- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.361
Yok ya bende tek soğan suyu içtimBide saraçoğlunun çağrı merkezini aradım soğan suyu tek başına yeterli değil dedi aslan pençesinide kullanmanız gerekirdi yanlış kullanım yapmışsınız falan dedi
Aa işe yaradımı peki korkuttular beni yaaYok ya bende tek soğan suyu içtim ☺
Bendede sağ over de pko var. Ve liste de oluşmuştu. Dokuz ay cocuk denedik olmadı. En son soğan suyu içtim adet oldum kistim düştü bir dahaki ay gebeydimAa işe yaradımı peki korkuttular beni yaa
Ayy ne güzel ya maşallah içtiği ay hamile kalanlarda varmışBendede sağ over de pko var. Ve liste de oluşmuştu. Dokuz ay cocuk denedik olmadı. En son soğan suyu içtim adet oldum kistim düştü bir dahaki ay gebeydim
Baska hiç bişi kullanmadım ilaç dahil canımAyy ne güzel ya maşallah içtiği ay hamile kalanlarda varmış
Bende şuan hiç birşey kullanmıyorum tedavi falan olmadın yani pkoyla alakalı öylemiBaska hiç bişi kullanmadım ilaç dahil canım
Amin amin amin ben çok korkuyorum çocuğum olmicak diye yaklaşık 5 aydır istiyoruzVe bugün 7. ayımıza girdik çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Aynen öyle adet düzensizliğim vardı hormon bozukluğun yoktu düzensizlik dediğimde on güne kadar sarkardı meselaBende şuan hiç birşey kullanmıyorum tedavi falan olmadın yani pkoyla alakalı öylemi
Korkma benim bir tanede oğlum var 3 yasında bu ikinciAmin amin amin ben çok korkuyorum çocuğum olmicak diye yaklaşık 5 aydır istiyoruz
Olmaz diye bisey yok kilo almıcaksın düzenli beslenwceksin sağlıklı seyler ye düzenli cinsel ilişki ve doğal kürlerAmin amin amin ben çok korkuyorum çocuğum olmicak diye yaklaşık 5 aydır istiyoruz
Aynen benimde öyle aylarca adat olmuyo değilim günleri değişir sadeceAynen öyle adet düzensizliğim vardı hormon bozukluğun yoktu düzensizlik dediğimde on güne kadar sarkardı mesela
Maşallah maşallah ya :)Korkma benim bir tanede oğlum var 3 yasında bu ikinci
Hiç korkmana gerek yokAynen benimde öyle aylarca adat olmuyo değilim günleri değişir sadece
Ne biliyim be canım benim hiç çocuğun yok 1 yıllık evliyim insan korkuyo ama umudumu Allaha bağladım vericek olan oOlmaz diye bisey yok kilo almıcaksın düzenli beslenwceksin sağlıklı seyler ye düzenli cinsel ilişki ve doğal kürler
Stres yapma dediğim gibi dikkat et olucaktır canım benimMaşallah maşallah ya :)
Ne biliyim bazen çok iyim ama bazende bu kötü his düşüyo içime bi süre daha olmazsa klomen falan düşünüyorumHiç korkmana gerek yok
İnşallah canım benimStres yapma dediğim gibi dikkat et olucaktır canım benim
Pkonu takipte ol ama çocuğun olmuyor dıye strese girme bütün hormon düzeni yumurtlama bile bozuluyor olucaktır pko Bi engel değil muhtemelen benım olduğum asamadasınNe biliyim be canım benim hiç çocuğun yok 1 yıllık evliyim insan korkuyo ama umudumu Allaha bağladım vericek olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?