• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence adet gününü bekle varsa çıkmaz idrara geç yansıyor zaten 14-15 günden önce idrar testleri göstermez
Canim seni dinlemeyip test yaptım negatif çıktı 😥2 senedir uğraşıyorum negatifleri görmeye alıştım artik buda bi teselli oldu benim icin adetin 2 günü ya ilac tedavisi yada aşılamaya geçicem hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek muharrem ayında dualarımızi kabul eder kucaklarimizi bos bırakmaz Insallah ☹

Aşure gününz kutlu olsun kızlarr 😍😍😍

Eklentiler

• D56BE961-FEFC-48A9-B0C9-20E4484B2839.webp
    D56BE961-FEFC-48A9-B0C9-20E4484B2839.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar benim yumurtlama günlerim şuan diş ağrısı sebebiyle hastaneye geldim panoramik diş filmi çektiler bişey olmaz dimi vicdanen rahatsızım

Canim seni dinlemeyip test yaptım negatif çıktı 😥2 senedir uğraşıyorum negatifleri görmeye alıştım artik buda bi teselli oldu benim icin adetin 2 günü ya ilac tedavisi yada aşılamaya geçicem hakkımızda hayırlısı rabbim bu mübarek muharrem ayında dualarımızi kabul eder kucaklarimizi bos bırakmaz Insallah ☹

Amin canım ya beklemek çok zor biliyorum☹️ umutlarımız daim olsun Allah bilir herşeyin en doğrusunu 💗 senin ne sıkıntın var?

Kızlar benim yumurtlama günlerim şuan diş ağrısı sebebiyle hastaneye geldim panoramik diş filmi çektiler bişey olmaz dimi vicdanen rahatsızım

Yumurtlaman geçmediyse bişey olmaz canım korkma zaten bebek rahme yerleşmeden sorun olacağını zannetmiyorum

Amin canım ya beklemek çok zor biliyorum☹ umutlarımız daim olsun Allah bilir herşeyin en doğrusunu 💗 senin ne sıkıntın var?
2 senedir hastaneye gidiyorum herhangibi bi sıkıntı çıkmıyor en son rahim flimi istediler bu ay onuda çektirdim çok şükür temiz çıktı anlıyacağın hicbi sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamıyorum her ay umutla bekliyorum ama boş canım ya dediğin gibi belki test için erken hsgden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksek bi umut bekliyorum :KK42:

Mavi Boncugummm nasılsın Canım özledim buraları coktandır takip edemedim hamileler çoğalmış masallah benim de 31 ağustostu daha gelen giden yok tatili köyde geçirdik hava değişimi olmuş olabilir miyim acaba 🤔

Merhabalarrrr bende kız annesi adayı olarak buradayım. :KK54: Yanlış duymadınız bebeğimin cinsiyeti kızmış. Yanlış görmüşüz bu sefer kız olduğu kesinleşti. İkinci kez kız annesi olacağım inşallah. :anneadayı::KK5::KK200:

Hayırlısı böyleymiş canım olsun sevinmelisin bence

2 senedir hastaneye gidiyorum herhangibi bi sıkıntı çıkmıyor en son rahim flimi istediler bu ay onuda çektirdim çok şükür temiz çıktı anlıyacağın hicbi sıkıntı olmamasına rağmen hamile kalamıyorum her ay umutla bekliyorum ama boş canım ya dediğin gibi belki test için erken hsgden sonra hamile kalma olasılığı çok yüksek bi umut bekliyorum :KK42:

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki o bekleyişler her ay o hüsran çok zor
yaşayanlar bilir anca bende yaşadım
Yaşın kaç? 25'li yaşlardasındır belkide daha küçüksündür Allah amansız çaresiz hastalık vermesin şükürki bak sağlıklısın adet görebiliyosun eşin de tahlilini yaptırdımı?
D vitaminine falan baktırdınmı sen?
Nasip zamanı gelince olacak inşÂllah buna emin ol umutlu ol Allah engeli olanlara bile ne mucizeler veriyor onları düşün lütfen kendini harap etme anlıyorum içindeki yangını ama tevekkül edicez Allah bizim için en doğru zamanı biliyor💗 bende 4 ay önce kürtaj oldum bende bekliyorum Rabbim sağlıkla verecek inşÂllah🤲 herşeyden önemlisi sağlıklısını hayırlısını versin sağlık olmayınca zaten kürtajla sonuçlanıyor
Üzme güzel canını bugünlerde geçecek
Hiçbişey kalıcı değil şu hayatta
Şu sözü hiç unutmam
"Unutma, burası dünya! Sefası da fâni,
cefası da!"

Back
X