Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar ki kuzum. Hani devlet ilk tüp bebeği mi ne karşılamıyor muydu. Sanki Umutumut82 öyle bişey demişti yaa

Ne kadar ki kuzum. Hani devlet ilk tüp bebeği mi ne karşılamıyor muydu. Sanki Umutumut82 öyle bişey demişti yaa
kuzum araştırdım devlet ilk önce tüm ilaçlı tedavileri deniyor.
sonra üç kere aşılama yapıyor
sonra tüpe geçiyor.
yani bir yılı bulur.
özelde yaptırdığım hiçbir işlemi kabul etmiyorlar bekle bakalım erken daha vs diyorlar

Yaa yani devlette yaptırırsan mı ücretsiz oluyor. Bide 3 aşılama yapman mı lazımmış. Aslında kademe kademe mantıklı ama işte senin vücutla bi başkasının vücudu bir değil. Peki ücret ne kadar tüp bebek için

Mavi Boncugumm kuzu benim bat yine yalan oldu daha yumurtalarım çatlamamış nerden baksan 2 hafta demek.

Ne desem içindeki yangını söndürmez kuzum
tek diyebildiğim sabır çok zor biliyorum dile kolay ama kalbe değil.... Bu da senin imtihanınmış her kul bi şekilde sınanıyor
Siz yinede denemeyi bırakmayın bence
yumurtaların büyüyüpde mi çatlamamış?

dünden beri ağlıyorum bu da olmadı
benim yumurtalarım hiç düzgün çalışmayacak.
evet ama çok yumurtam olduğu için yine başarısız çatlasa bile

Canim hic cocuk olmama kosuluyla 3 asilama yapildiktan sonra karsiliyor dite biliyorum.ama yinede bir miktar para veren arkadaslar var

evet ama çok yumurtam olduğu için yine başarısız çatlasa bile ☹
Bak abimin eşininde aynisiydi yumurta çatlayana kadar adet oluyordu ve yaşıninda etkisi vardi 36,_37, yasindaydi olabilecegi ama zaman alinabilecegi söylendi direk vakit kaybetmemek.icin tüp bebek tedavisine gecildi 1.ve 2.,olumsuz oldu madden ve manevi olarak cok yıpranıldi son kez deyip 3.denemede Allah verdi hemde ikiz Yani tevekkül edip Allaha sığınmamiz lazım bazi seyler gec olur ama sonu inan mutlu biter zaten iş beyinde fazla soru isaretleri üretmeden yoluna devam etmek olacaktir

evet ama çok yumurtam olduğu için yine başarısız çatlasa bile ☹

Allah'ın rahmetinden umut kesme nolur
Şuanki psikolojini öyle iyi anlıyorumki bende her negatifi gördüğümde hıçkırarak ağlardım
İncir ye her sabah. Allah belki sana ikiz üçüz verecek bilemeyiz çatlatma iğneside mi fayda etmiyo benim bi arkadaşımda yıllarca uğraştı tüp bebekle oğlu oldu ama şuan 2.yi doğurmasına az kaldı kendiliğinden hamile kalmış hemde korunurken. İlki tüp bebekti bu da böyle oldu. Allah çok yüce onun hikmetine sual olmaz belki sanada ardarda verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…