- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.501
Yok kzuu çıkmadıSenin sonuç çıkmadı daha dimi?
herkes aynı gebiş yokmerhabalar bu ara yoğunum pek bakamıyorum sorun durumlar nedir?
herkes aynı gebiş yok
Canim ben bu ay sadece hayit hapi iciyorum regli düzeni icin. Ovulasyon siparis ettim.bugün reglinin 10.günü 12.günden itibaren ovulasyon testi yaparim belki.sen ne yaptin.
Hadi hayırlısı olsun inşallahlaboquick mi aldın? İnnovita hala sitelerde yok
Bende deniyorum yine testleri
Hadi hayırlısı olsun inşallahlaboquick mi aldın? İnnovita hala sitelerde yok
Bende deniyorum yine testleri
Canım dün sayfaya giriyordum ama olmuyordu evet bugün gittm kız dedi doktor
Kaynanatör kv demi kızKizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin
Kaynanatör kv demi kız
Aaa naptıki neden sinirlendinEvet canim
Canım dün sayfaya giriyordum ama olmuyordu evet bugün gittm kız dedi doktorsen ne yapıyorsun canım benim yokmu bu ay birsey
Sen ne durumdasin canimm
Kizlar kaynanatörden sonra yine strese girdim.elimde ovulasyon testlerim var onlari kullanmaya basladim. Ama hamile kalsamda ben söylemicem . çok sinir oldugu bir komsusu var kadini hic cekemiyor kıskaniyor kadinda sürekli onun damarina basiyor. yani kadin mayoyla sokakta gezse o bikiniyle gezer benimde konusmami istemiyor. Gidip once ona söylicem ondan öğrensin
Aynı kuzum test yapıyorum bende
Umutlar yumurtlama dönemlerinde filizleniyor dimiAllah Kerim...bizede bigün nasip eder inşâAllah
Peki öyle yaparsan kaynanatör bişey demezmi sana? ☺ Aman zaten en güzeli aslında kimseye dememek en az 4-5 ay
Bende kalırsam söylemeyi düşünmüyorum
İlkindede çok az kişi biliyordu çoğu aylar sonra öğrenmişti
Kız annesi olmakta çok heyecan verici o kadar güzel elbiseler varki oğlumla çok zorlanicam ama gittikçe kıskanç oluyor yaramazlığı dahada artıyor ve gece uykusu hiç yok hep uyanıp ağlıyor beni istiyor çok zor çok ama geçecek inşallah seninde inşallah bu ay güzel haberlerini alırız sende kız annesi olursun inşallah rabbim o güzel gönlüne göre versin iyiki varsın canımYaa mâşallah ne güzel belliydi zaten...
Ne çok sevinmişsindirtablo eşitlendi, 3 kız 3 erkek var şimdilik
daha reglime çok var belli değil bakalım nasip
Kız annesi olmakta çok heyecan verici o kadar güzel elbiseler varki oğlumla çok zorlanicam ama gittikçe kıskanç oluyor yaramazlığı dahada artıyor ve gece uykusu hiç yok hep uyanıp ağlıyor beni istiyor çok zor çok ama geçecek inşallah seninde inşallah bu ay güzel haberlerini alırız sende kız annesi olursun inşallah rabbim o güzel gönlüne göre versin iyiki varsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?