- 7 Ağustos 2016
- 126
- 211
- 18
- 38
Benim bebegimde 2 gun olu kalmıs ama hiçbir belirti yoktu sadece hareket kalmamıştı o gunleri hatırlamak bile cok acıPreeklempsi olmadin dimi? Benimde ilkdi oglum.. Ben bide hellp oldum doktor bana yogun bakimdayken mucizesin dedi hellp olup sadece safra kesesinde küçük bi odemle atlattin duzelir oda dedi.. Malesef bobregini rahmini kaybedenler varmis. Vr bende en ufak bir belrti bile olmadi kilo bile almadim dogru dürüst.. Hic bir belrti yoktu.. Kimse hamile oldugumu anlamiyodu.. Herkes nasil hamilesin diyodu.. Bende sizin gibi düşünüyorum nazar.. Karnmda ölü5 gün kalmasina ragmen ne kanama ne su gelmesi olmadi tansiyonum cok yuksek hissetmiyorum bile .. Hic bir belirti.. Allah sizede sabır versin.. Benim dün tam bir ay oldu oglum topraga gireli.. 19 eylul..
Düşünmez olur muyum ama insan ilk basta kendini sucluyo ben nasil farketmedim nasil anlamadim diye.. Ama sonra diyosun takdiri ilahi sonuc degismeyecekti anlasaydim farketseydimde.. Zamanla kabulleniyosun.. Massalah haftasina gore boyu uzun kilosuda iyiydi doktorda demis bebegi gayet iyi beslemis bebekde skinti yok ani tansiyon yukselmesiyle olmus demis.. Bu bile iyi hiseetmeme yetiyo biliyorum ki iyi bakmissim ona simdi boyle düşünüyorum.. Cennet meyvesi oglum simdi..Sakın oyle düşünme ne kadınlar var çocuğunu düşürmek icin bir suru sey deniyor ne babalar var hamileyken esini dövüyor yine de çocukları inatla doğuyor . İlk baslarda bende oyle dusundum çocuğuma iyi bakamadım. Benim günahlarım varda onun bedelimi diye ama düşünsene ben biz melek annesiyiz bebeklerimiz melek oldu . Bı de soyle dusun bebeklerimiz dogsaydı ve Hayırsız olsaydı asi günahkar olsaydı o zaman nasıl hissedecektik. Tamam bebeklerimize kavusamadık evet çevremizdeki kimi insanlar anlayış göstermiyor. Ama söylesene icin huzurla dolu degil mi bebegim cok guzel bir yerde diye düşünmüyor musun .
Benim bebegim 3 kilo 40 gr dogdu 38 haftada boyu da 55 cm di doğduğunda normal bebeklerin boyu 50 52 cm oluyor kocaman bebek eşim sadece gozleri kapalıydı onun haricinde herseyi cok guzeldi diyor. Hatta eşim ayaklarını boyayıp iz bıraktıkları kağıdı gorunce inanamamıs yeni dogan bebek ayağı bu degil demisDüşünmez olur muyum ama insan ilk basta kendini sucluyo ben nasil farketmedim nasil anlamadim diye.. Ama sonra diyosun takdiri ilahi sonuc degismeyecekti anlasaydim farketseydimde.. Zamanla kabulleniyosun.. Massalah haftasina gore boyu uzun kilosuda iyiydi doktorda demis bebegi gayet iyi beslemis bebekde skinti yok ani tansiyon yukselmesiyle olmus demis.. Bu bile iyi hiseetmeme yetiyo biliyorum ki iyi bakmissim ona simdi boyle düşünüyorum.. Cennet meyvesi oglum simdi..
Aynen icini ferah tut insallah Rabbim izin verirse sonsuz alemde evlatlarımız babalarının ve bizlerin elinden tutup cennete sokacak biziCok dogru soyluyosun insanlar esinden dayak yiyebiliyo ne skintilar ne sorunlar oluyo.. Yasamaz dedikleri bebekler yasiyo.. Herseyi allah biliyo.. Zamanla kendimi suclamakdan vazgeciyorum ama iste.. Ne guzelsiniz melek anneleri.. Konustukca rahatliyorum..
