meleğimin kalbinin sesini duydum çok güzel bi duyguu

sevtapcım , benim transfer günüm 12 Kasımdı . . ben de son adetin ilk gününden itibaren 4+5 gebe görünüyorum . 11. gün sonucum 2.7,5 idi , dr.um bir daha tekrar etmeye gerek duymadı , test günümden 1 hafta sonra keseyi , ondan 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyabileceğimi söyledi ..

liva1017 kullanıcısından alıntı
arkadaşlar sizin de karnınız çok sık acıkıyor mu

sevtapduzyol kullanıcısından alıntı
acıkmazmı hiç herşeyden yitesim geliyo

aynen bende çok acıkıyorum hemen yemediğimde midem hemen bulanıyo. bi de wc ye çok sık çıkıyorumm :)

bende de aynı durum var , 3 saatte bir yiyorum . zaten önceden de öyle yemeye çalışırdım ama iştah durumu bu kadar değildi . sanki 3 saatte bir her öğünü normal öğünmüş gibi yiyorum Allahtan sabah erkenden iğneye gittiğim sonra da geldiğimde fitil yaptığım için hemen yatıp uyuyorum 12e kadar , yoksa yarım dünya bir şey olurdum heralde kaydirigubbakcemile2

ne fitili kullanıyorsun canım sen bana fitil falan vermedi doktor jel folik asit birde bebek aspirini kullanıyorum ben iğne falan da vurulmuyorum pregnil kullandım 5 tane ama transferden 3 gün arayla yapılmıştım onuda

ne fitili kullanıyorsun canım sen bana fitil falan vermedi doktor jel folik asit birde bebek aspirini kullanıyorum ben iğne falan da vurulmuyorum pregnil kullandım 5 tane ama transferden 3 gün arayla yapılmıştım onuda

canımcım , ben yumurta toplamadan beri progestan fitil kullandım transfere kadar 2*3 , transferden sora 3*3 .. coraspirin/bebek aspirinini transferden sonra test günüm olan 11. güne kadar kullandım . çünkü kanama olmuştu aspirin kanı daha faza sulandıracağı için 10 kadar kullanmamamı istedi dr.um .. progynex ampulü ise 11. günden beri sabah-akşam 1er kere 1 hafta işi sağlama almak için kullanalım dedi dr.um . estraderm bantlarını ise keseyi göreceğim güne kadar kullanacakmışım ..

biraz karışık oldu galiba :

sabah = progynex , 3 tane progestan ve folic plus
öğle = 3 tane progestan ve folic plus
akşam saat 18de = estraderm bantlarımı yenisiyle değiştiriyorum
akşam = progynex , 3 tane progestan , elevit pronatal ve folic plus ( 1 hafta sonra coraspirin )

anladım canım valla benim transfer gerçekleşti geldim eve danalarrr gidi yattım :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol: annem baktı hep bana kanamam falan olmadı hiç yanlızdemiştim ya 11.günde müthiş bi sancılarım başladı ege üniversitesine gittik eşimle sabah hemen beta testim bakıldı bide vajinal ultrasondan bakıldı zaten ordda 2 keseyi gördüler kan testi çıkıncada hamileliğim kesinlerşti jel folicplus ve aspirine devam şuanda ama jelden nefret geldi artık 3 ayda kullanıcaz bıktım valla

start sana bişiy sorabilirmiyim neden vajinal ultrason pek iyi değil demişsin bi yorumunda sebebi ne peki :sm_confused:

start sana bişiy sorabilirmiyim neden vajinal ultrason pek iyi değil demişsin bi yorumunda sebebi ne peki :sm_confused:

güzelim ben de birilerinden duymuştum , düşüğe sebep olabiliyormuş , sen sakın kalbini bozma , belki de bu dr.dan dr.a değişiyor olabilir . hani mesela kimi dr. trans.den 2-3 gün sonra uçakla seyahat edebilirsiniz diyor , benim dr.umsa trans.den 1 gün sonra uçakal gidebileceğimi söylemişti .. böyle bir şey olabilir , ya da hamileyken saç boyatılmaz/kesilmez gibi bir inanış da olabilir :bbo:
adım ayşe bu arada :1rolleyes:

eyetkiner canım , senin konunu çok işgal etmiş gibi olduk ama burası taze hamişlerin uğrak yeri gibi oldu , baksana kasım hamilelerin başlığından çok buradayız :1hug:

sevtapcım istersen kasım hamileleri bölümünden yazışmaya devam edelim , orayı okuyan arkadaşlar daha rahat takip edebilirler

evet ayşecim gel oraya gidelim biz :)

heyecandandır olsun kızlar sorun değil.
kendinize dikkat edin umarım sizde görür duyarsınız bebeğinizi kalbinin attığını. :)

heyecandandır olsun kızlar sorun değil.
kendinize dikkat edin umarım sizde görür duyarsınız bebeğinizi kalbinin attığını. :)

kuzuuuum gözünaydınn duymuşun kalp atışılnı çok şükür allahım haatında yaşadığın en güzel duygu dimi rabbim herkese yaşatsın bu güzelliği çok öptüm:CüvCüv:Şeniz

kuzuuuum gözünaydınn duymuşun kalp atışılnı çok şükür allahım haatında yaşadığın en güzel duygu dimi rabbim herkese yaşatsın bu güzelliği çok öptüm:CüvCüv:Şeniz

canım günaydın.
öyle çok endişeliydim ki duyamıcam diye ama çok şükür duydum ben de :) şimdi 8 haftalık oldum nazar değmesin. herşey çok güzel yolunda senin nasıl gidiyo canım sen benden 1 hafta kadar öndeydin sanıyorum :CüvCüv:

tebrikler canım duymuşsun bebeğinin sesini inşallah bende önümüzdeki hafta duyarım karından ultrasonmu yaptılar

tebrikler canım duymuşsun bebeğinin sesini inşallah bende önümüzdeki hafta duyarım karından ultrasonmu yaptılar

canım inşallah duyarsın
bana vajinal baktıklar şimdiye kadar hep öyle bakıldı zaten. darsısı başına.a.s.

bende gayet iim herşey yolunda ben 9 haftalık oldum evet aramıza 1 hafta var allahımıza çok şükür bugünlere ladar geldik bide şu12.haftayı görebilsek neyse umarım herşey yolunda gider tatlışkom tadını çıkar hamişliğin çok öptümŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…