Meleğimi kaybettim

Aynen canm bende öyle. Aslında doktorum iyiydi ama hastaneyi begenmemistim. Yeterli değildi. Yarın randevum var korkuyorum biraz acaba nasıl olacak diye

İnşallah canm benim 2.5 ay oldu
Ahhhh sanki zaman geçmiyor di mi? Bazen gece karnımda bi hareket oluyo, bebeğim hareket etti sanıyorum uyku sersemi, sonra farkına varınca çok üzülüyorum. İnşaallah bende atlatırım. Ne kadar koruncaksınız siz? İnşaallah en kısa zamanda nisa'nın yeri dolar. Amin.

Benim hormonlarım bozulmuş doktor 3 ay dogum kontrol hapi kullanacaksın dedi. Bende zaten en az 6 ay korunmayı dusunuyordum. Çok uzun zaman gibi ama anca toparkarım kendimi galiba.. İnşallah canm saol Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Kaybettikten sonraki ilk zamanlar hiç gecmiyor. Benim 2 ay kanamam kesilmedi bi de çok kötüydü.

Geçmiş olsun canıl, dikkat et kendşne. Demir değerlerine filan baktır, çok kanaman olmuş. Kansızlık filan olmasın sonra. Bana da 6 ay dediler ama benim yaşım 34, o yüzden 4 ay sonra korunmayı bırakayım diyorum ben.

Evet galiba kansızlıkta var. Ben de 22 yaşındayım. Bencede 35 yaş üstünde daha fazla erken dogum oluyor. Bi an önce olması daha iyi ama tabi hep kontrol altında olmanız gerekiyor. O yüzden öncelikle perinatolog bulun ve hamile kalmadan önce tedaviye başlayın o ona göre sizi yonlendirir

Ayy canım benim, sen çok gençsin, önünde yıllar var senin. Evet haklısın, buldum burda birini, ona gitcem inşaallah. İlk adetini gör öyle git dediler, onu bekliyorum işte. Hem çok heyecanlanıyorum hem çok korkuyorum. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşaallah.

Amin. Aynen bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok işte. İnşallah şifa buluruz da cektiklerimize deger. Allah yardımcımız olsun inşallah

Amin. Aynen bende çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok işte. İnşallah şifa buluruz da cektiklerimize deger. Allah yardımcımız olsun inşallah
Bizim tek ilacımız yeni sağlıklı bir bebek, imtihanımız çok büyük. Mükafatını alıcaz inşaallah. Hep dua ediyorum, sadece kendime değil. Allahım diyorum benim gibi tüm yaralı annelere anneliği hayırlı sağlıklı evlatlarla nasip et. Amin.

Amin ablacım inşallah. Rabbim kimsenin karnını da kucağını da boş bırakmasın çok kötü bi durum. Eşim karnıma dokunamıyordu ben kötü hissetmiyim diye. Çok zor atlattım tabi ne kadar atlattiysam. Kanamamı durduramadilar içinde parça kalmış dogumdan 2 saat sonra çıktım çıkınca bayılmışım 2 saatte 1 tekrar muayene ediyolardi saat 10da doğum yaptım sabah 5te kanı temizlediler çok kötüydü

Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın. Yarın bize haber ver olur mu? İnşaallah güzel geçer kontrolün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…