- 1 Eylül 2016
- 360
- 230
- 53
- 30
Merhaba bebeğim 27 haftalikken kaybettim ve normal doğum yaptım bebegim den öncede 2 düştüğüm var ve hiç çocuğum yok ilk olucak ti.niye buraya yazıyorum çünki doktorlar şikayetlerinin hepsine normal dedi elimde ayağında ödem vardı aşırı baş agrilarim vardı doktor hep normal dedi en son gittiğimde 2 hafta geri kalmış dedi eve geldim çok üzüldüm bir gün sonra artık bebeğim kimildamadi 4 gün sonra gittiğimde preklemsi değildi tansiyon 16 idrarda protein pozitif ve vücudunda ödem vardı ve bebeğim oleli 5 gün olmuştu çok acı hislerini anlatamıyorum tam 7 ay yatarak geçirdim 9 ay nasıl geçecek diyordum ama meleğim 7 ci ayda bıraktı beni geriye alınan giysileri kaldı En kötü teselli sözü de yine olur sorun yine olması değil ki yaşanan kayıp meleğim seni çok seviyorum meleğim kızdı adını bile koymuştuk defne seni çok özlüyorum[/QUOTE
Burda bit cogumuz ayni durumdayiz bak bu mesajı sana gecenin 3de atıyorum 2buçuk ay oldu oğlumu kaybedeli hemde 38 haftamda kucağımda götürdüm mezarlığa cansız bedenini yuzunu bile göremedim . Agla bağır çağır ama sakın içine atma çok zor lohusalık Allahım güç kuvvet versin Evlatlarımız hep bizlerle onların acısı en derinimizde ama sabretmek zorundayız çünkü biliyoruz ki sonunda mükafat var Allahım sabır versin sana
Antalyada hangi doktora gidiyorsun benimki ilter begendikti bir daha asla gitmem onaİnşaallah canım, siz nerdensiniz? Ben antalyadayımMelegim80
Jinefeme gitmiştim, kevser ceylan. Bi daha bende kesinlikle gitmem. İyi yönlendiremedi ne yazık ki. Başka doktora gitseydim bebeğim yaşar mıydı? Bilmiyorum. Sonuçta takdiri ilahi ecel diye bi şey var, benim bebeğimin ömrü o kadarmış diyorum ama artık aynı kişiyi görmek istemiyorum. Ben ertığrul aktaşa gidicem, şifada, normal gebelik kontrolleri için. Bi de mehmet şimşek'e gidicem, perinatalog. Bu sefer iki doktora takip ettircem kendimi, sen kime gitmeyi düşünüyosun?Antalyada hangi doktora gidiyorsun benimki ilter begendikti bir daha asla gitmem ona
Başın sağolsun arkadaşım, geçmiş olsun. Söyleyecek hiç bi söz yok. Rabbim sabrımızı versin inşaallah. Ertuğrul muydu oğlunun adı? Başka topicte yazmıştın sanırım. İnsan sadece kendi başına gelmiş zannediyor ama inan çok var melek annesi. Senin yaşın kaç? Ben 34 yaşındayım, bi de normal doğum yaptım. O yüzden altı ay korun dediler. Çok korkuyorum yine aynı şey olur mu diye, zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Amin.Yazilanlari okudukca kendimi buluyorum.. Bende oglmu kybettim Preeklampsi hellp sendromu yüzünüzden.. O kadr zor bisey ki.. Rabbim kimsnin kucagini bos birakmasin .. Sezryan olmak zorunda kaldim 32+5 le.. Tansiynumu dusuremedikleri icin.. 17 eylulde hastaneye yatis yaptim. 18 eyllde sezeryan oldum.. 19 eylul de evlilik yil donumumuzde oglumu topraga verdiler.. Cok yni daha .. Elimi bazen karnma koyyorum istemsizce sanki ordayms gibi.. Bende kan testi verdim smear yapildi pazartesi sonuc alicam.. Bana 2 sne cocuk yapma diyolar cok uzun bi sure
Evet uzun bi süre ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan sa 2 sene beklemek daha iyi bende 2 sene bekliyo cem Allah sabır versin bize her şey istediğimiz gibi olsun insallahYazilanlari okudukca kendimi buluyorum.. Bende oglmu kybettim Preeklampsi hellp sendromu yüzünüzden.. O kadr zor bisey ki.. Rabbim kimsnin kucagini bos birakmasin .. Sezryan olmak zorunda kaldim 32+5 le.. Tansiynumu dusuremedikleri icin.. 17 eylulde hastaneye yatis yaptim. 18 eyllde sezeryan oldum.. 19 eylul de evlilik yil donumumuzde oglumu topraga verdiler.. Cok yni daha .. Elimi bazen karnma koyyorum istemsizce sanki ordayms gibi.. Bende kan testi verdim smear yapildi pazartesi sonuc alicam.. Bana 2 sne cocuk yapma diyolar cok uzun bi sure
Başın sağolsun arkadaşım, geçmiş olsun. Söyleyecek hiç bi söz yok. Rabbim sabrımızı versin inşaallah. Ertuğrul muydu oğlunun adı? Başka topicte yazmıştın sanırım. İnsan sadece kendi başına gelmiş zannediyor ama inan çok var melek annesi. Senin yaşın kaç? Ben 34 yaşındayım, bi de normal doğum yaptım. O yüzden altı ay korun dediler. Çok korkuyorum yine aynı şey olur mu diye, zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın. Amin.
