indirebileyim mart ayini iple cekiyorum kontrol olucam eger sakınca yoksa 3 ay folik asit kullanicam.. Sonrada insallah hamile kalırım.. Bunun hayalini kuruyorum simdi.. Seneye eylül olmadan allah nasip etsin diye.. Saglikla.. Bana herkese.. Umarim egzersizde ise yarar.. :)Canım acaba biraz egzersiz yürüyüş gibi bi şey mi yapsan? Doktorun izin veriyosa, belki hareket etmek uyku düzenine yardımcı olur.
Çok sevindim senin adına, elbette işe yarar egzersiz. Hem ruhen hem fiziken iyi gelir. Böyle böyle düşe kalka iyileşicez arkadaşım, tökezlesek de devam edicez. Yapacak bi şey yok.Bugün basladim egzersiz yapmaya yavas yavas yapicam artık.. Bugün itibariyle yeme icme duzenide getirdim kendime dogru dürüst yemiyodum canım istemiyo migdem almıyordu. Ama artık düzen getirmem lazım ki bir sonraki hamileligimde de sıkıntıları en aza indirebileyim mart ayini iple cekiyorum kontrol olucam eger sakınca yoksa 3 ay folik asit kullanicam.. Sonrada insallah hamile kalırım.. Bunun hayalini kuruyorum simdi.. Seneye eylül olmadan allah nasip etsin diye.. Saglikla.. Bana herkese.. Umarim egzersizde ise yarar.. :)
Insallah hepimiz duzelip atlaticaz bugunleri canim benim.. Insallah.. Dua edin banada..Çok sevindim senin adına, elbette işe yarar egzersiz. Hem ruhen hem fiziken iyi gelir. Böyle böyle düşe kalka iyileşicez arkadaşım, tökezlesek de devam edicez. Yapacak bi şey yok.
Evet inşallah olmaz çok şükür Allah'a bi oğlum var ama kaç çocuğun olursa olsun üzülüyorsun dusuk yapip sonrasından sağlıklı hamilelik geçirenler var diye duyuyorum inşallah doğrudur bunu duymaya çok ihtiyacım varİnşallah olmaz hepimizin istediği bu
Sonra tekrar bebeginiz oldu dimi inşallahBenim bebegimde 2 gun olu kalmıs ama hiçbir belirti yoktu sadece hareket kalmamıştı o gunleri hatırlamak bile cok acı
Canım benim allah yardimcim olsun ben bu foruma yeni kayıt oldum mesajları yeni okuyorum belki acini tazelemis olacağım ama iyi dileklerinde bulunmak istedim allah bidaha yasatmasin şimdi nasılsın merak ettim seniTakmaya çalışıyorum ama elimde değil benimde bebeğim 7 aylık ti ve 5 gün olmuştu oleli hastanede öğrendim 3 kere ultrason la ayrı ayrı doktorlar baktı sonrada bebegim in kalbinin atmadigini söylediler benim elim yüzüm şişti ama diğer doktorlar anlamadı normal dediler ve bu benim üçüncü bebeğim diğer ikiside 2 ay oradan düşük yaşadım çok zor allah kimseye yaşatmasın ben normal değilim zaten çok alinganim anlatamıyorum galiba yardım alicam
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum normalmisim gibi davranmaya calisiyorum çok değişik bir ruh halindeyim zaman geçtikçe acımın daha cok farkına varıyorum en yakın zamanda iyi hissederim insallahCanım benim allah yardimcim olsun ben bu foruma yeni kayıt oldum mesajları yeni okuyorum belki acini tazelemis olacağım ama iyi dileklerinde bulunmak istedim allah bidaha yasatmasin şimdi nasılsın merak ettim seni
Çok geçmiş olsunBende 2 gün önce düsük yaptım 14+3 bebegimi bir anda oldu herşey sağlıklı giden bir hamilelikti enfeksiyondan yapmışım bu an iltihap olmuş rahim çok üzgünüm ama daha kötü şeylerde olabilirdi hayırlısı benim korkum bu dahaki gebelik olursa aynı sıkıntı olur mu diye
Merhaba bebeğim 27 haftalikken kaybettim ve normal doğum yaptım bebegim den öncede 2 düştüğüm var ve hiç çocuğum yok ilk olucak ti.niye buraya yazıyorum çünki doktorlar şikayetlerinin hepsine normal dedi elimde ayağında ödem vardı aşırı baş agrilarim vardı doktor hep normal dedi en son gittiğimde 2 hafta geri kalmış dedi eve geldim çok üzüldüm bir gün sonra artık bebeğim kimildamadi 4 gün sonra gittiğimde preklemsi denildi tansiyon 16 idrarda protein pozitif ve vücudunda ödem vardı ve bebeğim oleli 5 gün olmuştu çok acı hislerini anlatamıyorum tam 7 ay yatarak geçirdim 9 ay nasıl geçecek diyordum ama meleğim 7 ci ayda bıraktı beni geriye alınan giysileri kaldı En kötü teselli sözü de yine olur sorun yine olması değil ki yaşanan kayıp meleğim seni çok seviyorum meleğim kızdı adını bile koymuştuk defne seni çok özlüyorum
Allah yardimcin olsun biz bir taneye dayanamiyoruz senin acina Rabbim kat be kat sabir ve mukafat versin insallah.Ilk 8 haftalik kalbi durdu ikincisi 6 haftalikken düşük yaşadım kanamam vardı doktorlar yine normal demişti sonra genetik test yapıldı kan pıhtılaşma testi yapıldı sonuçlar normal çıktı doktor olana kadar dene dedi üçüncüsü de 27 haftalikken preklemsi geçirdim ve Bebeğimi kaybettim daha 2 hafta oldu 2 sene ara verip hem psikolojimi hemde vücudumu dinlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?