Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size birsey sormak
Istiyorum:) utanarak esimle son iki
Iliskimizde sertlesme problemi
Oldu 2 gun ust uste. Boyle seyler yasamazdik
Yani normalde bir sekilde uyarildiginda tepki verirdi oda sasirdi morali cok bozuldu 2-3 ay bebek olmayinca bende sorun mu var diye dusunup biraz psikolojik etkilendi sanirim. Yani laf arasinda oyle birsey kacirdi agzindan... napsam acaba biseyler yedirip icirsem mi uzerine gitmesem mi bilemiyorum:/

Macun yedir costur anam

Psikolojik olarak etkilenmiş olabılır keçiboynuzu pekmezi badem Fındık’ı ceviz tabakları hazırla bir de bitter çikolata yesin

Psikolojik olarak etkilenmiş olabılır keçiboynuzu pekmezi badem Fındık’ı ceviz tabakları hazırla bir de bitter çikolata yesin

Yaa normalde deli gibi saglikli beslenir bunlarida tuketir ama daha fazla tuketsin bari bende stres oldum 2 gun ust uste boyle olunca :/

Nerden bulcam kendim yapsam mi acaba oyle biseeyler daha cok etkilenir mi :) yani cani istedi ama seyi tepki vermedi bide iki gun ust uste olunca ikimizde biraz stres olduk sanirim caktirmiyoruz birbirimize:)
Aktarda var canım güzel macunlar bayanlar için ayrı erkekler için ayrı ordan al

Of kızlar yaaa benim genital bölgeme ne oluyor ya çok ağrıyor acıyor içi dışı off. Acaba kolposkopi den dolayı mı ki

Bişey sormak istiyorum sizlere adete bir gün var test yaptım evdeki testlerden negatif çıktı sizce yine de hamile olma ihtimalim olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…