- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.541
Kadının titizi iyidir ama erkeğinki sıkıntıHe iyiymiş ya titizlik önemli o da güzel
Ben titizim oğlumunda olmasını isterim
O gıcık etmeler hepsinde oluyo ya napalım idare edicez böyle
Senin kasıklar hala mı ağrıyo ya hayrolsun
Olur canim insallah sen tedavini olda cocuk olur elbetBence en mantıklısı. Bı gidişle bende öyle yapacağımyok kuzum biz daha başlayamadık bebek çalışmalarına
Mâşallah ne güzel haberhayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin kan verdinmi? Neler yaptın kız anlat fikir olsun bize o 2 gün adetinin kaçıncı günleriydi? Herhangi bişey kullandınmı
Kadının titizi iyidir ama erkeğinki sıkıntıkendi yaparsa iyide karşıda in beklemesi gıcık. Alıştık gerçi
Evet boncuğum ya hala ağrıyor ☹☹ Tuhaf yani gaz desem gaz değil ama rahatsız ediyor artık
Bi iş yaptığım yokki zaten kuzumHayrolsun inşâllah ☹ kendini yorma yat dinlen geçer inşâllah
Evet kuzum ama tamamen vucudumda bi ağrı var ya anlamadım ki. Yataktan kalktığımdan beri. Sanki gece üşüttüm her yerim tututlmuş gibi. Ama yatak odası cehennem gibi oluyorAğrıyomu hala☹
Evet kuzum ama tamamen vucudumda bi ağrı var ya anlamadım ki. Yataktan kalktığımdan beri. Sanki gece üşüttüm her yerim tututlmuş gibi. Ama yatak odası cehennem gibi oluyor ☹☹ Anlamadım yaa
Günaydın kuzum. Bakalım bugün ağrıyacak mı. Takvime baktımda dün ovulasyon gösteriyor. Belki o yüzden ağrıdı dedim bende. Henüz yataktak kalkamdım gün içinde belli olurALLAH hayırlara çıkarsın geçmezse bi git bence ya bu kadar uzun sürmesi normalmı
Günaydın nurcumgünaydınlar
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallahMavi Boncugumm sonunda oldu hamileyim
Hamile kalirsam gelirim demistim. Şaka gibi ama gercekten bosverince oldu. Tasinma telasimiz vardi bu ay sadece iki kez birlikte olduk onda olmus çok şükür. Sat 28 temmuzdu. Fotoyu atiyorum cok belirgin cikti
Amiin insallah hepimiz aliriz, buraya ilk girdigim zamanlar batlarimiz ayniydi seninki 15 haftalik olmus bile maşallah. Bizde görürüz insallah o günleriCanım hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla al kucağına inşallah
Zaman çok çabuk geçiyor canım. Bir bakmışız doğum gelmiş. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler.Amiin insallah hepimiz aliriz, buraya ilk girdigim zamanlar batlarimiz ayniydi seninki 15 haftalik olmus bile maşallah. Bizde görürüz insallah o günleri
Ben burdayjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?