- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.421
Yok kuzu ya. Doktor 2-3 mesaj gelcek sana dedi. Sadece bi mesaj geldi 25 gün olduK KurkmantoluS kuzum.naptin ya senin sonuclardan ses yok mu daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzu ya. Doktor 2-3 mesaj gelcek sana dedi. Sadece bi mesaj geldi 25 gün olduK KurkmantoluS kuzum.naptin ya senin sonuclardan ses yok mu daha
Canım valla test yapmadan bişey denmiyorki. Yalancı belirtilerde oluyorSlm kızlar adetim 2 gün gecikti belime ağrı saplaniyor bıçak gibi sizce gebelik belirtisi olabilirmi ? Adetime 7 gun varken test yaptim ama negatif test yapmaktanda korkuyorum işin tuhafı adet belirtim bile yok 1 haftadan baslar belirtilerim göğüs agrilarim sinirim felan ama hiçbirisi yok![]()
Negatif çıkarsa diye yapmakta istemiyorumCanım valla test yapmadan bişey denmiyorki. Yalancı belirtilerde oluyor☹☹
Kuzu günün geçmiş o zaman beklemekten başka çaren yokNegatif çıkarsa diye yapmakta istemiyorum![]()
Ne sonucmus arkadasYok kuzu ya. Doktor 2-3 mesaj gelcek sana dedi. Sadece bi mesaj geldi 25 gün oldu![]()
Emine de mi gebeYaa demekki vücudun hassas senin kız hemen bi haptan nasıl etkileniyor. Belki de hap etkili hiç kullanmadım bilmiyorum
Biraz salsana yaa belki @Emine Hatayli gibi boşverdiğindr olacaktır.
Zaten herkes aynı şeyi diyor boşverince oluyor diye.
Tabi kolay değil, ama senin uğraşın çok. Bebekti işti derken aklına getirmemeye çalış.
Hadi bakamm
Benimde sonuçlar bi çıkaydı![]()
ebelik belirtisi sayacak halim yok yaYaa demekki vücudun hassas senin kız hemen bi haptan nasıl etkileniyor. Belki de hap etkili hiç kullanmadım bilmiyorum
Biraz salsana yaa belki @Emine Hatayli gibi boşverdiğindr olacaktır.
Zaten herkes aynı şeyi diyor boşverince oluyor diye.
Tabi kolay değil, ama senin uğraşın çok. Bebekti işti derken aklına getirmemeye çalış.
Hadi bakamm
Benimde sonuçlar bi çıkaydı![]()
Ooooo kız sen çok şey kaçırmışınEmine de mi gebe
Artık takip etmediğimden bilmiyordum.
Hayıtlı olsun
Aybul yazıyı da yolla bana. Hatırlıyorum onun eşi örtmendi sdce sbshları olur diyodu. Sırf o yüzdem ovu haftası işten izin aldığını hatırlıyorum yani. Koca nazı çekiyoz diye bi o bi ben bi de umumut82 sövüp duruyoduk kocalara.. merak ettim nası olmuşOoooo kız sen çok şey kaçırmışınhemde nasıl gebe kaldı bi bilsen
![]()
Yazıyı bulamam kuzu çok eskilerdeydi. Salmış tamamen zevkine birlikte olmuş. İnşallah bana kızmaz anlattın diyeAybul yazıyı da yolla bana. Hatırlıyorum onun eşi örtmendi sdce sbshları olur diyodu. Sırf o yüzdem ovu haftası işten izin aldığını hatırlıyorum yani. Koca nazı çekiyoz diye bi o bi ben bi de umumut82 sövüp duruyoduk kocalara.. merak ettim nası olmuş
e gerek var diyip çeviriyorum . Ovu dönemi dışında minimumda ilişki denicem 1-2 ay. Ki beni geri çeviremesin.Yazıyı bulamam kuzu çok eskilerdeydi. Salmış tamamen zevkine birlikte olmuş. İnşallah bana kızmaz anlattın diyekırbaç falan almış.
Bebek mebek düşüncesi hak getire yani
Kırbaç show![]()
Bu sefer ovu movu takma bence senAbavv neler diyorsunuz
Bende de var kırbaçdenesem mi acaba..
ben o kadar sinirlendim ki eşim ilişki isteyince n
e gerek var diyip çeviriyorum . Ovu dönemi dışında minimumda ilişki denicem 1-2 ay. Ki beni geri çeviremesin.
Zaten bu ay ovu de yok 2 hafta iş seyahatinde olacak da.. herifi darlamıyım sık ilişki olmasın düye 3 gün darlamadım, beklemediğim bianda çatladı bu ay yumurtam işte hissettim.Bu sefer ovu movu takma bence sen
Ben yorgum bi şekilde burdayımHu neredesiniz![]()

Noldu uuBen yorgum bi şekilde burdayım![]()