Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
buraya da yazıcam. kızlar ben malumunuz çörek otu kürü yapıyorum bu ay ve aynı çatlatma iğnesi olmuşum gibi şişkinliğim ve sancım var birebir aynı ağrı. ne yapsam bilemedim.

buraya da yazıcam. kızlar ben malumunuz çörek otu kürü yapıyorum bu ay ve aynı çatlatma iğnesi olmuşum gibi şişkinliğim ve sancım var birebir aynı ağrı. ne yapsam bilemedim.
Kuzu benimde kasıklarım da ağrı oluyordu sanki adet sancısı gibi. Bence normal Aman kist olmasında

bana da hep spor yap dedi şu an ilaç kullanmıyorum alıştım artık ağrılara. d vitamini çok iyi geliyor yaz dönemi çok zorlamıyor beni. bana da hamilelikle beraber kaybolabilir demişlerdi.
Teşekkür ederim sizin iyileşmenizi sağlayan doktor hangi şehirde ismi nedir arkadaşım Adana’da ama bu hastalık 1000 kişiden 1 kişide oluyormuş valla mucizesiniz o zaman

Teşekkür ederim sizin iyileşmenizi sağlayan doktor hangi şehirde ismi nedir arkadaşım Adana’da ama bu hastalık 1000 kişiden 1 kişide oluyormuş valla mucizesiniz o zaman
ben kocaeli üniversite araştırmadaydım bilmiyorum heyete falan çıkardılar beni genetikmiş aileden birinden almışım. ama sağ elimde parmaklarımda şekil bozuklukları olmaya başlar gibi oldu iki üç yıldır ellerimi kuvvetlendirmek için arada top falan sıkıyorum sünger gibi. onun dışında çok şükür başka bozulma olmuyor ama kış aylarında özellikle omurgamda feci ağrılar olabiliyor.

Kizlar ya baya hastanelik olsum oyle boyle hastayim cigerlerime kadar inmis oksijen falan verildi bu esnada bir guzel panik atagim tetiklendi! 2 gundur doktor hastane acil bitigim! Bu arada bgn catlamanin 13. Gunuydu (doktor muayenesinde catladigini soylemisti) kan testi yapildi ilac verilecegi icin ve NEGATiF cikti cok uzuldum... kadin dogum doktorum yine de adetolana kadar alacagim ilaclari sordu gormek istedi onayladi gebeliktede kullanilabilecek ilaclar oldugunu soyledi... sizce umuit var mi ki? Olsa cikmaz miydi kan hemde...

kuzum benim ne seni boşa ümitlendirmek isterim ne de üzmek. en mantıklısı adet olmazsan iki gün sonra yine kan vermen.bak doktorun bile kesin hamile değilsin dememiş hamilelikte de kullanılabilecek ilaçlar almanı önermiş. inş bhcg yükselmemiştir daha inş bebişin rahme doğru ilerliyordur. yarın imkanın varsa aslında karın ultrasonu olsan mı acaba onlar daha net görebilir belki.

Eger olmazsan bayram sonrasinda gel bakalim dedi canim Hayirlisi olsun cok istiyorum diye belki bunlar oluyor. Allah hepimize nasip etsin insallah. Normal oldugunu fikren bildigim halde niye panigime engel olamiyorum bilmiyorum. 3. Ayimiz - 2. Ay yumurta catlamamisti kist yapti. Bu ay catladigii gunu yakaladik ama oldu gibi hissediyordum fakat kanda cikmadi

Ay canıım ne oldu sana böyle Allah şifa versin adet gelmeyene kadar umut vardır tabi sen iyi olmaya çalış bir an önce doktorun yine temkinli yaklaşmış iyi yapmış

biz seninle aynı yaştayız geçen yıl temmuzda denemiştik ilk kez artık saymıyorum tedaviler regller gecikmeler çok yıprandım. hiç hamile kalamadım.
çok merak ediyoruz çok istiyoruz bilmiyorum yaaa

biz seninle aynı yaştayız geçen yıl temmuzda denemiştik ilk kez artık saymıyorum tedaviler regller gecikmeler çok yıprandım. hiç hamile kalamadım.
çok merak ediyoruz çok istiyoruz bilmiyorum yaaa

Kuzum hic buyuk konusmak istemiyorumda olmadikca cok yiprattici bir surec direk bastan tup bebek yapsak diyorum bazen :/

Sağol canım arkadaşıma bildiricem belki vesile olursunuz size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…