meleğimin kalbinin sesini duydum çok güzel bi duyguu

senin birinciyle ikinci arasinda ne gibi farkliliklarin oldu birinci tutmadi ya anladinmi tutmadigini ve ikinci denemende anladinmi tuttugunu cok soru soruyorum ama

senin birinciyle ikinci arasinda ne gibi farkliliklarin oldu birinci tutmadi ya anladinmi tutmadigini ve ikinci denemende anladinmi tuttugunu cok soru soruyorum ama

yok canım anlamadım sadece 2. cide çok sancım oldu benim ben o zaman anladım aslında tuttuğunu onu vücut kabullenmeye çalışıyormuş ondan ağrıyormuş
sen ne zaman tahlil olucaksın

ben transferden 11 gün sonra gittim keseyi gördü ama kalp atışlarını duyması imkansızdı şimdi 1 aralıkta gidicem kalp atışlarını dinlemek için

evet canım 11. gün ağrım oldu hem kan testi yapıldı hep vajinal ultrason o zaman gördüler keseyi hemde 2 tane kese vardı bende :1hug:

Benden de bir aaaa hatta :1shok:
Süper bi haber sevtapcım :lepi: benim de 11. gün ağrım ve regl başlangıcı gibi akıntım olunca korkuyla ve üzüntüyle soluğu hastanein birinde aldık ve Bhsg sonucu sonrasında sevindik . Ben kese için 1 Aralıkta İrenbeden gün aldım . Sanırım transfer günümüz test günümüz aynıymış seninle : )))

benim yarin tarnsfer ALLAH nasip ederse 15 gun sonrada kan tahlili ALLAHIM insallah bu sefer nasip eder

hayırlısı olsun canım sana tavsiyem transferden hemen sonra eve gelince sakın 3-5 gün gezinme zaten o günlerdetutuyor canım dikkat et eşin yapsın herşeyi sen sadece tuvalete git gel yat hemen gene bol şanslar inşallah iyi haberini bayramdan sonra alırız

benim gebeliğim kesin dr gitçem kesede tereddütlüyüm erken mi deyil mi diye sorularım o yüzden kalp atışı kaç haftalıkken belli oluyor. cevapladığın için teşekkürler

bende 1 aralıkda ege üniversitesinde dinleyecem kalp atışlarını benim transfer günüm 7 kasım saat 11.10 da olsu ama 6 haftalık gebe görünüyorum şuan son adete göre canım
beta hormonun kaç çıktı benim 225

:enbuyukkk:heinizden ALLAH razi olsun ben biraz yatayim gorusmek uzere inslh iyi haberle donerim size kib by

sen nerde yaptırdın bebeği benim ege üniversitesinde yapıldı valla çatlıcam meraktan ben :teytey:

canım benim smyrna tüp bebek merkezinde oldu tedavim funda koçyiğit dr um. süper bi ekip kendini rahat hissediyorsun. pzt inşallah göreceksin canım çok heyecan yapma desem de olmuyo dimi :)

benim gebeliğim kesin dr gitçem kesede tereddütlüyüm erken mi deyil mi diye sorularım o yüzden kalp atışı kaç haftalıkken belli oluyor. cevapladığın için teşekkürler

canım sen 5 haftalık hamilesin şuanda keseyi sendede görür 1 hafta sonrada kalp atışlarını dinlersin

canım benim smyrna tüp bebek merkezinde oldu tedavim funda koçyiğit dr um. süper bi ekip kendini rahat hissediyorsun. pzt inşallah göreceksin canım çok heyecan yapma desem de olmuyo dimi :)

valla inanki olmuyor inşallah iyi sonuçlanırda bende gelir burdan yazarım

aynen bende çok acıkıyorum hemen yemediğimde midem hemen bulanıyo. bi de wc ye çok sık çıkıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…