- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.241
Voooo eli maşalı FernurValla bana kimse isim.önermedi direk aklimdaki isim tek ve netti vede öyle oldu esimede nufusa giderken ismini kağıda yazdım eline verdim
Yok kiz degilim.o benim iyi niyetliliğimdenVoooo eli maşalı Fernur
Eli maşalı olsam.annemin (kayinvalidemin ) ismini koymayi bile düşünmezdim kız sende aramiza girme beni kötüleme ölümüne kankayik. Annemle.Voooo eli maşalı Fernur
Nerden biliyosun belki derler aliştır kendiniBen hiç birininkini de koymayı düşünmüyoruminşallah koy demezler
kesin kesinYok kiz degilim.o benim iyi niyetliliğimden
yok kız derlerse de büyük konuşmayım da koymsmNerden biliyosun belki derler aliştır kendinieli maşaliligini goster
kesin kesin
yok kız derlerse de büyük konuşmayım da koymsm
Neki ola neki kayınvalidenin adıben kayınvalidemin adını koyamam. Çok çok eski bi isim. Kendide istemez zaten
Neki olaAyyyy hele ben kv ismi hiçççç zaten enteresan bi isim
Ben hiç birininkini de koymayı düşünmüyoruminşallah koy demezler
Annem ismini sevmiyor koy demez, kayınvalide kendi çocuklarına kp nin ismini koymamış bende onunkini koymam. Kayın babam inşallah koy demez onu kırmak istemem. Babamda oğullarına derKoy derlersede koyma kız bıraksınlarda ona doğurup büyütecek olan karar versin
Neki olaayy bende be kadar meraklı oldum
Hadi merak ettimHemde enteresan ötesidu özelden yazam☺
Hadi kızzHemde enteresan ötesidu özelden yazam☺
İnşallah canımmmSenin kızda öyle gözel olsun, ama aklı başında olsun inşallah
Hastalığınızı nasıl yendiniz peki? Bir arkadaşımın doğumdan sonra bu rahatsızlığı ortaya çıktı ve ilaç kullanmak zorunda. Çaresi yok bu hastalığın bu ilaçlarla yaşıcaksın demiş doktorhahahah onu benimki de diyor ama ben bekarken daha kötüydüm bende iltihaplı eklem romatizması var
diyor ki 30 yaşında nene gibi diz ovuyorsun 80 de napcan Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?