- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.201
Ne kadar ki kuzum. Hani devlet ilk tüp bebeği mi ne karşılamıyor muydu. Sankidoktorum da onu söyledi
vücudun artık ilaçlara tepki göstermiyor çok yıprandın psikolojik olarak hem de bu ilaçları çok kullanmak kanser riskini arttırır dedi.
direkt tüp bebek yapsak mı dedi
ama maddi olarak karşılayamayız ben de çıktım işten
kuzum araştırdım devlet ilk önce tüm ilaçlı tedavileri deniyor.Ne kadar ki kuzum. Hani devlet ilk tüp bebeği mi ne karşılamıyor muydu. SankiUmutumut82 öyle bişey demişti yaa
Yaa yani devlette yaptırırsan mı ücretsiz oluyor. Bide 3 aşılama yapman mı lazımmış. Aslında kademe kademe mantıklı ama işte senin vücutla bi başkasının vücudu bir değil. Peki ücret ne kadar tüp bebek içinkuzum araştırdım devlet ilk önce tüm ilaçlı tedavileri deniyor.
sonra üç kere aşılama yapıyor
sonra tüpe geçiyor.
yani bir yılı bulur.
özelde yaptırdığım hiçbir işlemi kabul etmiyorlar bekle bakalım erken daha vs diyorlar
canımMavi Boncugumm kuzu benim bat yine yalan oldu daha yumurtalarım çatlamamış nerden baksan 2 hafta demek.
Hee bak bu kız yakı yakı diyip duruyor. O ne işe yarıyor hatunnnncanım
Yakı da denesene
Yumurta ctlatıyormus askımHee bak bu kız yakı yakı diyip duruyor. O ne işe yarıyor hatunnnn
Mavi Boncugumm kuzu benim bat yine yalan oldu daha yumurtalarım çatlamamış nerden baksan 2 hafta demek.
Yaa ilk defa duydum. Yakıyı duymuştum ama onun için olduğunu bilmiyordum. Yumurtlama zamanı mı yapılıyor kuzuuuYumurta ctlatıyormus askım
bilmiyorum ki çatlaması değil de çok fazla yumurtam da oluyor o da sorunYumurta ctlatıyormus askım
Nisanesintisi onuda yapiverin ben etiketleyemiyorum yaa
dünden beri ağlıyorum bu da olmadıNe desem içindeki yangını söndürmez kuzum
tek diyebildiğim sabır ☹ çok zor biliyorum dile kolay ama kalbe değil.... Bu da senin imtihanınmış her kul bi şekilde sınanıyor
Siz yinede denemeyi bırakmayın bence
yumurtaların büyüyüpde mi çatlamamış?
Ne kadar ki kuzum. Hani devlet ilk tüp bebeği mi ne karşılamıyor muydu. SankiUmutumut82 öyle bişey demişti yaa
Bak abimin eşininde aynisiydi yumurta çatlayana kadar adet oluyordu ve yaşıninda etkisi vardi 36,_37, yasindaydi olabilecegi ama zaman alinabilecegi söylendi direk vakit kaybetmemek.icin tüp bebek tedavisine gecildi 1.ve 2.,olumsuz oldu madden ve manevi olarak cok yıpranıldi son kez deyip 3.denemede Allah verdi hemde ikiz Yani tevekkül edip Allaha sığınmamiz lazım bazi seyler gec olur ama sonu inan mutlu biter zaten iş beyinde fazla soru isaretleri üretmeden yoluna devam etmek olacaktirdünden beri ağlıyorum bu da olmadı
benim yumurtalarım hiç düzgün çalışmayacak.
evet ama çok yumurtam olduğu için yine başarısız çatlasa bile ☹
Bu sekil düşünme asla en azindan yumurtalarin olusuyor yumurtlarin oluşmasi bile o kadar şansını artiriyor kidünden beri ağlıyorum bu da olmadı
dünden beri ağlıyorum bu da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?