Meleğimi kaybettim

Bende 23 haftalıkKen doğum yaptım 28 gün yasadi. Yaşadığın aciyi biliyorum çok zor kendini yıpratma. Zamanla hafifliyor acısı hiç gecmicek ama birazcık olsun hafiflicek sabret Allah'in dediği olur
Allah sabir versin.Biliyorum geçecek ama hersey üst üste geldi 2 sene içinde 3 bebisimi ve annemi kaybettim kafamı bi türlü toparlayamiyorum galiba çok zamana ihtiyacım var

Seninde basın sağolsun yaşayan anlayabiliyo Bebeğimi kaybettikten sonra teşhis kondu preklemsi denildi idrarda protein çıktı dogumdan sonrada 24 saatlik idrar biriktirdim sonuç için gidicem vede sizin soylediginiz gibi kan pıhtılaşma var mı diye gitmem gerektiğini söyledi doktorlar ona gidicem gerçi gebelikten önce yaptırmıştım çıkmamişti genetik testi de yaptirmistim normal çıkmıştı hersey normal demişlerdi Ellerimde kızarıklık ve ödem vardı 5 dakikada idrara çıkıyodum hergün başım ağrıyodu doktor araştırmak yerine normal dedi. normal degil arkadaşlar böyle sorun yasarsaniz uzman bi doktora gidin

Ay cann kıyamam çok kötü bende hamileyken babam kalp ameliyatı olmuştu belli bi süre hastanede kalmıştı cok kotu bi durumdu strest çok fazlaydı bende Rabbim hiçbirimize böyle acılar göstermesin Basın ssağolsun Allah sabır versin inşallah. Melegim80

Sagolun inanin hiç bişeye odaklanamiyor insan bebek için işten ayrıldım ama çalışırken daha zor atlatmıştım evde daha iyim istediğim zaman aglayabiliyorum sonra is yapıyorum rahatliyorum bu durumu yaşayanlar bilir hiç kimseyi görmek istemiyo insan çünki teselli sözleri canını acıtıyor. Cok zamana ihtiyacım var bugünlerde geçecek elbet

Evet ilk zamanlar bende boyleydim ama sonra baktım kimseden fayda yok eşimle birlik olduk ve atlattık. Mezarına gidince kotu oluyorum ama çok özlüyorum gidiyorum hep. Farklı etkinlikler yapmaya çalışıyorum haftada 1 kursa gidiyorum arapca kursuna hocamız hamile bi de.2 hafta önce doktora gitmistik doktor da hamileydi. Ama napiyim şans işte onlar da hamile diye onlara mi kızayım ama anladım ki önceki durumuma göre daha iyiyim

Canım başın sağolsun, inan öyle üzülüyorum ki böyle bebek kaybeden annelere, sanki kendim kaybetmişim gibi. Acını çok iyi anlıyorum. Bu süreçte iniş çıkışlarımız olacak, çok normal. Bebeklerimizi kucağımıza almayı beklerken kaybettik biz. Evlat acısını yaşamayan bilmez, anlamaz. Çok büyük imtihan bizim imtihanımız. Ben inanıyorum rabbim mükafatlarımıZı gönderecek. Giden bebeklerimizin yerini hiç bi şey tutamaz ama kardeşleriyle bi nebze teselli bulucaz. Bana da hep herşey normal diyodu doktor ama işte sonuç böyle oldu. Takdiri ilahi, ne gelir elden. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşaallah.

Evet nasıl hangi sebeplerden kaybettin 3 bebek
Ilk 8 haftalik kalbi durdu ikincisi 6 haftalikken düşük yaşadım kanamam vardı doktorlar yine normal demişti sonra genetik test yapıldı kan pıhtılaşma testi yapıldı sonuçlar normal çıktı doktor olana kadar dene dedi üçüncüsü de 27 haftalikken preklemsi geçirdim ve Bebeğimi kaybettim daha 2 hafta oldu 2 sene ara verip hem psikolojimi hemde vücudumu dinlendiricem

Biliyorum uzun ama hem ana sağlıkta ki doktorum hemde doğum yaptığım hastanedeki doktorlara söylediğimde beni onayladılar iyi olur dediler

Tabi ki kendin daha iyi bilirsin. Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar miyim diye ama böyle düşüne düşüne de beynimi yemek istemiyorum. Hem bi an önce olsun istiyorum hem de istemiyo

Tabi ki kendin daha iyi bilirsin. Bende korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşar miyim diye ama böyle düşüne düşüne de beynimi yemek istemiyorum. Hem bi an önce olsun istiyorum hem de istemiyo
Önemli olan sensin kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman dene benim içinde geçerli preklemsi geçirdiğim için ikincisinde de olma olasılığı var stres olmamam gerekli yani biraz ara vermem gerek senin ilk çocuk mu

Benimde öyle ama ben ısrarla denedik ce kaybettim uzman bi doktora gitmek lazım çünki ilk bebeğimiz bi daha aynı şeyleri yaşamamak için iyi bi doktor bulmak lazım umarım ileride bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucagımiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…