Bende bilmiyodum benim bebegiminde ayagini kirmizi boyayla kagida basmislar onuda dosyaya koymuslar.. Benim dosyam taburcu olunca hastanede kalmıştı tekrar gdip muayene olduğumda getirdiler. Ben de karistirirken dosyayi gördüm.. Ertugrulumdan geriye kalan ayak izleri.. Massalah 38 haftaya kilosu boyu cok iyi bebeğinizin.. Eminim benim bebegime soyledikeri gibi dünyaya gelse nazardan bisey olurdu muhahkak..Benim bebegim 3 kilo 40 gr dogdu 38 haftada boyu da 55 cm di doğduğunda normal bebeklerin boyu 50 52 cm oluyor kocaman bebek eşim sadece gozleri kapalıydı onun haricinde herseyi cok guzeldi diyor. Hatta eşim ayaklarını boyayıp iz bıraktıkları kağıdı gorunce inanamamıs yeni dogan bebek ayağı bu degil demis
Insallah.. Bebeklerimizi orada muhahkak görücez.. Orda sevicez bebeklerimizi.. Insallah insallah..Aynen icini ferah tut insallah Rabbim izin verirse sonsuz alemde evlatlarımız babalarının ve bizlerin elinden tutup cennete sokacak bizi
Canım benim.. Benimde 43 gün oldu.. Bende oyleyim inan .. Hepimiz oyleyiz.. Ama meleklerimiz güzel yerde bunu biliyoruz.. Hem bide sunu dusunmek lazim iyi bor doktor komtrolunde ikinci bebeklerimizi kucagimiza alicaz.. Hic hamile kalamayanlar var cok tedavi olanlar var.. En azindan biz allahin izniyle hamile kalabiliyoruz.. Diger sorunları da allahin izniyle doktorlarinda ski takibiyle kucagimiza alicaz insallah.. Benim icin en zoru mezarina gitmek oldu.. Kendini kendinde iyilestirebilrsin tabi doktor yarsimi alirsanda iyi olur senin icin ama once sen iyilesmek iste.. Acin gecmiycek hicbirimizinki gecmiycek.. Ama inan allah bu skintilarin mukafatinida vericek hepimize..Merhaba bebeğim melek olalı 1 ay oldu ama ben gitgide kötüye gidiyorum hergün ağlamaya başladım çok hassasım pisikolog a daha gidemedim en kisa zamanda gidicem inşallah
Çok haklısın hepimiz aynı durumdayız boşlukta gibiyim ne düşünecegimi napicagimi bilemiyorum bakalım hayırlısıCanım benim.. Benimde 43 gün oldu.. Bende oyleyim inan .. Hepimiz oyleyiz.. Ama meleklerimiz güzel yerde bunu biliyoruz.. Hem bide sunu dusunmek lazim iyi bor doktor komtrolunde ikinci bebeklerimizi kucagimiza alicaz.. Hic hamile kalamayanlar var cok tedavi olanlar var.. En azindan biz allahin izniyle hamile kalabiliyoruz.. Diger sorunları da allahin izniyle doktorlarinda ski takibiyle kucagimiza alicaz insallah.. Benim icin en zoru mezarina gitmek oldu.. Kendini kendinde iyilestirebilrsin tabi doktor yarsimi alirsanda iyi olur senin icin ama once sen iyilesmek iste.. Acin gecmiycek hicbirimizinki gecmiycek.. Ama inan allah bu skintilarin mukafatinida vericek hepimize..
Alaha şükür diyelim.. Sen nasılsın? Iyi misin? malum ben geceleri uyuyamiyorum. Hastanede 10 gün kaldim orda alt üst oldu dengem sabahda erken uyaniyorum ama gece uyuyamuyorum bitkisel ilac aldim ama fayda etmedi uyku icin. Gecem gunduz, gunduzum yine gunduzNapiyosunuz kızlar
Benim de pıhtılaşma testim çıktı . Tromboza yatkınlık var dedi doktor . Bir kaç şeyde heterezigot taşıyıcıymışım. Bebeğimin 2.5 aylıkken kalbi durmuştu . Ama mozaik down sendromlu olduğu çıktı kromozom analizinde. Doktor pıhtılaşmadan değildir dedi . Kromozom testlerimiz de henüz çıkmadı .Arkadaşlar benim trombofili sonucum çıktı.
Mthfr a1298c için heterozigot
Pai-i 4g/4g homozigot mutasyonum varmış.
Yarın akşam perinatalogla görüşcem, sanırım aspirin başlanacak ve gebelikte iğne kullanmam gerekecek. Fikir olsun diye paylaşayım dedim.
Canım acaba biraz egzersiz yürüyüş gibi bi şey mi yapsan? Doktorun izin veriyosa, belki hareket etmek uyku düzenine yardımcı olur.Alaha şükür diyelim.. Sen nasılsın? Iyi misin? malum ben geceleri uyuyamiyorum. Hastanede 10 gün kaldim orda alt üst oldu dengem sabahda erken uyaniyorum ama gece uyuyamuyorum bitkisel ilac aldim ama fayda etmedi uyku icin. Gecem gunduz, gunduzum yine gunduz3 4 saat uyuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?