Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar

Mavi boncuğum ban yemiş, kesin şu gebeyim aldırcam diye topik açan bekar hatun yüzünden
Kızlar selamöar
Ben iki dakika geri döndüm,
Az bi sövüp gidicem kardeşler
Ben sövünce bi kısmınız da bana sövecek, varsın sövün bacılar , atarlıyız hepimiz bebek istiyoz

Biz burda bebek diye bitarafımızı yırtarken başka topikler açmış kadınlar nerde aldırırım bebeği kazayla oldu yazıyor bi sinirime dokunuyor

100 kilo tipler 200 kilo kocalarıyla gebe kalıyor?

Totosunu kaldıramayan premses tipli kadınlar ikinciyi doğuruyor

Ve ben bunlara taktığım için kendime biryandan kuzsam da engel olamıyorum
169 boya 60 kiloyum, ince bel büyük kalça, doğurganlığın simgesiyim sözde
Eşimle de 13 senedir haftada 2-3 hep birlikte oluruz yani...
Ama bi gebe kalamadım yıldım bıktım yaaa yeter yaa! Nerelere gidem kime bağıram nereye çağıram yoruldum!!
2 çocugu olan, son oğluna gebeliğinden beri kocasıyla sevişmediğini söyleyen arkadasım adet görmeye başlayınca kocasını hatırladı, niye çünkü üçüncüyü istiyor. 17 ay eşiyle sevilmemiş bu kadın tam 17 ay dilekolay..
Şuan 3. Deneyişleri, ve eminim ki gebe kalsa bana tek kelime yazıp da söylemeyeck, yumurtlama sonrası adete kadar görüşmüyor benle o derece.. adet oldugu sabah yazıyor ses kayıtları, daha 3. Kez denemişsin yeni bırakmışsın emzirmeyi, oğlun daha yaşına yeni girmiş kadın.. burda 10 aydır ne ağladım ben hiç görmemiş gibi bana ses kaydı dolduruyor, yine hüsran diye.. belki de çok yaşlandım olmuyor demiş... alman ve prikolog bu kadın ... neyse bana app fotosu atmış, eşiyle koca ayda 3 kere ilişki olmuş hepsi de app yumurtlama ilişkiye gir dediği için... böyle için acıdı yaa.

Biyerlere gidip bağırasım var, hüngür hüngür ağlayasım var, ama evde 2.5 yaş krizi diye bişi icat etmiş bi oğlum var, tüm gün sızlayan memelerime ve karnıma tekmeler atıp beni çileden çıkartıyor.. biryanım da diyor ki sen daha buna bakamıyorsun ikinci senin neyine ...

Biliyorum 10 ay çok kısave biliyorum çoğunuzun düşüğü var kürtajı var ve biliyorum ki bunlar çok zor süreçler...

Ama napıyım bi sövesim söylenesim var

Öpüyorum hepinizi anacıklarım

Canim yazdiklarinin bircoguna katiliyorum .insanlar birbirinin acısını eksikligini kasimaktan zevk aliyorlar. ama keske 100kg muhabbetine girmeseydin.o olmamis. 100kiloluk tipler derken sanki bir insandan degilde mikroptan virüsten bahsetmissin.bu arada daha once 102 kiloya saglik problemleri nedeniyle cikmistim ve neler yasadigimi ben bilirim.cok sükür simdi 25kg verdim.insanlar sadece fazla yemekten kilo almaz. Ve ne mutluki saglikli sihatli bir evladin var. Hemde daha 2.5yasinda. daha annelik duygusunu tadamamiş arkadaslarimiz var. Bunlarida sana seni elestirmej veya tartisma ortami yaratmak icin degil hani yukarda dedimya insanlarin acilarini eksiklerini kaşimak senin yaptiginda biraz öyle oluyor. Iyi bir insansin kalbini sakin bozma. Rabbim melegini en kisa zamanda gondersin

