- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.361
1500 tl mi? Pahalı deilmiş o kadar bu aşılama denen şey, ama biraz komik bişi ya. Biz evde beceremedik keki yapmayı buyrun un yumurta şeker burda siz karıştırın bizim fırına atalım demek gibi bişiValla canimbenim esimin dedeside 80yasinda kadinpesinde kosarken öldüde. Benim esim dedesine pek cekmemis. Valla bugün cikolata tatli vs.ne varsa yedirdim. bana söyledigi senin yumurtlaman daha bitmedimi.bende ya canlan yada 1500tl yi hazirla dogru aşılamaya dedim.adamin canı yerine geldi. aslinda su ensondaki emojiyi terse cevirmek lazim.herifleribiz sürükluyoruz.
Kızlaaarrr. Antibiyotik kullanımı kahverengi akıntı yapar mııı??? Ben bir hafta erken regl mi oluyorum yoksaaaçörekotu mu antibiyotik mi sebep ne ki olaaa.
Sanmıyom kiiiibiz korunduk
Aynenn kız. Şimdi benimde aklıma düşürdün herNebiliyim canim bu hamile kalma mevzusu 7 bilinmeyenli denklem haline geldibenim icin.
Aynenn kız. Şimdi benimde aklıma düşürdün herolabilir mi acaba diye. Çünkü 2 defa korunmamıştık ama şimdi dişten dolayı antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum belki hemen biter ondan da anlayamam ki regl mi yerleşmemi. Ama bu ay olursa kötü olur kız. O kadar röntgen çekildim diş çektirdim bi sürü ilaçlar morfinler falan ama tabii sağlıklı olacaksa olsa ayyyy süpriz olur varyaaaa
Kuzum butun gebelik boyunca aklinda suphe kalir insallah tez zamanda nasip olur ama. Bazen antibiyotikte lekelenme yapiyo bikac gunde olsa corekotu yedin ondanda olabilorAynenn kız. Şimdi benimde aklıma düşürdün herolabilir mi acaba diye. Çünkü 2 defa korunmamıştık ama şimdi dişten dolayı antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum belki hemen biter ondan da anlayamam ki regl mi yerleşmemi. Ama bu ay olursa kötü olur kız. O kadar röntgen çekildim diş çektirdim bi sürü ilaçlar morfinler falan ama tabii sağlıklı olacaksa olsa ayyyy süpriz olur varyaaaa
Evet kuzum büyük ihtimalle regl zatenKuzum butun gebelik boyunca aklinda suphe kalir insallah tez zamanda nasip olur ama. Bazen antibiyotikte lekelenme yapiyo bikac gunde olsa corekotu yedin ondanda olabilor
Sen bisey cektircektin kiz ne zaman o?Evet kuzum büyük ihtimalle regl zaten
Bayramdan sonra canım kolposkopiSen bisey cektircektin kiz ne zaman o?
he evet kolposkopiBayramdan sonra canım kolposkopi
O o an belli olurmuş canım. Doktor lezyon mudur nedir bişey görürse alırmış parçahe evet kolposkopibiyopsi alacakmi peki canim bisey dedimi.
Kurklu naberSanmıyom kiiiibiz korunduk
Insallah bisey cikmaz canim herseyden once sağlik onemli. Haber ver mutlaka bana sonucunuO o an belli olurmuş canım. Doktor lezyon mudur nedir bişey görürse alırmış parça
bayramlaşmaya geziyok nurcum senden naberrKurklu naber
İnşallah veririm kuzumInsallah bisey cikmaz canim herseyden once sağlik onemli. Haber ver mutlaka bana sonucunu
Ay canım vallah çok zorlanıyorum bir yandan oğlum bir yandan iş bayram aynı evde çok zor oluyor ya cinsiyete gelince kıza benziyor denmiş ti bayramdan sonra tekrar gidicem sanki enfeksiyon kapmisim gibi geldi bende gideyim dedim giderken tekrar soracam cinsiyetiniGel kız gel buralar ıssız kaldı
haylaz sıpamla uğraşıyorum bende işte yuvarlanıp gidiyoruz☺ senin minnoş nasıl çok tekmeliyor mu?ee hani cinsiyet?
Kürklüm gecen bayram şekerin olamadim.bu bayram kurbanın olayımbayramlaşmaya geziyok nurcum senden naberr
İnşallah veririm kuzum ❤
Güzelmiş kız bak sevdim bu sözüKürklüm gecen bayram şekerin olamadim.bu bayram kurbanın olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?