- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.281
sağol çiçeğimmmmgeçmiş olsun miniğimmmm kuzummm
CanımmmKürklümmm
Inşallah canimolsun canım geç çatlıyorsundur normalde
çatlatma iğnesi döngüyü sıfırlar 14 veya 15 gün sonra regl kesin gelir gelmezse kist oluşmuş olabilir veyaaa inşşşş hamilesinizdir.
iki gün sonra gerçi bayrama denk geliyor ama mutlaka tekrar kan verin regl olmazsanız. belki bayram hediyesi gelirInşallah canim
Ağzınız bal yesin ınsallahiki gün sonra gerçi bayrama denk geliyor ama mutlaka tekrar kan verin regl olmazsanız. belki bayram hediyesi gelir
inşallah ama aciller açık oluyor.Ağzınız bal yesin ınsallahbayramdan sonrayı beklicem mecbur hastane kapalı olacakmış bayram boyunca bana ve isteyen herkese rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Kuzu benimde kasıklarım da ağrı oluyordu sanki adet sancısı gibi. Bence normalburaya da yazıcam. kızlar ben malumunuz çörek otu kürü yapıyorum bu ay ve aynı çatlatma iğnesi olmuşum gibi şişkinliğim ve sancım var birebir aynı ağrı. ne yapsam bilemedim.
Teşekkür ederim sizin iyileşmenizi sağlayan doktor hangi şehirde ismi nedirbana da hep spor yap dedi şu an ilaç kullanmıyorum alıştım artık ağrılara. d vitamini çok iyi geliyor yaz dönemi çok zorlamıyor beni. bana da hamilelikle beraber kaybolabilir demişlerdi.
Ev güneş almazsa kötü işteAy yok kız sıcak daha iyi valla kış uzun zaten kışın yeterince üşüyoruz bari yazın ısınayım diyorum o da yokev güneş almıyo berbat bişey ev karanlık için sıkılıyo güneş iyidir güneş sağlıktır
ben kocaeli üniversite araştırmadaydım bilmiyorum heyete falan çıkardılar beni genetikmiş aileden birinden almışım. ama sağ elimde parmaklarımda şekil bozuklukları olmaya başlar gibi oldu iki üç yıldır ellerimi kuvvetlendirmek için arada top falan sıkıyorum sünger gibi. onun dışında çok şükür başka bozulma olmuyor ama kış aylarında özellikle omurgamda feci ağrılar olabiliyor.Teşekkür ederim sizin iyileşmenizi sağlayan doktor hangi şehirde ismi nedirarkadaşım Adana’da ama bu hastalık 1000 kişiden 1 kişide oluyormuş valla mucizesiniz o zaman
kuzum benim ne seni boşa ümitlendirmek isterim ne de üzmek. en mantıklısı adet olmazsan iki gün sonra yine kan vermen.bak doktorun bile kesin hamile değilsin dememiş hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar almanı önermiş. inş bhcg yükselmemiştir daha inş bebişin rahme doğru ilerliyordur. yarın imkanın varsa aslında karın ultrasonu olsan mı acaba onlar daha net görebilir belki.Kizlar ya baya hastanelik olsum oyle boyle hastayim cigerlerime kadar inmis oksijen falan verildi bu esnada bir guzel panik atagim tetiklendi! 2 gundur doktor hastane acil bitigim! Bu arada bgn catlamanin 13. Gunuydu (doktor muayenesinde catladigini soylemisti) kan testi yapildi ilac verilecegi icin ve NEGATiF cikticok uzuldum... kadin dogum doktorum yine de adetolana kadar alacagim ilaclari sordu gormek istedi onayladi gebeliktede kullanilabilecek ilaclar oldugunu soyledi... sizce umuit var mi ki? Olsa cikmaz miydi kan hemde...
kuzum benim ne seni boşa ümitlendirmek isterim ne de üzmek. en mantıklısı adet olmazsan iki gün sonra yine kan vermen.bak doktorun bile kesin hamile değilsin dememiş hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar almanı önermiş. inş bhcg yükselmemiştir daha inş bebişin rahme doğru ilerliyordur. yarın imkanın varsa aslında karın ultrasonu olsan mı acaba onlar daha net görebilir belki.
Kizlar ya baya hastanelik olsum oyle boyle hastayim cigerlerime kadar inmis oksijen falan verildi bu esnada bir guzel panik atagim tetiklendi! 2 gundur doktor hastane acil bitigim! Bu arada bgn catlamanin 13. Gunuydu (doktor muayenesinde catladigini soylemisti) kan testi yapildi ilac verilecegi icin ve NEGATiF cikticok uzuldum... kadin dogum doktorum yine de adetolana kadar alacagim ilaclari sordu gormek istedi onayladi gebeliktede kullanilabilecek ilaclar oldugunu soyledi... sizce umuit var mi ki? Olsa cikmaz miydi kan hemde...
biz seninle aynı yaştayız geçen yıl temmuzda denemiştik ilk kez artık saymıyorum tedaviler regller gecikmeler çok yıprandım. hiç hamile kalamadım.Eger olmazsan bayram sonrasinda gel bakalim dedi canimHayirlisi olsun cok istiyorum diye belki bunlar oluyor. Allah hepimize nasip etsin insallah. Normal oldugunu fikren bildigim halde niye panigime engel olamiyorum bilmiyorum. 3. Ayimiz - 2. Ay yumurta catlamamisti kist yapti. Bu ay catladigii gunu yakaladik ama oldu gibi hissediyordum fakat kanda cikmadi
biz seninle aynı yaştayız geçen yıl temmuzda denemiştik ilk kez artık saymıyorum tedaviler regller gecikmeler çok yıprandım. hiç hamile kalamadım.
çok merak ediyoruz çok istiyoruz bilmiyorum yaaa
ben hiç ama hiç istemiyorum nedense tüp bebeğiKuzum hic buyuk konusmak istemiyorumda olmadikca cok yiprattici bir surec direk bastan tup bebek yapsak diyorum bazen :/
Neden kuzum?ben hiç ama hiç istemiyorum nedense tüp bebeği
çok saçma gelecek biliyorum ama aşkla şevkle yapmak istiyorum yaNeden kuzum?
Sağol canım arkadaşıma bildiricem belki vesile olursunuz size de çok geçmiş olsunben kocaeli üniversite araştırmadaydım bilmiyorum heyete falan çıkardılar beni genetikmiş aileden birinden almışım. ama sağ elimde parmaklarımda şekil bozuklukları olmaya başlar gibi oldu iki üç yıldır ellerimi kuvvetlendirmek için arada top falan sıkıyorum sünger gibi. onun dışında çok şükür başka bozulma olmuyor ama kış aylarında özellikle omurgamda feci ağrılar olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?