- 15 Mayıs 2019
- 2.982
- 3.823
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.401
Hiç kullanmicam canım ya bi yeri yaparken diğerini bozmayalım :)Aman aman aslanpencesini tek basına kullanmayın benim Fsh ve lh hormonumu yükseltti Saracoğlu’nu aradım sekreteri yanlış kullanım yapmışsınız dedi
Macun yedir costur anamKizlar size birsey sormak
Istiyorum:) utanarakesimle son iki
Iliskimizde sertlesme problemi
Oldu 2 gun ust uste. Boyle seyler yasamazdik
Yani normalde bir sekilde uyarildiginda tepki verirdi oda sasirdi morali cok bozuldu 2-3 ay bebek olmayinca bende sorun mu var diye dusunup biraz psikolojik etkilendi sanirim. Yani laf arasinda oyle birsey kacirdi agzindan... napsam acaba biseyler yedirip icirsem mi uzerine gitmesem mi bilemiyorum:/
Psikolojik olarak etkilenmiş olabılır keçiboynuzu pekmezi badem Fındık’ı ceviz tabakları hazırla bir de bitter çikolata yesinKizlar size birsey sormak
Istiyorum:) utanarakesimle son iki
Iliskimizde sertlesme problemi
Oldu 2 gun ust uste. Boyle seyler yasamazdik
Yani normalde bir sekilde uyarildiginda tepki verirdi oda sasirdi morali cok bozuldu 2-3 ay bebek olmayinca bende sorun mu var diye dusunup biraz psikolojik etkilendi sanirim. Yani laf arasinda oyle birsey kacirdi agzindan... napsam acaba biseyler yedirip icirsem mi uzerine gitmesem mi bilemiyorum:/
Psikolojik olarak etkilenmiş olabılır keçiboynuzu pekmezi badem Fındık’ı ceviz tabakları hazırla bir de bitter çikolata yesin
Macun yedir costur anam
Aktarda var canım güzel macunlar bayanlar için ayrı erkekler için ayrı ordan alNerden bulcam kendim yapsam mi acaba oyle biseeyler daha cok etkilenir mi :) yani cani istedi ama seyi tepki vermedi bide iki gun ust uste olunca ikimizde biraz stres olduk sanirim caktirmiyoruz birbirimize:)
İkili test yaptırdım Sonic 1/1814 çıktı hekim normal ama istersen nifty testi var onida yaptırabilirsiniz ama onda da birşey çıkacağını düşünmüyorum ama sende kimyasal gebelik olmuştu bi bakalım ama birşey çıkacağını sanmıyorum dedi çokta pahalı ne yapacağımızı bilemiyoruz sizlerden bilgi almak istedim
Amin canım inşallah olur napalımHayırlısı inşÂllah birgün nasip olacak canım
Üzme güzel canını☹ Allah telafisiz dert vermesin
Of kızlar yaaabenim genital bölgeme ne oluyor ya çok ağrıyor acıyor içi dışı off. Acaba kolposkopi den dolayı mı ki☹☹
Bişey sormak istiyorum sizlere adete bir gün var test yaptım evdeki testlerden negatif çıktı sizce yine de hamile olma ihtimalim olabilir mi
Keşke öyle birşey olsaOlabilir tabi kanda çıkması 12 gün idrarda çıkması 15-16 gün
Kolposkopi den sonra oldu yaaa. Çok oynadıkar heralde benleHayrolsun inşÂllah yeni mi başladı bu kuzum bi doktora görünsen?
Kolposkopi den sonra oldu yaaa. Çok oynadıkar heralde benle
Keşke öyle birşey olsa
Haklısınız inşallah hayırlısı olsunAdet gelmeyene kadar umut kesilmez
Benim ablamın 13.günde negatifti 16.günde silik çıktı idrara hemen yansımaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?