- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.041
Aldır gıitsınAnnemw siyorum ben bir daha mı çıksam hiç birşey aldırmamıştım kıyamadığımdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldır gıitsınAnnemw siyorum ben bir daha mı çıksam hiç birşey aldırmamıştım kıyamadığımdan![]()
Canım nasıl ağrıların vardı acaba çok geçmiş olsun Rabbim tekrardan sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşAllahAhhhh ah kızlar toplaşın hele, ne diyeceğim, ben dış gebelik geçiriyormuşum, eşek gitmiş sağ tüpümde büyümeye çalışıyormuş, orada yolk sac bile oluşturmuş, zaten ben bu ağrıların çok normal olmadığını anlamıştımo kadar kızdım ki kendisine tekmeleye tekmeleye bile düşürebilirim
Neyse işte, bi iğne vurulacağım şimdi, biraz sarsacakmış beni, dua edin olur mu?
Sevgiler![]()

Merhabalar adetemin geçmesi üzere 5.gün tahlil yaptırdık değerim 173 normalmi bazi arkadaşlar 2.gün 400lerde görmüş ben korktum![]()
@eelifce , S Secretary34 , @Tatlim12345
@Whitechocolate-2020 , @eecemyldz
Kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor? Cinsiyetler belli olmadı mı?
Mavi Boncugumm canım bezi iyiyiz hamdolsun, memleketteydim, yeni geldim, köyde de net çekmiyordu giremedim hiç. Memlekette de 2 defa gittim ama tam göstermiyor kıza benziyor dediler, buradaki Dr.mda öyle demişti, nasip olursa Salı gün tekrar gidicem o zaman ne diyecek , sağlıklı sıhhatli olması temennim, kız erkek farketmez hayırlı evlat olsun inşallah
sen nasılsın?
Kızlar size sorum olucak bu ay hsg çektirdim cok şükür temiz çıktı yumurtlama gününde iliskiye girdik suan 3 gündür ayaklarim çok üşüyor corap giymeme rağmen ısıtamıyorum adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı acaba![]()
Hayırlı geceler olsun canımiyi geceleeeeer herkese ❤
Ağustosun 31idiYumurtama günün ne zamandı?
Ağustosun 31idi
Ahh Adet gününe kadar bi dayanabilsemBence adet gününü bekle varsa çıkmaz idrara geç yansıyor zaten 14-15 günden önce idrar testleri göstermez