meleğimin kalbinin sesini duydum çok güzel bi duyguu

benim ikinci denemem birincide iki ucgun sonra kanama gelmisti sen tutup tutmadigini fark ettin mi bide bekledin mi kan testini yoksa kendin evde test yaptin mi

benim ikinci denemem birincide iki ucgun sonra kanama gelmisti sen tutup tutmadigini fark ettin mi bide bekledin mi kan testini yoksa kendin evde test yaptin mi

inşallahhh tutacak senindee :CüvCüv::CüvCüv: benimde 2. denememde tuttu ben evde yapmadım test ama arkadaşlar yapmış lar senin ne zaman kontrolün gitmeden 1 gün önce istersen yap evde

ya siz sanslisiniz bizim burda 1 tane transfer yapiyolar o cok gicik birincide olmadi buda olmassa TURKIYE de yaptircam ATATURK ne demis beni turk hekimlerine teslim edin

yani soruna göremi alttan bakıtolar transferden itibaren mi sayılıyor gebelik yoksa yumurta toplandığı günü mü sayıyorsunuz

senağlamabayrama sevincli girmek istiyorum bayram guniu 10 gun olcak o gun yaparim bi cikarsa ama hic umutlanmak istemiyorum belki yine iki gun sonra kanama gelir

yani soruna göremi alttan bakıtolar transferden itibaren mi sayılıyor gebelik yoksa yumurta toplandığı günü mü sayıyorsunuz

hayır canım transferden sonaki güne göre değil en son adet olma tarihine göre hamile günün hesaplanıyor
sen en son ne zaman adet olmuştun

liva bendede akinti oluyo igne vurunurken basladi haala devam ediyo vajinal taplet kullaniyorum bide oda oluyo

hihoyyyt senin adına çok ama çokkkkkkkkk sevindim
İnşallah biz de duyarız ya , daha 2 hafta var galiba fisfisfis
bu güzel haberi kutlamalı :içelim: : ))))))))

eyetkiner tbrk ederim canım çok sevindim inşallh kucağınada almayı nasip eder rabbim mutluluğun daim olsun inşalllah darısı bzlere tekrardan

nsl oluyo o ya benim tutarsa 21 ekimden mi hesaplancak yaaa

sen en son mesela 21 ekimde adet olduysan en son adet günün buysa o günden itibaren hamile sayıyor doktorlar hafta hafta bu güne ayıp kaç haftalık hamile olduğunu hesaplıyorsun canım bende çok şaşırmıştım ama doktorum anlatınca kabullendim transfer günün ne gün olursa olsa şayet gebeysen son adet günü baz alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…