Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bi fikrim yok ben önceki ikizdi cok yüksekti. Bu kez tek oldugu kesin heralde

İlk baktirisim. Sabirla bekledim bu kez testi dün yaptim bugünde kan verdim. Hastaneyede hemen gitmesem diyorum ama ne yapsam bilemedim
Bence degerin gayet güzel canim benim 28. Gunde 150ydi degerim. Bencede bekle en azindan keseyi karindan gorunecek duzeye gelsin betahcg

Hic bi fikrim yok ben önceki ikizdi cok yüksekti. Bu kez tek oldugu kesin heralde

İlk baktirisim. Sabirla bekledim bu kez testi dün yaptim bugünde kan verdim. Hastaneyede hemen gitmesem diyorum ama ne yapsam bilemedim
Kuzum senin ilk değil demi bu

Bence degerin gayet güzel canim benim 28. Gunde 150ydi degerim. Bencede bekle en azindan keseyi karindan gorunecek duzeye gelsin betahcg
Esim durdurmaz artik pazartesi falan giderim heralde. Tam 5 hafta oluyo bi ihtimal görünür belki kese
Kuzum senin ilk değil demi bu
Yok malesef ikizlere hamileydim kalpleri durdu 8. haftada. Ocakta kürtaj oldum agustosta hamile kalabildim Çok şükür

Merabalaar benim de bat 1.9 ama sabahtan bi pembe akıntı akşama doğru kahve rengi akıntı gelmeye başladı regel öncesimi yoksa neler oluyor anlayamıyorum hayırlısı
Nasıl yorumlarsınız?

Esim durdurmaz artik pazartesi falan giderim heralde. Tam 5 hafta oluyo bi ihtimal görünür belki kese

Yok malesef ikizlere hamileydim kalpleri durdu 8. haftada. Ocakta kürtaj oldum agustosta hamile kalabildim Çok şükür
Yaa ben senin çocuğun var sanıyordum. Sağlıklagelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…