- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.561
Neyse mühim değilkürklüm nasılsın ihmal ettim seni kusura bakma
işler yoğun çalışıyorum kürklümNeyse mühim değiliyiyim çok şükür çiçeğimmmm sen nasılsın
Allah kolaylık versin bebeğimmişler yoğun çalışıyorum kürklüm
Amiin insallahZaman çok çabuk geçiyor canım. Bir bakmışız doğum gelmiş. Hayırlısı ile sağlıkla gelsinler.
normaldir heralde kuzum az mı kiKizlar kan verdim bugun. 32. gündü bugün 926 çıktı normal degil mi
merhaba canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsınMerhaba iyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Onemli olan onceki degerin canim kactikiKizlar kan verdim bugun. 32. gündü bugün 926 çıktı normal degil mi
Hic bi fikrim yok ben önceki ikizdi cok yüksekti. Bu kez tek oldugu kesin heraldenormaldir heralde kuzum az mı ki
merhaba canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın
İlk baktirisim. Sabirla bekledim bu kez testi dün yaptim bugünde kan verdim. Hastaneyede hemen gitmesem diyorum ama ne yapsam bilemedimOnemli olan onceki degerin canim kactiki
Bence degerin gayet güzel canim benim 28. Gunde 150ydi degerim. Bencede bekle en azindan keseyi karindan gorunecek duzeye gelsin betahcgHic bi fikrim yok ben önceki ikizdi cok yüksekti. Bu kez tek oldugu kesin heralde
İlk baktirisim. Sabirla bekledim bu kez testi dün yaptim bugünde kan verdim. Hastaneyede hemen gitmesem diyorum ama ne yapsam bilemedim
Kuzum senin ilk değil demi buHic bi fikrim yok ben önceki ikizdi cok yüksekti. Bu kez tek oldugu kesin heralde
İlk baktirisim. Sabirla bekledim bu kez testi dün yaptim bugünde kan verdim. Hastaneyede hemen gitmesem diyorum ama ne yapsam bilemedim
Çok şükür kuzumnormaldir heralde kuzum az mı ki
merhaba canım iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın
Esim durdurmaz artik pazartesi falan giderim heralde. Tam 5 hafta oluyo bi ihtimal görünür belki keseBence degerin gayet güzel canim benim 28. Gunde 150ydi degerim. Bencede bekle en azindan keseyi karindan gorunecek duzeye gelsin betahcg
Yok malesef ikizlere hamileydim kalpleri durdu 8. haftada. Ocakta kürtaj oldum agustosta hamile kalabildim Çok şükürKuzum senin ilk değil demi bu
İnternet gönderelim sana boncukBenim internetim bitti yetmiyo kırım kıtım kullanıyorumüst kat ev sahibinin interneti var onlar burdayken wifi'den sınırsız giriyorum ama bayramdan beri köydeler o yüzden züğürtleştim sen napıyosun Nurella?
Yaa ben senin çocuğun var sanıyordum. Sağlıklagelsin inşallahEsim durdurmaz artik pazartesi falan giderim heralde. Tam 5 hafta oluyo bi ihtimal görünür belki kese
Yok malesef ikizlere hamileydim kalpleri durdu 8. haftada. Ocakta kürtaj oldum agustosta hamile kalabildim Çok şükür
Amiin insallah canim, Allah hepimize nasip etsin insallah. Senin test sonucunuda görcez burdaYaa ben senin çocuğun var sanıyordum. Sağlıklagelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?