Umutumut82 kız bak ne dicem, bana istanbulda aktardaki adam mesir macunu hediye etti, eşime bi hafta bi çay kaşığı zorla yedirdim akşamüstleri. Veeee ben bu ay hiç test yapmadım ovu için. Adetin 17. Günü akıntıyı gördüm, yine başladı, ertesi gün göğüslerim başladı, 20. Gün mikroskopla baktım baya ovu yakın, gittim idrarda ovu testi aldım, 22. Gün yaptım kopkoyu çıktı ,23 de sabah akşam biraz acık derken 24 de açıldı.. büyük ihtimal 23 de çatladı. Ve bende o sıvı akıntı geldikten nerdeyse 6 gün sonra oluyormuş ovu
Ben eşimle kavga dövüş 3 günümüz var diye zorla ilişkiye girip adamı soğutup bidaha girmiyoduk işte. Bi hafta sora olayı unutup yine ilişkiye giriyorduk. Meğer hep o bi haftaya gelmiş ben hep bu yüzden kaçırmışım
Bir de bildiğin karnım davul gibi şiş, göğüslerim de manyak gibi ağrırken tam doruk noktadayken yumurtam çatlıyomuş, millet bu şekilde adet oluyor oysa ki...

Ben bunları bu ay öğrendim, şimdi tek soru işaretim şu ki, adet ovudan 14 gün sonra mı gelecek daha erken mi? 22 ağustosta adet bekliyorum, eger 18-19 gibi gelirse ben hep yanlış hesaplamışım olacak. Hani her kadın tam 14 gün kala yumurtlamıyomuş ya,, belki ben de bu yüzden hiç gebe kalamıyorum..
Pik i gördüm, adet için gün sayıyorum

Canım benim kast ettiğim o değildi, ben de çok kilo aldığım dönemler yaşadım.
İnsanlar şişman olabilir
Buna bir lafım yok
Yanlış anladın
Onu şunun için söyledim ben,
Doktorum bana 78 kiloyken ben şey demişti, kilo versen gebe kalırsın. Kilodan olmuyor diye..
yani kilodan gebe kalınmıyor diye bir inanış var .
Ben 58 e inip öyle gebe kalamadım..
yani ordaki isyanım şu :
Ben bu boya 78 kiloyken gebe kalamıyorum,
Millet100 kiloyken takır takır kalıyor ...
umarım şimdi anlatabilmişimdir söylemek istediğimi . Asla kimsenin kilosuyla dalga geçmedim.
Ya da şöyle örneklendiriyim
Bol bol spor yap su iç gebe kalmanı kolaylaştırır diyorlar, benim yaptığım sporun içtiğim suyun haddi hesabı yok..
Günde 1 bardak su içip tüm gün totosunu koltuktan kaldırmayan kadın 4. Ye gebe mesela?
Anlatabildim mi şimdi canım?

Canim benimde ovulasyonum ilacsiz 20.21.gunde oluyor ama regli tarihim hic degismiyor. Sen pik den 12 13 gun sonra test yapabilirsin bence. Bizde esimle kavgaliyiz dün iliski olmasi lazimdi adam tutuldu kaldi sinir oldum.

Sabir dua tevekkül canim elimizden birsey gelmiyor. Banada kısirsın dediler evlendigim gece hamile kalmisim. tabiki kilo hic iyi birsey degil saglik acisindan da.

Canim benimde ovulasyonum ilacsiz 20.21.gunde oluyor ama regli tarihim hic degismiyor. Sen pik den 12 13 gun sonra test yapabilirsin bence. Bizde esimle kavgaliyiz dün iliski olmasi lazimdi adam tutuldu kaldi sinir oldum.
Valla ben uyuyakaldım ben kaçırdım bu sefer adam gelmiş dürtmüş, kükremişim kaçmış öyle dedi 3 gün ilişki olmadı o dönemde. Bu sefer benim suçum oldu. Valla ben çörekotu denedim, hayıtotu hapı denedim, bu ay da glifor alıyorum, ne yaparsam yapayım hep aynı 20-25 arası ovu bu bariz bi durum. İlaç milaç değiştirmiyor. Ben de oluruna bıraktım. Zaten eylülde eşim yine iş seyahatlerine başlıcak, yine ilişki mucize bi hal alacak.. gercekten kısmette varsa tutar kader be bacım moduna gecicem yine... bi de ben 45 günü gecmeden hayatta test yapmam hiç işim olmaz hiç kendimi üzemem. Düşecekse ben hiç öğrenmeden düşer, zaten tiroid ilacımı alıyorum, zararlı bi alışkanlığım fln da yok.. tüpte fln yerleşirse de 7. Haftadan sonra doktor görür kontrolde düşürürler napıyım yani. Yani bakar mısın düşündüğüm hesaplara

