Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1500 tl mi? Pahalı deilmiş o kadar bu aşılama denen şey, ama biraz komik bişi ya. Biz evde beceremedik keki yapmayı buyrun un yumurta şeker burda siz karıştırın bizim fırına atalım demek gibi bişi

Kızlaaarrr. Antibiyotik kullanımı kahverengi akıntı yapar mııı??? Ben bir hafta erken regl mi oluyorum yoksaaa çörekotu mu antibiyotik mi sebep ne ki olaaa.

Nebiliyim canim bu hamile kalma mevzusu 7 bilinmeyenli denklem haline geldibenim icin.
Aynenn kız. Şimdi benimde aklıma düşürdün her olabilir mi acaba diye. Çünkü 2 defa korunmamıştık ama şimdi dişten dolayı antibiyotik ve ağrı kesici içiyorum belki hemen biter ondan da anlayamam ki regl mi yerleşmemi. Ama bu ay olursa kötü olur kız. O kadar röntgen çekildim diş çektirdim bi sürü ilaçlar morfinler falan ama tabii sağlıklı olacaksa olsa ayyyy süpriz olur varyaaaa

Canim saglikliysa insallah olsun canimm

Kuzum butun gebelik boyunca aklinda suphe kalir insallah tez zamanda nasip olur ama. Bazen antibiyotikte lekelenme yapiyo bikac gunde olsa corekotu yedin ondanda olabilor

Gel kız gel buralar ıssız kaldı
haylaz sıpamla uğraşıyorum bende işte yuvarlanıp gidiyoruz☺ senin minnoş nasıl çok tekmeliyor mu? ee hani cinsiyet?
Ay canım vallah çok zorlanıyorum bir yandan oğlum bir yandan iş bayram aynı evde çok zor oluyor ya cinsiyete gelince kıza benziyor denmiş ti bayramdan sonra tekrar gidicem sanki enfeksiyon kapmisim gibi geldi bende gideyim dedim giderken tekrar soracam cinsiyetini bu arada bayramınız mübarek olsun bu sayfadaki tüm arkadaslarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…