Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa günaydın canım benim de hep böyle oluyor
tüp mü deneyelim dedi

Canim Allah en kisa zamanda verir inş.Bir oglun var bak ne guzel Hep dua ederim allah önce olmayanlara sonrada ikinci ücuncu isteyenlere versin diye seni cok iyi anliyorum duygularini dusuncelerini cunku seninle ayni ayniyiz

Günaydın canım, moral bozukluğu sana da etrafına da bi fayda etmeyecektir. Eski işyerimizde muhasebeden bir abla vardı, kocasının rahatsızlığı oldu hem de Allah kimselere göstermesin veremdi.
Çok zorluklardan geçti tam 10 yıl çocukları olmadı. Ne tedaviler gördü ne paralar harcadı Allah bilir. En son tüp bebek denedi ve yaşıda çok genç değildi ama istiyordu. Kendisini çok severim pozitiftir hep neşe saçan birisidir. Allah nasip etti bir kız evladı oldu. Aradım geçende iki yaşına girmiş, öyle mutlu ki hala şükür ediyor. Duasını hiç bırakmıyor.
Bu örnek geldi aklıma sen de dua et ümidini koru hep söylüyorum Allah'tan ümit kesilmez..
Sen iyi ol, gül ki iş daha kolay olsun.

Hayirlisi doktorunuz tup bebek önerdi mi peki
evet denenebilecek her şeyi denedik bir yılda dedi.
ben kürler denemek istiyorum dedim erteledik
bir de ay sonu işten çıkıcam bu ay tutmazsa dinlenerek son bir tedavi daha uygulayalım ama hep yat dedi o da olmazsa tüp konuşmaya başlayalım dedi. inşallah gerek kalmaz çünkü maddi olarak karşılayabileceğimi hiç sanmıyorum

Abimlerinde 3 yil.olmadi doktora gidildi olabilecegi ama zaman alabilinecegi soylendi malum gec evlenildi yaş ilerledikce tüp bebege yönlendirildiler 1.deneme 2.,deneme.olumsuz oldu son kez 3. Denendi hem maddi hem.manevi cok yipranildi ama sonucu cok guzeldi şuan ikiz.prenseslerimiz.oldu. 7 agustosta 1 yasina girdiler

yaaaa ne güzel maşallah onlaraaaa.
ben ne yapacağımı bilmiyorum bu ay da olmazsa tamamen vazgeçebilirim.
korkuyorum gücüm yok maddi manevi.

30,agustos ay bu tarih hesaplamarda birde 30,agustos evlilik yıldönümüz bu arada
Bizim de 7 nisandı 5 nisanda kan vermiştim negatifti. Sonra tam 12 nisanda gebe olduğumu öğrendim. O da eşimin doğumgünüydü
Hadi bakalım inşallah sizde de böyle tatlış bi hikaye olur umarım

yaaaa ne güzel maşallah onlaraaaa.
ben ne yapacağımı bilmiyorum bu ay da olmazsa tamamen vazgeçebilirim.
korkuyorum gücüm yok maddi manevi.
Oluruna bırak diyollal halk arasında bana da diyolllall ben de bırakamıyorum bi oluruna ama artık ümitlenmek yerine arada bi sövüp geçiştiriyorum bu beni daha az yıpratıyo. Tükenip sallamayı bıraktığın bi noktada oluyo, ama bu ümitle o noktaya gelmek de zaman alıyor topumuz beyinleri kapattırsak 3 aya hepimiz gebeyiz ben diyim

Neden böyle oluyor ya kiste döndü ama adetini yine gününde mi oluyosun?
Allah yardımcın olsun ne diyeyim bi çıkış yolu göstersin soğan kürü denedinmi hiç?

Neden böyle oluyor ya ☹ kiste döndü ama adetini yine gününde mi oluyosun?
Allah yardımcın olsun ne diyeyim bi çıkış yolu göstersin soğan kürü denedinmi hiç?

Kuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır

Haklisin canim dua ve teslimiyetten baska caremiz yok.

Aaaa belki çatlamıştır ya inşâllah hamilesindir kuzum bişey sorucam benim geçen ayki adetim aşırı kanamalıydı yani bir günde af buyurun en az 6-7 belkide daha fazla ped dolusu kan gitti bide o zaman böyle koyu renkte pıhtı geldi iri nohut tanesi kadar hatta resmini çektim bigün doktora gidersem gösteririm diye. Bu seferki adetim o kadar yoğun değil çok şükür...acaba niye öyleydi geçen ay adetim 35 günde gelmişti biraz gecikti diye mi yoksa bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…