Insallah.. Uzun bir sure gibi tekrardan yasama ihtimalimizde var bunu göze alarak hamile kalicaz tabiki kontrol altinda.. Belki yasamiycaz belkide daha zor olacak.. Bence tamamen morallede ilgisi var.. Ben anne olmaya hazir hiasediyorum iknci kez vücudumda toparlansin iyi bi doktora gidicem .. Allah sizide sabir versin.. Cok zor bi aci kelimelerle anlatilamiyo.. Tek bildigim benim canimindan canimi aldilar koydular topraga.. Rabbim o kadar büyük ki her bir melek annesine insaallah sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Insallah.. Hepimizin isteyen herkesin kucagi dolsun..Evet uzun bi süre ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan sa 2 sene beklemek daha iyi bende 2 sene bekliyo cem Allah sabır versin bize her şey istediğimiz gibi olsun insallah
Canım benim, çok güzel ismi varmış meleğinin. Rabbim inşaallah kardeşleriyle güldürsün yüzümüzü.Evet güzel oglumun adı ertugruldu.. Insan kendini o kadar yanliz hissediyoki.. Bide sanki benim basima gelmis gibiydi ilk zaman.. Ama sonra burayı buldum facede de bi sayfa var Preeklampsi ve hellp sendromu yasanlar diye o kadar şaşırdım ki ne kadar cok melek annesi var diye.. Insana cok iyi geliyo seninle ayni acıyı yasayan insanlarla diyalog kurmak.. Keske hic birimiz yasamasaydik bu aciyi ama takdiri ilahisadece bi tane fotografi var oglumun gormek icin istemistim yogun bakimda oldugumdan kendimde degildim pek.. Sadece gömüldüğü gün gelip soylediler.. Gomdukden sonrada cok güzel yagmur yagmis o gün.. Esim anlatiyo da.. Sanki melek olmak icin gelmis.. Melek oldu gitti .. 22 yasindayim bende .. allah hepinize sabir versin..
Bugün ilk kez gittim mezarina .. O kadar zormus ki orayada gitmek.. Canimin cani.. Insallah birgün bizde burda hayirli haberlerimizi verir bizim gibi olanlara umut oluruz.. Ne hayaller kuruyosun.. Ama iste unutuyoruz bazen allah bize ne getirir ne verir.. Hesap etmiyoruz.. Elhamdülillah.. Diyorum.. En kisa zamanda da insallah sizinde hayirli haberinizi alirim.. Nolur banada haber verin insallah o güzel sevincinize ortak olayim.. Artik her güzel haberde bir kez daha anne olalim..Canım benim, çok güzel ismi varmış meleğinin. Rabbim inşaallah kardeşleriyle güldürsün yüzümüzü.
Evet insan önce sadece bi kendi başına gelmiş zannediyo, çok yalnız ve çaresiz hissediyo. Ben de öyle üye oldum buraya, sonra gördüm ne çok melek annesi varmış. Keşke hiç olmasa ama işte dünya imtihan dünyası, bu da bizim imtihanımız. Sabredersek mükafatımız hem bu dünyada hem öteki dünyada çok büyük olacak. Bizim derdimizden ancak bizim gibiler anlıyor. Bi de güzel hikayeler oluyor,ebican_040506 mesela şimdi bir aylık oğluyla beraber, rabbim nazarlardan korusun onu da oğluşunu da. Böyle güzel hikayeler de insana ümit veriyor, inşaallah bizler de birgün bu acı sayfalardan mutlu haberlerimizi veririz. Elbette hiç bir şey giden evlatlarımızın yerini tutamaz ama kardeşleriyle teselli bulabiliriz. Ben önceden bebeğim yok diye ağlıyordum şimdi diyorum ki "nurtopu gibi bi oğlum var benim, cennette beni bekliyo"
Sizin yaşınız çok genç, önünüzde yıllar var. 34 yaşındayım ben, biraz da o yüzden çok beklemek istemiyorum. Doktor da "hadi bari en azından 4 ay korun" dedi. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bize.
