sagol canim ya atdinlattinigin icin
senin birinciyle ikinci arasinda ne gibi farkliliklarin oldu birinci tutmadi ya anladinmi tutmadigini ve ikinci denemende anladinmi tuttugunu cok soru soruyorum ama
ben transferden 11 gün sonra gittim keseyi gördü ama kalp atışlarını duyması imkansızdı şimdi 1 aralıkta gidicem kalp atışlarını dinlemek için
evet canım 11. gün ağrım oldu hem kan testi yapıldı hep vajinal ultrason o zaman gördüler keseyi hemde 2 tane kese vardı bende :1hug:
benim yarin tarnsfer ALLAH nasip ederse 15 gun sonrada kan tahlili ALLAHIM insallah bu sefer nasip eder
slm arkadaslar benimde carsamba yumurtalarim toplandi cumartesi ALLAH nasip ederse transver yapilcak inslh bu sefer olur
Benden de bir aaaa hatta :1shok:
Süper bi haber sevtapcım :lepi: benim de 11. gün ağrım ve regl başlangıcı gibi akıntım olunca korkuyla ve üzüntüyle soluğu hastanein birinde aldık ve Bhsg sonucu sonrasında sevindik . Ben kese için 1 Aralıkta İrenbeden gün aldım . Sanırım transfer günümüz test günümüz aynıymış seninle : )))
canım inşallah hayırlısı olur allah yardımcın olsun
sen nerde yaptırdın bebeği benim ege üniversitesinde yapıldı valla çatlıcam meraktan ben :teytey:
benim gebeliğim kesin dr gitçem kesede tereddütlüyüm erken mi deyil mi diye sorularım o yüzden kalp atışı kaç haftalıkken belli oluyor. cevapladığın için teşekkürler
canım benim smyrna tüp bebek merkezinde oldu tedavim funda koçyiğit dr um. süper bi ekip kendini rahat hissediyorsun. pzt inşallah göreceksin canım çok heyecan yapma desem de olmuyo dimi :)
arkadaşlar sizin de karnınız çok sık acıkıyor mu
aynen bende çok acıkıyorum hemen yemediğimde midem hemen bulanıyo. bi de wc ye çok sık çıkıyorumm :)
aynen bende çok acıkıyorum hemen yemediğimde midem hemen bulanıyo. bi de wc ye çok sık çıkıyorumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?