- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.601
Helal olsunEtiketlemeyi ögrendim
K KurkmantoluS
Mavi Boncugumm
@benibekleyin
Hayhatun
@SarI NisaN
Deneme
Deneme
Isin sakasi saglikli olsun yeterki kuzum. Bianlik saskinlikti bizimkikiz erkek olur da erkek kiza dönmuyi pek bacim yaa
Biz hala kiz olabilirmi acaba kafasindayiz20 gun sonra felan bidaha kontrole gidicem
Galiba oyle kuzumAaaaa tosun paşaaa mı geliyorrrrr
Biraz once gozumun onunde motor yaslı bir amcaya carptı amca havaya fırladı baston Baska tarafa.. Hızlı gidiyordu namaz saatıydı muhtemelen camiye yetısmek ıcjn.. Kostuk gittik kanlar ıcınde yatıyor motorcu kactı tabi.o da yaralıyfı ama.. Amca yerde oyle caresız yatıyordu ki gozumun onunden gitmiyor Allahım kimsesi fln var mı yok mu bilmiyoruz bile ambulans geldi goturdu ler yegenıyım dedi Bı adam o yanında gitti cok uuzludm paylasmak ıstedım dua edin kızlar olmesin
İnsallah dua ediyorum sureklıAyyy Rabbin şifa versin yakını falan vardır inşâllah
Bana 21. Haftada gel yaptiralim dedi canim bekliyorum bendeBenle aynı yada yakın olan hamile hanımlar pazartesi detaylı ultrasonum var sizler ne zaman yaptırdınız acaba
Allahım.bu kızın isimleri.beni benden aliyoooo
Gızlarrr gızlarrrr burdayımŞero nick değiştirmiş ama kürklüye alışmıştık yaşerooooo nerdesin kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?