- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #20.521
Valla ne guzel olur demi ya hayal ettim.de şimdi Allahtan hayirlisi herkes icindekız benim de 30 ağustos batyaaa ne güzel bizimki 27 ağustos evlilik yıldönümü belki 3 gün önceden belli olur ne güzel hediye olur değil mi bizim için
yaaa günaydın canım benim de hep böyle oluyorGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmis. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
amin canım inşallah bu ay olur çok istiyorumValla ne guzel olur demi ya hayal ettim.de şimdi Allahtan hayirlisi herkes icinde
Canim Allah en kisa zamanda verir inş.Bir oglun var bak ne guzel Hep dua ederim allah önce olmayanlara sonrada ikinci ücuncu isteyenlere versin diye seni cok iyi anliyorum duygularini dusuncelerini cunku seninle ayni ayniyizGunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmis. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
Günaydın canım, moral bozukluğu sana da etrafına da bi fayda etmeyecektir. Eski işyerimizde muhasebeden bir abla vardı, kocasının rahatsızlığı oldu hem de Allah kimselere göstermesin veremdi.Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmis. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
Hayirlisi doktorunuz tup bebek önerdi mi pekiamin canım inşallah bu ay olur çok istiyorum
evet denenebilecek her şeyi denedik bir yılda dedi.Hayirlisi doktorunuz tup bebek önerdi mi peki
yaaaa ne güzel maşallah onlaraaaa.Abimlerinde 3 yil.olmadi doktora gidildi olabilecegi ama zaman alabilinecegi soylendi malum gec evlenildi yaş ilerledikce tüp bebege yönlendirildiler 1.deneme 2.,deneme.olumsuz oldu son kez 3. Denendi hem maddi hem.manevi cok yipranildi ama sonucu cok guzeldi şuan ikiz.prenseslerimiz.oldu. 7 agustosta 1 yasina girdiler
Bizim de 7 nisandı30,agustos ay bu tarih hesaplamarda birde 30,agustos evlilik yıldönümüz bu arada
Oluruna bırak diyollal halk arasındayaaaa ne güzel maşallah onlaraaaa.
ben ne yapacağımı bilmiyorum bu ay da olmazsa tamamen vazgeçebilirim.
korkuyorum gücüm yok maddi manevi.
30,agustos ay bu tarih hesaplamarda birde 30,agustos evlilik yıldönümüz bu arada
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar simdi doktordan ciktim moralim cok bozuldu catlatma ignesine ragmen 2yumurtam kist olmis. Doktor bundan baska yapabilecegim kalmadi dedi .yinede progestron tahlili verdi. Acikcasi onunda iyi cikacagini sanmiyoruz. Öyle işte.
Neden böyle oluyor ya ☹ kiste döndü ama adetini yine gününde mi oluyosun?
Allah yardımcın olsun ne diyeyim bi çıkış yolu göstersin soğan kürü denedinmi hiç?
Agustos böcükleri bizi gidi biziBizimde 23 Ağustos evlilik yıldönümümüz
Bide 30 ağustosta eşimin memleketinde düğünümüz oldu ama ben onu saymıyorum
Günaydın canım, moral bozukluğu sana da etrafına da bi fayda etmeyecektir. Eski işyerimizde muhasebeden bir abla vardı, kocasının rahatsızlığı oldu hem de Allah kimselere göstermesin veremdi.
Çok zorluklardan geçti tam 10 yıl çocukları olmadı. Ne tedaviler gördü ne paralar harcadı Allah bilir. En son tüp bebek denedi ve yaşıda çok genç değildi ama istiyordu. Kendisini çok severim pozitiftir hep neşe saçan birisidir. Allah nasip etti bir kız evladı oldu. Aradım geçende iki yaşına girmiş, öyle mutlu ki hala şükür ediyor. Duasını hiç bırakmıyor.
Bu örnek geldi aklıma sen de dua et ümidini koru hep söylüyorum Allah'tan ümit kesilmez..
Sen iyi ol, gül ki iş daha kolay olsun.
yaaa günaydın canım benim de hep böyle oluyor ☹
tüp mü deneyelim dedi
Kuzum sagdaki 2yumurtada 3.60cm olmus soldaki yumurta kendi icine kanamis dedi hepsi kendisi regliyle atilir dedi. Simdide aradi progestron 25.80 cikmis dedi. Doktorda saskin bende şaskinim arkadas ben simdi yumurtladimmi yumurtlamadimmi. acaba minik olan yumurtalarmi sonradan catladi. Gerci catladiysada iliskiyi kesmistik. Ya sabır
Yakı vurup hamile kalanlar var yumurtayı catlatıomus
nasıl yapıcam onu canım belime yakı mı sarayımYakı vurup hamile kalanlar var yumurtayı catlatıomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?