- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.501
Uyumaya çalışıyorum canım ben şahsençok sıkldmmm napıyorsunuz kızlar
iyi geceler o zaman hatun kızUyumaya çalışıyorum canım ben şahsen
İnşallah kısa zamanda sende bebeğini kucağına alırsın kıyamamiyi geceler o zaman hatun kız
Kız yakı da dene bak hamile kalanlar olmuşiyi geceler o zaman hatun kız
Inşallah canim benim. AminnnBen kürtaj sonrası 2 defa adet oldum canım
3.gelirmi bakalım... inşÂllah adet yerine minnoşlarımız gelir
Aynen bende öyle sadece bugün iş yerinde otururken 3 defa farklı zamanlarda kasigima kramp girdi sebebi nedir onu da bilmiyorum. Ne bir tarafım şişti ne kasık agrım var ne akintim... kramptan başka birşey olmadi. Oda belirti mi bilmiyorum iste. Aklıma geldikçe stres yapmamak için başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Son ay zaten başka denemicem sinirlerim alt üst oldu çünkü. Allah hayırlısını versin insAllahBenim bat 16 ağustos hiç belirti yok umudum da yok artık ama işte bekliyo insan
Amin canım gerekli kontrolleri olduysan kafan rahat beklemek en iyisi bugün bide baya bi baş dönmesi yaşadım ama ona yormak istemiyorum bat günleri insan düşünmeden edemiyo işteAynen bende öyle sadece bugün iş yerinde otururken 3 defa farklı zamanlarda kasigima kramp girdi sebebi nedir onu da bilmiyorum. Ne bir tarafım şişti ne kasık agrım var ne akintim... kramptan başka birşey olmadi. Oda belirti mi bilmiyorum iste. Aklıma geldikçe stres yapmamak için başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Son ay zaten başka denemicem sinirlerim alt üst oldu çünkü. Allah hayırlısını versin insAllah
Aynen insan düşünmeden edemiyorAmin canım gerekli kontrolleri olduysan kafan rahat beklemek en iyisi bugün bide baya bi baş dönmesi yaşadım ama ona yormak istemiyorum bat günleri insan düşünmeden edemiyo işte
Geç kaldın inşallah da.. mavi boncuğum döküldüInşallah canim benim. Aminnn
Az kalmiş sizin şafak sayiyoruz resmenGeç kaldın inşallah da.. mavi boncuğum döküldü
Sıra kimde?
Benim bat 22 ağustos, ovu takipli bu sefer, garanti sonuçlu yanitam 37. Gün gelecek kendisi. Gelirse elimde sopayla bekliyor olacağım o ayrı
benim bat 22 ağustos, kusmalardan ölsem yine belirtiden saymam ben. Ben belirti aramıyorum çünkü ilk gebeliğimde belirti belirtisizliktiIyi geceler kızlar. BAT ı yakın olan var mı? Ben 19 Ağustos. Hiç bir belirti yok hiç ama hiç. Son deneme zaten. Rabbimin veresi gelirse 1 kerede veriyor veresi yoksa da hergün yap yine vermiyor. Son ay bu. Inşallah Rabbim beni üzmez küstürmez öyle umut ediyorum . Bati yakın olanlar sizde belirti var mı?
Kötü şafaklar amaAz kalmiş sizin şafak sayiyoruz resmen
30,agustos ay bu tarih hesaplamarda birde 30,agustos evlilik yıldönümüz bu arada
kız benim de 30 ağustos bat30,agustos ay bu tarih hesaplamarda birde 30,agustos evlilik yıldönümüz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?