Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zevkle okuyorum canım Allah'tanki tuvalet konusunda seni zorlamadı yoksa halin ne olurdu Allah bi kolaylık veriyor . Banada verir inşâllah şimdilik o konuyu rafa kaldırdım
canı sağolsun zamanla herşey hallolur
Bu veletlerin sendromları bitmiyo zaten benimkide 2 yaş sendromunda bi sinirli bi sinirli üfff o biçim.... Bu arada benim ablamın oğlu da seninkiyle aynı ya o 1,5 aydır tuvalet eğitimi veriyor epey zorlanıyor

Az önce ben sana yazarken olana gel.
Oğlan babasıyla oynuyodu, yazdım ya saatlerdir çiş yapmadı diye. Bi de babayşa çiş kaka yapmaya alışık deil, hiç galiba ondan rica etmedi bile. Saat de geç. Oyun oynuyolarmış, eşim bakmış oğlan işiyo bi yandan, oğlum napıyosun deniş.
Çiiş yapıyorum demiş
Bez yok ki napıyosun demiş
Aaa unuttum ben bez yoktu di mi deyip durmuş lazımlığına yapmış , eşim diyo ki yarım litre işedi resmebn
Bi güzel fırça kaydım eşime zaten, insan arada bi hatırlatır diye, benle ya da yuvada ya da uykuda bi kere bile unutmadı bez takmadığımızı.
Çocugun bi de ay bez yoktu di mi unuttum ben onu diyip başladığı işi yarım bırakıp lazımlığa gitmesi de komık olmuş.

En favori isim Atlas bacım, ne dersin ?
Bende de 3 erkek ismi daha var listede, kız ismi sıfır... erkek ismi çok kolay asıl
Kız ben anlamı böyle taş toprak bilmem anlamı bu tarz şeyleri sevmiiim ya. Kuzey güney gibi

O kadar olsun annesi babalar kadar relax olsak bizde bu çocuklar bişey öğrenemez

İnşallah çiçeğimmmm
Kız tebrikler direksiyonu da verirsin hemen sen inanıyorum sana ben de yazılcaktım çocuk derdine düştüm kaldı Allah bilir ne zamana alırım artık. Ehliyetsiz de koca arabayı vermiyo 2 mahalle aşağya bile sinir oluyorum

Kuzu bende valla çocuk olmadan olsun dedim. Ben ilçede ailem merkezde oturuyor. Çocuk olsa otobüsle çok zor olurdu. İlk başta eşim istemedi almamı güvenmedi bana çünkü çok korkağım sonra bi gün kendi yazdırmak için görüşmüş kursla benden habersiz inşallah direksiyondanda geçerim

26 Ağustos da gitmiştim keseyi gördük. 12 eylül de bebeği ve kalp atışını duymak için çağırdı dr. Ben grip oldum öksürmekten içim dışıma çıkıyor çok halsizim bitkinim.

Allah şifa versin canım inşâllah toparlanırsın tez vakitte bende 2 gebeliğimin başında üşütmüştüm gebelikte bağışıklık düştüğü için çabuk hastalanılıyo en zor yanlarından biri de ilaçsız atlatmak... zencefil limon ile çabuk toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…