- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.301
aaaa sevgilisinden hamile kalıp çocuğunu aldırmak isteyen biriyle tartışıyordu en son.Boncuğummm ban yemiş kızlar. Etiket yapılmıyorda ne oldu ki olaa
Evet kuzu ordan ban yemiş.aaaa sevgilisinden hamile kalıp çocuğunu aldırmak isteyen biriyle tartışıyordu en son.
Çok geçmiş olsunKizlar ya baya hastanelik olsum oyle boyle hastayim cigerlerime kadar inmis oksijen falan verildi bu esnada bir guzel panik atagim tetiklendi! 2 gundur doktor hastane acil bitigim! Bu arada bgn catlamanin 13. Gunuydu (doktor muayenesinde catladigini soylemisti) kan testi yapildi ilac verilecegi icin ve NEGATiF cikticok uzuldum... kadin dogum doktorum yine de adetolana kadar alacagim ilaclari sordu gormek istedi onayladi gebeliktede kullanilabilecek ilaclar oldugunu soyledi... sizce umuit var mi ki? Olsa cikmaz miydi kan hemde...
Geç geldin banlaniyosun 2 defa seslendim yaa geç kaldi.kağidi imzalat getir amirim.yok öğretmenim diyeceksinBen burdayım amirim
hahahah burdayım.Benibekleyin biri etiketlesin
Hemen geldimmm kızzGeç geldin banlaniyosun 2 defa seslendim yaa geç kaldi.kağidi imzalat getir amirim.yok öğretmenim diyeceksin
hahahah burdayım.
iş yerindeyim de azcık
[/QUOT
Benibekleyin beklemeden gittik biz
Saate bak gec kaldin,karşı gelme bana sikayet eder banlarimHemen geldimmm kızz
Kız arefe de mi çalışıyonnnhahahah burdayım.
iş yerindeyim de azcık
Bugün işin yok heralde gızSaate bak gec kaldin,karşı gelme bana sikayet eder banlarim
hahahah burdayım.
iş yerindeyim de azcık
[/QUOTE
Caliş caliş engellemeyelim.seni severim çalışkan insanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?