- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #21.641
Aşk ossun yaramazım ama
BakıcamGoogle'a Modern Talking - Cheri cheri lady diye yaz çıkıyoşeri şeri diye okunuyo ama K KurkmantoluS
Her gebelikte belirti olacak diye bisey yok canım korkma bebeğini düşün sevin gözün aydın olsun bu aradaKızlar ben tüp bebek yapıyorum transfer sonrası sonucum betahcg Sonucumun ilki 177 ikinci testim 536 çıktı Ama 12ci gündeyim hala bi belirti yok normalmidir. Doktor aradıgında sonuçlarımın çok iyi çıktığını söyledi 15 gün sonrası için randevu almamı söylediler kalp atışını dinlicekmişim
Çok teşekkür ederimHer gebelikte belirti olacak diye bisey yok canım korkma bebeğini düşün sevin gözün aydın olsun bu arada
iyi güldürdün kız geçen kv ceviz ayıklarken dinliyorduGoogle'a Modern Talking - Cheri cheri lady diye yaz çıkıyoşeri şeri diye okunuyo ama K KurkmantoluS
özelde mi yaptırdınız tüp bebek. bir de sorun neydi ?Çok teşekkür ederim
kızlar benim bat 1 eylül oldu
duphastonla regl oldum bu ay napacağıma karar veremedim hala. çocuk istiyor muyum onu bile bilmiyorum.
Kızlar ben tüp bebek yapıyorum transfer sonrası sonucum betahcg Sonucumun ilki 177 ikinci testim 536 çıktı Ama 12ci gündeyim hala bi belirti yok normalmidir. Doktor aradıgında sonuçlarımın çok iyi çıktığını söyledi 15 gün sonrası için randevu almamı söylediler kalp atışını dinlicekmişim
Gunaydin kuzum. Cok sukur iyiyiz . Sen nasilsin .Kızlar kızçeler günaydınnn napıyosunuz nasılsınız bakem
İyiyim bende iş yoluna koyuldum yine otobüslerde sürünmeceye devamGunaydin kuzum. Cok sukur iyiyiz . Sen nasilsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?