Sabir dua tevekkül canim elimizden birsey gelmiyor. Banada kısirsın dediler evlendigim gece hamile kalmisim. tabiki kilo hic iyi birsey degil saglik acisindan da.
Senin bir de 2 çocugun vardı di mi? Yaş 38 miydi yanlış mı anımsıyorum?

Senin bir de 2 çocugun vardı di mi? Yaş 38 miydi yanlış mı anımsıyorum?

Yok canim 1tane 5yasinda oglum var.istanbulda 2 3 tane özel hastane infertilite dedi.hatta menopoza sokalim 6 ay sonra tekrar calistiralim dedi. Allahtan menopoz ignesini vurulmak icin dandik bir poliklinige gittim ignegi vuracak hemsire sen bu igne icin cok gencsin burdaki doktorada danis dedi. Ordaki doktor yeni mezun cok genc biriydi sakın sakin dedi.malesefbenim cogu meslektasim kasap olmus dedi. Ya bu ignelerden sonra menopozdan cikamazsan dedi. Allah razi olsun. Azkalsin hayatim mafolcakti.

Banada doktor hafta basinda 2yumurtan gelismis dedi catlama ignesi oldum.pazartesi sali carsamba persembe iliski oldu. kontrole gittim catlamamis 2.igneyi yapti tekrar gün asiri iliski verdi benim adam isyan etti.tam catlayacagi günde iliski olmadi

Hayatımda ilk kez böyle bişi duydum, menopoz iğnesi. İyi ki yaptırmamışsın canım. Sen beyninden operasyon olmuştun doğru

Ay inşallah çatlamıştır canım. Çatlamadan önceki gün aslen en çok ihtimal olan günmüş biliyor musun? Tabii çatladıysa. Spermlerin içerde yol alması 8 saat kadar sürüyormuş. E dinlenecek fln. Önceki günden daha yüksekmiş ihtimal yanim

Bak bunu bilmiyordum.8 saatmi ?... ben iliski olunca hemen ulasiyor saniyordum. . Gerci benim yine ne akintim var ne kasik agrisi. At gibiyim masallah 2 igne fayda etmedi. Doktor bile Allah Allah dedi.

hahahha ben de hemen ulaşıyor sanıyordum içeri girince
herkese iyi bayramlar
Yok canım ulaşmıyormuş, ve hatta yumurta çatlamadan önceki günkü ilişkinin ihtimali bu sebeple daha yüksekmiş. Ben oğlana 2 hatta galiba 3 gün önceki ilişkiden gebe kalmışım yoksa tarih tutmuyordu imkansızdı. Neyse ki çocuk babasının kopyası da kafada soru işareti yok

Bende arastirdim simdi en erken 1 2 saat diyor. Benim esimin yasi 38 5 6 saatibuluyordur.
Hahaha eşinin yaşıyla mı orantıladın hahahaha benim eşim de 37 yaşında, benim dedemin son kızu 61 yaşındayken mi ne olmuş pis çapkın bildiğimiz 3 metresinden çocugu var rahmetlinin zaten onunki de 3 günde mi ulaşıyomuş acaba hahaha

Valla canimbenim esimin dedeside 80yasinda kadinpesinde kosarken öldüde. Benim esim dedesine pek cekmemis. Valla bugün cikolata tatli vs.ne varsa yedirdim. bana söyledigi senin yumurtlaman daha bitmedimi. bende ya canlan yada 1500tl yi hazirla dogru aşılamaya dedim.adamin canı yerine geldi. aslinda su ensondaki emojiyi terse cevirmek lazim.herifleribiz sürükluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…