Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetim baya gecikti zaten duzensizde oluyoeum dun test yaptim ilk basta silik.sonra koyuldu varmı sizce başına gelen böyle durumu olan

Eklentiler

• 20190905_181943.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 41
İsim düşünüyoruz da eşim benim bulduğum isimleri hiç beğenmiyor. Onunkileride ben beğenmiyorum nasıl olcak bilmiyorum.
Erkek isim bulmak çok zormuş yaa
Kuzum ayni durumu bende yasiyorum. Kocise isim sunuyorum o da hepsine bi kup buluyor. Sen bul ben aralarindan seceyim diyorum. O da kabul etmiyor. :)) kiz ismi bulmakta cok zor. Bole giderse isimsim dogacak bebisim

Son düzenleme:
sende mi bulamadın
ayyyy 94 aldım boncuğummm

Neymiş o isimlerr
Ben Enes, Kerem veya Umut istiyorum. Eşim hepsine yok bizim komşumuzun oğlunun adıydı hiç sevmezdim gibi şeyler sunuyor. Kendisinin bulduğu isimlerde benim hoşuma gitmiyor. Yok levent, furkan falan diyor ben de bunları sevmiyoeum. Bir tek Cihan önerisi hoşuma gitti şimdiye kadsr bakalım Cihan mı koyarız bilmiyorum

Kuzum ayni durumu bende yasiyorum. Kocise isim sunuyorum o da hepsine bi kup buluyor. Sen bul ben aralarindan seceyim diyorum. O da kabul etmiyor. :)) kiz ismi bulmakta cok zor. Bole giderse isimsim dogacak bebisim
Hahaha aynıyız valla. Geçen gün Cihan ismi güzel dedi. En olabilitesi olan isim olduğu için olabilir koyabiliriz dedim.

Hahaha aynıyız valla. Geçen gün Cihan ismi güzel dedi. En olabilitesi olan isim olduğu için olabilir koyabiliriz dedim.
Hayirlis cnm . Bizimki askida. Bende ahsen alya liya asel, benden bu kadar dedim. hayir kendi de bise demiyir. Ole kaliyor. Bebebgim isomsiz dogacak boole giderse.

Yaaaa ben de cinsiyet öğrenseydim artık isimi netleştircektim ama daha seslenirken bile kızım oğlum diyemiyorum Fasulyeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…