Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaa üzdü
nasibi bu ay değilmiş napalım kuzum böyle yapma sakin ol lütfen ya kist olsaydı ya adet olamasaydın bizi düşün bak daha hiç pozitif göremedim hayatımda

Çok haklısın canım senin durumun daha zor en kısa zamanda görmeni diliyorum Allah'tan kendime kızıyorum zaten ben aslında kürtajdan sonra böyle oldum onu olmasam böyle takmazdım ama o duygu yarım kaldığından ....Allah başa vermesin zaten o olacaksa çift çizgi görmemek çok daha iyidir.
Kist dedinde inşallah öyle bişey yoktur ya bi kere kürtajdan sonra kontrole gitmiştim doktor alelacele baktı karnımdan 2,5 ay önce. Bidaha mı gitsem bilmiyorum devlet hastanelerindede doğrudüzgün ilgilenmiyolar özelede gidemem şuan neyse sen adet oldunmu

yaaa inşallah çörek otu mucizesi yaşarım ben de.
acaba gidip baktırsam mı cumartesi çatlamış mı diye
İstersen baktır canım ya, böyle de zorvalla. Bende vucut on gün mola veriyo. Ben çözdüm vucudumu artık, 32 yaşındayım bi gebelik ve douö geçirdim ona rağmen daha teni çözdüm adetten sonraki 15 gün hiçbişi olmuyo rahmimde, yumurtalıklarım mola veriyor. Sonra 16. Gün civarı başlıyolar büyümeye, 22-24 arası çatlıyo yumurta. O akıntı bende yumurta büyümeye başlarken oluyo mesela, gögüs sızsı da öyle. Yumurta tam çatlamak üzereyken karnım gebe gibi şiş oluyor ve adet olacakmışım gibi gögüs agrım karın agrım stresım oluyor, ardından çatlıyor. Yani işte ben onu adet olcam sanıp sanıp ilişki atlamışım hep. Neyse 37 de de geliyor adet.

Çörekotu çatlatmaya yardımcı deil ki be canım, havuçsuyu fln okumştum denedin mi?

regl olduysan kist yoktur kuzum gitmiştir hepsi
benim şu an ovülasyon galiba çatlıyor inşallah öyledir yanıyor ellerim ayaklarım fena sancım var ve midem kötü

yok denemedim onu çörek otu büyümeye yardımcı diye biliyorum.
yeterince büyümedikleri için çatlamıyorlar diye düşünüyorum. ay benim ki bir umut işte inşallah büyüyüp çatlıyordur ama bugün iyi geçmiyor hiç regl olcam gibi işte yanıyorum midem kötü falan bakalım.

regl olduysan kist yoktur kuzum gitmiştir hepsi
benim şu an ovülasyon galiba çatlıyor inşallah öyledir yanıyor ellerim ayaklarım fena sancım var ve midem kötü

İnşâllah bu sefer muradına erersin kuzum
Testin olsaydı yapardın anlardın
Eşine bol bitteri türk kahveyi keçiboynuzu özünü daya gitsin

Mâşallah inofolic combi'yi önerdi bana bi bayan o yumurta kalitesini arttıyomuş denemediysen bi denesene hatta bende mi alsam diyorum biraz pahalı ama sağlık için napalım
sabah akşam kullanıyorum onu da canım. 57 liraydı geçen ay
bir çatlayabilsem neler olacak da işte bakalım bu aralar her gün denesek mi bilemedim.

sabah akşam kullanıyorum onu da canım. 57 liraydı geçen ay
bir çatlayabilsem neler olacak da işte bakalım bu aralar her gün denesek mi bilemedim.

Hadi canım internette en ucuzu 65 tl yazıyor 70-80-90-100 bile yazan var sen eczaneden mi aldın? İnternet böyleyse eczane daha pahalı değilmidir bide içinde 20 kapsül varmış çok az değilmi ya hemen biter
doktor mu günde 2 defa dedi sana? Ben alsam bi defa yetmiyomu bu dimi?
İstersen öyle yap hergün olsun daha arttırır şansı madem eşinin durumu da iyiymiş yani ne kaybedersinki

canım ben geçen ay eczaneden aldım 57 ye ama tanıdıktı belki indirim yapmıştır günlük 400 mg almak gerekiyormuş bunun içinde 200 mg var o yüzden sabah akşam kullanıyorum.

canım ben geçen ay eczaneden aldım 57 ye ama tanıdıktı belki indirim yapmıştır günlük 400 mg almak gerekiyormuş bunun içinde 200 mg var o yüzden sabah akşam kullanıyorum.

Anladım canım benim kullandığım folidoce'de 400 mg folik asit var belki yine ondan alırım

Ben öyle olduğum gün çatşıyomuş işte, iyice geriliyo yumurtalıklarım rahmim. İlişki sırasında basınç oluyo o son nokta oluyo ardından bi gün içinde çatlıyo mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…