Evet, her kötü haberde bir bebek kaybediyoruz kendi bebeğimizmiş gibi; her mutlu haberde bi evlat kazanıyoruz sanki biz doğurmuşuz gibi. Ben bütün melek annelerini kardeşim gibi görüyorum inanın, ve bütün melek bebeklere oğlumun kardeşi gözüyle bakıyorum. Meleklerimiz bizi cennetin kapısında bekleyecek, öyle inanıyorum. Her seferinde yalnız kendim için değil, gözümde yaşlarla tüm yaralı anneler için dua ediyorum. Ya rabbi bizi evlat hasretiyle yakma, evlatlarımızla sınama, sağlıklı hayırlı evlatlar gönder bize.Bugün ilk kez gittim mezarina .. O kadar zormus ki orayada gitmek.. Canimin cani.. Insallah birgün bizde burda hayirli haberlerimizi verir bizim gibi olanlara umut oluruz.. Ne hayaller kuruyosun.. Ama iste unutuyoruz bazen allah bize ne getirir ne verir.. Hesap etmiyoruz.. Elhamdülillah.. Diyorum.. En kisa zamanda da insallah sizinde hayirli haberinizi alirim.. Nolur banada haber verin insallah o güzel sevincinize ortak olayim.. Artik her güzel haberde bir kez daha anne olalim..
Hepinizden allah razı olsun.. Bende sizin gibi düşünüyorum.. Her bir kayıp da sanki benim oglum benim kızım gibi canım yaniyo.. Ama boyle kucağına sağ salim alanları da görünce cok mutlu oluyorum.. Rabbim bize de saglikla sihatle insallah evlatlar nasip etsin.. Daha evime gidemedim.. Eşyaları evde.. Bugün mezarina gittim .. Yavas yavas da olsa alisicam acısı gecmiycek hic bir anne zaten bu acıyı unutamaz.. Ama rabbim sabrını verecek.. Rabbim hepimize sabır versin.. Hepimizin kucaklari dolsun.. Hep dua ediyorum.. Rabbim hepinizi sevindirsin canlarim benim yüzünüzdeki gulucuklerin sebebi evlatlarimz olsun insallah..Evet, her kötü haberde bir bebek kaybediyoruz kendi bebeğimizmiş gibi; her mutlu haberde bi evlat kazanıyoruz sanki biz doğurmuşuz gibi. Ben bütün melek annelerini kardeşim gibi görüyorum inanın, ve bütün melek bebeklere oğlumun kardeşi gözüyle bakıyorum. Meleklerimiz bizi cennetin kapısında bekleyecek, öyle inanıyorum. Her seferinde yalnız kendim için değil, gözümde yaşlarla tüm yaralı anneler için dua ediyorum. Ya rabbi bizi evlat hasretiyle yakma, evlatlarımızla sınama, sağlıklı hayırlı evlatlar gönder bize.
Ümitsiz olmamak sabretmek ve dua etmek düşüyor bize.
Benim annemle kardeşim kaldırmış eşyaları, ben hastaneden gelmeden önce. Yardımcı olabilecek birileri var mı? Onlardan rica etseniz, ilk başlarda çok zor oluyo bununla yüzleşmek.Hepinizden allah razı olsun.. Bende sizin gibi düşünüyorum.. Her bir kayıp da sanki benim oglum benim kızım gibi canım yaniyo.. Ama boyle kucağına sağ salim alanları da görünce cok mutlu oluyorum.. Rabbim bize de saglikla sihatle insallah evlatlar nasip etsin.. Daha evime gidemedim.. Eşyaları evde.. Bugün mezarina gittim .. Yavas yavas da olsa alisicam acısı gecmiycek hic bir anne zaten bu acıyı unutamaz.. Ama rabbim sabrını verecek.. Rabbim hepimize sabır versin.. Hepimizin kucaklari dolsun.. Hep dua ediyorum.. Rabbim hepinizi sevindirsin canlarim benim yüzünüzdeki gulucuklerin sebebi evlatlarimz olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?