- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.181
takipteyim kürklü sen diyorsan yaparsınDemekki kırbaçla eğlenmeniz gerekiyoryumurta geliştireni üreteceğiz çook yakında
Kırbacın ucuna bal tarçın çörekotu sürsek, önce onu yesen sonra kırbacı kullansantakipteyim kürklü sen diyorsan yaparsın
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Öyle deme ben vazgeçtiğim ay kaldım son dediğim ay kaldım. Nolur umutsuz olma. Sadece gebelik olayını hiç düşünme ovu movu takip etme. Bak görürsün. Denedim yaşadım gördm Elhamdülillahuyumadan bir hayırlı olsun diyeyim dedim
malum yarın iş var.
ben vazgeçtim bebek yapmaktan.
hepinizi anne edeceğim burda.
sonra bebişler doğunca beni burda yalnız bırakacaksınız biliyorum
canım ben öyle yapamam çünkü yumurtalarım büyümüyor benim tedavisizÖyle deme ben vazgeçtiğim ay kaldım son dediğim ay kaldım. Nolur umutsuz olma. Sadece gebelik olayını hiç düşünme ovu movu takip etme. Bak görürsün. Denedim yaşadım gördm Elhamdülillah
Manyak seniKırbacın ucuna bal tarçın çörekotu sürsek, önce onu yesen sonra kırbacı kullansanneden olmasınki
kız bu ascustan iyice delirdi velileri olarak ne yapsak acaba psikolojik destek mi aldırsakManyak senikürklü aştın kendini iyice keramet kırbaçta diyosun yanî türk filmindeki şemsiyenin hesabı
ee haksızsam haksızsın deManyak senikürklü aştın kendini iyice keramet kırbaçta diyosun yanî türk filmindeki şemsiyenin hesabı
Desteğini yirimmmkız bu ascustan iyice delirdi velileri olarak ne yapsak acaba psikolojik destek mi aldırsak
Ver yetkiyi gör etkiyiee haksızsam haksızsın de
Desteğini yirimmm
Verelim.yetkiyi görelim etkiyikız bu ascustan iyice delirdi velileri olarak ne yapsak acaba psikolojik destek mi aldırsak
aynen vallaSabah sabah kürklü güldurdun beni yine sen cok yaşa emi
HehehhhhSabah sabah kürklü güldurdun beni yine sen cok yaşa emi
Bence bi dahaki ay gerçekten umursamaz olmaya çalış kuzum. Takip vs yapma. Emine ablanın dediği gibi zevk için yap bebek için değildoktorumla görüştüm şimdi regl olabilmem için duphaston verdi reglde görüşelim dedi.
ya ne yapsam acaba bir dahaki ay bana fikir verin.
kuzu diyorum ya benim yumurtalıklar büyümediği için umursamama gibi bir lüksüm yok. çünkü umursamadığımda ve ilaç kullanmadığımda yıllarca adet olmayabilirim.Bence bi dahaki ay gerçekten umursamaz olmaya çalış kuzum. Takip vs yapma. Emine ablanın dediği gibi zevk için yap bebek için değilbide kırbaç al
Bebeğimm eğer tüp bebek çok masraflı olmazsa acaba direk tüp mü yaptırsanızkuzu diyorum ya benim yumurtalıklar büyümediği için umursamama gibi bir lüksüm yok. çünkü umursamadığımda ve ilaç kullanmadığımda yıllarca adet olmayabilirim.
sivilceler basar, ağır kıllanma yaşar, kilo alırım, saçlarım dökülür.
mecbur takipte kalıcam yumurta büyüdü mü çatladı mı vs diye. ya da doğum kontrol kullanıcam devam...
ama biz zaten denerken hiç mecburiyet gibi yapmadık hep keyif aldık.
sizce bir dahaki ay tüp bebek mi yaptırsam aşılama mı ilaç tedavisi mi hiçbir fikrim yok.
doktorum da onu söylediBebeğimm eğer tüp bebek çok masraflı olmazsa acaba direk tüp mü yaptırsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?