- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.001
Ayy inşallah yavrum. Bugün doktora gittim gördüm içim rahatladı zaten kaç gündür ağrılarım oluyordu. Rabbim size de nasip etsin tez zamanda çok dua ediyorum.Sağlıkla gelsinde bebiktek dert isim olsun ama senin buldukların eşinin bulduklarına nazaran daha güzel
Oh iyi sevindim kuzum. Yok çıkmadı. Valla bende çok dua ettim ama şimdi anlıyorum neden olmadığını. Gerçekten daha anne baba olacak olgunlukta değiliz. İyiki olmamış. Zamanını iyi biliyor Rabbim. Herkesten herşeyden soğudum eşimden bileAyy inşallah yavrum. Bugün doktora gittim gördüm içim rahatladı zaten kaç gündür ağrılarım oluyordu. Rabbim size de nasip etsin tez zamanda çok dua ediyorum.
Sonucun çıktı mı senin şimdi noldu ne zaman belli olcak?
Insallah gosterir kendini. Biz 20 haftasinda ogrendik hanfendiyi.bi iki haftaya artik netlesirde adini koyarsiniz insallah
Oğlumun adı umut keremBen Enes, Kerem veya Umut istiyorum. Eşim hepsine yok bizim komşumuzun oğlunun adıydı hiç sevmezdim gibi şeyler sunuyor. Kendisinin bulduğu isimlerde benim hoşuma gitmiyor. Yok levent, furkan falan diyor ben de bunları sevmiyoeum. Bir tek Cihan önerisi hoşuma gitti şimdiye kadsr bakalım Cihan mı koyarız bilmiyorum
Noldu kuzu ya ?Oh iyi sevindim kuzum. Yok çıkmadı. Valla bende çok dua ettim ama şimdi anlıyorum neden olmadığını. Gerçekten daha anne baba olacak olgunlukta değiliz. İyiki olmamış. Zamanını iyi biliyor Rabbim. Herkesten herşeyden soğudum eşimden bile
Bi sebebi yok kuzum. Aslında kayda değer bişeyde yok. Kimine göre ben büyütüyorum. Ama bunaldım biraz. İnsanlarla böylesine sık iletişim kurmak bana göre değilmişNoldu kuzu ya ?
Canım benim hiç kimse için eşinle kötü olma olur mu kocayla küs olunca hayat çekilmez oluyoBi sebebi yok kuzum. Aslında kayda değer bişeyde yok. Kimine göre ben büyütüyorum. Ama bunaldım biraz. İnsanlarla böylesine sık iletişim kurmak bana göre değilmişbi kaç gündür kv ile sık görüşüyorum da
Ya bebeğim o çağırmadı ki zaten ben mecbur gittinCanım benim hiç kimse için eşinle kötü olma olur mu kocayla küs olunca hayat çekilmez oluyokayınvalidenle de sık görüşme ne gerek var kendine iş uydur her çağırdığında gitme
Bazen ailelerden uzakta yaşıyoruz diye üzülüyorum ama galiba uzak olmak daha güzel bişeyYa bebeğim o çağırmadı ki zaten ben mecbur gittindün annemdeydim ama bugün mecbur burdayım gerçi karı gelmeyince de küsüyor eşime gelince de bazen o hıyara da küsmek gerekiyor
Kendi ailenden uzak olmak kötü de kv ye yakın olmakta kötüBazen ailelerden uzakta yaşıyoruz diye üzülüyorum ama galiba uzak olmak daha güzel bişeyküs naz yap tabi ama uzatmayın bence ☺
Kendi ailenden uzak olmak kötü de kv ye yakın olmakta kötügerçi biz yakında değiliz işte o yüzden yatıyoZzz
Yok işte aksi gibi ben ilçedeyimİlçede mi kayınvaliden
Ah kuzum benim ya idare et artık napcan başa gelmiş artıkYok işte aksi gibi ben ilçedeyimgerçi ben merkezde o ilçede olsak bu sefer o bende yatar daha kötü
PisicikYok işte aksi gibi ben ilçedeyimgerçi ben merkezde o ilçede olsak bu sefer o bende yatar daha kötü
hee yaa amannn maleseffAh kuzum benim ya idare et artık napcan başa gelmiş artık ☺
EfenimPisicik
Ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?