- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.381
doktor takibine git ondan sonra herseyi dersin belkide gerek bile yokturNe biliyim bazen çok iyim ama bazende bu kötü his düşüyo içime bi süre daha olmazsa klomen falan düşünüyorum
Ya benim net pkolu olduğum bile şüpeliPkonu takipte ol ama çocuğun olmuyor dıye strese girme bütün hormon düzeni yumurtlama bile bozuluyor olucaktır pko Bi engel değil muhtemelen benım olduğum asamadasın
Umarım gerek yoktur umarımdoktor takibine git ondan sonra herseyi dersin belkide gerek bile yoktur
Kist varsada pko dıolar hemen sağolsunlarYa benim net pkolu olduğum bile şüpeli10 gün arayla iki doktora gittim biri gayet herşey güzel dedi diğeri pko var dedi
Kız moral bozmaktan başka bişey yapmıyolar benim psikolojimi bozdulae gerçekten pişmanım hemen doktora gittiğime :))Kist varsada pko dıolar hemen sağolsunlar
Stres zaten hastalıktan beter onlarda hemen strese sokuyor insanı :)Kız moral bozmaktan başka bişey yapmıyolar benim psikolojimi bozdulae gerçekten pişmanım hemen doktora gittiğime :))
canım daha tedavi olmamışsın umutsuzluğa kapılma lütfenNe biliyim be canım benim hiç çocuğun yok 1 yıllık evliyim insan korkuyo ama umudumu Allaha bağladım vericek olan o
Hemde nasılStres zaten hastalıktan beter onlarda hemen strese sokuyor insanı :)
Kız işte insan korkuya kapıldımı çıkamıyo işin içinden yani sabırsızlık var ne yazıkki :)canım daha tedavi olmamışsın umutsuzluğa kapılma lütfen
ya tüm tedavileri deneyip yine de olmasaydı ?
Dream1988 canım senin ilacın benim
her türlü tedaviyi gören ben.
ilk ay klomeni günde 1 aldım aynı saatte olsun yeter.
2. ay günde 3 e çıkardı
3. ay günde 4 e 4 ünü birlikte bile içtim ama bana hiç fayda sağlamadı klomen.
o tedaviyi eledik sonrasında.
ne güzel yazmışsın canım benim.Bende 31 im durun hele hemen yasli
Moduna girdiniZ:) senin hic yumurtan olusmyyor
Mu cnm ilaclarla? Kuzum cok
Yiprandiysan cok iyi bir merkezde tup bebek denesen? Bak mesela benim klomen kullanmam icin cok erken bir tarih aslinda ama cok stres yapip kafaya takiyorum o yuzden doktor tavsiye etti. Bi arkadasim 6. Ayinda tup bebek denemek istedi ve tup bebekle hemen hamile
Kaldi oda surecten olumsuz etkilenecegini dusunmus ve stres olunca direk tup bebek istemisti. Hele smdi pkolu arkdslarim var onlar kafadan tup bebek dusunuyo, cunku bu surecler daha cok yipratiyo insani sanki... yani mesela burda okuyorum
Sanki tup bebek bizim bebegimiz olmuyormus gibi bir izlenim seziyorum senin icin demiyorumda tup bebekde baya baya bizim bebegimiz sadece sureci hizlandiran bir olay dogayi biraz daha kolaylastiriyor. Birde pozitifleri oku hep ben sitede artik sadece olumlu seyleri okuyorum daha cok. Olumsuzu okudukca beyin onu dusunuyo ve vucuda yansiyo. Stressiz ol kismina asla katilmiyorum oyle birsey imkansiz yani sonucta gun sayiyoruz dikkat ediyoruz iliskide yatiyoruz bekliyoruz vs derken nasil kafaya takma. Evt yumurtlamamizi stres etkileyebilir hormon salgilari acisindan ama senin saglikli yumurtan olusuyorsa esinin spermi iyiyse stresten dollenmez diye birsey psikiyatristler falan pek kabul etmiyo yani kendine stres oluyorum o yuzden olmuyo diye yuklenme. Bugunden itibaren sadece olumlu dusun. Ben mesela klomen kullancam dye hep klomenle hamile kalanlari okuyorum✌♥
ne güzel yazmışsın canım benim.
ben doktordan yana çok şanslıyım o çok pozitif
süreç inanılmaz yıprattı beni bakalım yeni başlangıçlar
Niyeki kızz
Niyeki kızz
o la la la la
dön kuzucuk eski hallerineo la la la la
benDream1988 nın dediğini yapacağımmmm
eski şen şakrak makaralı günlerime dönüyorummmmm
regllll olmadın değil mi ay test mi yapsan
Aman aman aslanpencesini tek basına kullanmayın benim Fsh ve lh hormonumu yükseltti Saracoğlu’nu aradım sekreteri yanlış kullanım yapmışsınız dediBide saraçoğlunun çağrı merkezini aradım soğan suyu tek başına yeterli değil dedi aslan pençesinide kullanmanız gerekirdi yanlış kullanım yapmışsınız falan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?