Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pkonu takipte ol ama çocuğun olmuyor dıye strese girme bütün hormon düzeni yumurtlama bile bozuluyor olucaktır pko Bi engel değil muhtemelen benım olduğum asamadasın
Ya benim net pkolu olduğum bile şüpeli 10 gün arayla iki doktora gittim biri gayet herşey güzel dedi diğeri pko var dedi

Yaaa canim benimm
Ins cevap alirim benim yumurta olusuyo aslinda ama hizlandirmak icin hamilelik surecini denicez ins catlatma igneside yapilcakkk tmm hep ayni saatte icerim o zaman

Bende 31 im durun hele hemen yasli
Moduna girdiniZ:) senin hic yumurtan olusmyyor
Mu cnm ilaclarla? Kuzum cok
Yiprandiysan cok iyi bir merkezde tup bebek denesen? Bak mesela benim klomen kullanmam icin cok erken bir tarih aslinda ama cok stres yapip kafaya takiyorum o yuzden doktor tavsiye etti. Bi arkadasim 6. Ayinda tup bebek denemek istedi ve tup bebekle hemen hamile
Kaldi oda surecten olumsuz etkilenecegini dusunmus ve stres olunca direk tup bebek istemisti. Hele smdi pkolu arkdslarim var onlar kafadan tup bebek dusunuyo, cunku bu surecler daha cok yipratiyo insani sanki... yani mesela burda okuyorum
Sanki tup bebek bizim bebegimiz olmuyormus gibi bir izlenim seziyorum senin icin demiyorumda tup bebekde baya baya bizim bebegimiz sadece sureci hizlandiran bir olay dogayi biraz daha kolaylastiriyor. Birde pozitifleri oku hep ben sitede artik sadece olumlu seyleri okuyorum daha cok. Olumsuzu okudukca beyin onu dusunuyo ve vucuda yansiyo. Stressiz ol kismina asla katilmiyorum oyle birsey imkansiz yani sonucta gun sayiyoruz dikkat ediyoruz iliskide yatiyoruz bekliyoruz vs derken nasil kafaya takma. Evt yumurtlamamizi stres etkileyebilir hormon salgilari acisindan ama senin saglikli yumurtan olusuyorsa esinin spermi iyiyse stresten dollenmez diye birsey psikiyatristler falan pek kabul etmiyo yani kendine stres oluyorum o yuzden olmuyo diye yuklenme. Bugunden itibaren sadece olumlu dusun. Ben mesela klomen kullancam dye hep klomenle hamile kalanlari okuyorum✌

ne güzel yazmışsın canım benim.
ben doktordan yana çok şanslıyım o çok pozitif
süreç inanılmaz yıprattı beni bakalım yeni başlangıçlar

ne güzel yazmışsın canım benim.
ben doktordan yana çok şanslıyım o çok pozitif
süreç inanılmaz yıprattı beni bakalım yeni başlangıçlar

Aynen bugunden sonra senin olumsuz yorumunu gormiim:) burda da o tutum var biraz arkadaslarda olumsuzlugu saliyoruz kadinlar kulubunden artik pozitife inaniyoruz insanlar dusunce gucuyle hamile kaliyo daha birsey olmadan en kotusunu dusunup vucuda o sinyali veriyosunuz yapmayin Sende tertemiz umut dolu bir sayfa ac hemencik hayatinaa artik doktorunda superse harika

Bide saraçoğlunun çağrı merkezini aradım soğan suyu tek başına yeterli değil dedi aslan pençesinide kullanmanız gerekirdi yanlış kullanım yapmışsınız falan dedi
Aman aman aslanpencesini tek basına kullanmayın benim Fsh ve lh hormonumu yükseltti Saracoğlu’nu aradım sekreteri yanlış kullanım yapmışsınız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…