Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

14 eylül beklenmeyen inşallah 14 gün gecikmeyle adet olunur mu ben oldum

Selaam
Günaydın
Ben başka konulara laf yetiştiriyordum.
İşyerinde kk bakmamaya karar verdim bi de..
ya bi de oğlum bu ara öyle huysuz ki ben bilmiyorum napıcam ne oluyo
Dün akşam mesela arkadasıyla buluşmaya orman içindeki parka gttik, o kadar yol gidiyorum demedim en az5 km daha ekledim.
Bu beyefendi arkadasıyla oynayacağına yine tutturdu sallancakmış, ama iki salıncak da dolu.
Bi de bağıra bağıra söylüyo, sevmiyormuş beklemeyi.
Sonra zorla indirdim
Kimse binmeyecekmiş o salıncağa
Nerden geliyo bu manyak gergin hareketler inanın anlamıyorum ya
Biz hiç şımartmadık bunu, bi dediğini bol bol iki ettik.
Bişeyi sırf istiyo ağlamasın diye almadık..
sonra da eve gidiyoruz, artık kalmış2 dakika. Çişi gelmiş dırucakmışım, yol ortasına lazımlık koycakmışız işicekmiş. Ama yol bildiğiniz asfalt çift yön yol, otobüsler geçiyo fln,
Dedim olmaz.
Nası ağlıyo
Eve geldik , kendini kapı önünde yere attı. Ben sokak ortasında işicem diye ağlıyo . En son kucağıma alıp eve soktum lazımlığa ben oturttum pantolonunu indirip ama çığlık çığlığa ağlıyo.
Dün akşam 17-19 arası komple ağladı ve amaçsız.. çok yoruldum

Yani ben anlamış değilim herşeyi inatlaşma.
Diş macunundan diş fırçasına..
Bi başlıyor daha ordan
Çişini yapacağı yere
O pijamaları asla çıkarttırmıyor, elleriyle tutuyor ki çıkaramıyım.
Ardından yuvaya gitmicem kavgası.
Sonra yuvadan alıyorum ne yapacaksak onu yapmıycaz kavgası, önüme sunduğu fikirler de korkunç.
Yani mesela pazartesiyse kütüphaneye gidelim diyo, ogün kapalı biliyor .
Ya da arkadaşların şu parktaymış onlarla buluşalım diyince neden şuna gitmiyoruz.
Bisikletimi yanına almadın mı diye cırladı dün. Hamalım ya 4-5 kilo bi de aluminyum bisiklet taşıcam bisiklette.
İşte gerisini azönce yazdım.
Asla yemek yapamam
Asla başka bi kata gidip bişi alamam.
Alt katta kilerimiz var
Bişey eksikse onu da taşıycakmışım, yani ben hammalmıyım heryerim yamuldu çocuk taşımaktan.
Ben de almaktan vazgeciyorum .
Sürekli salında onunla oyun oynıycakmışım . Bi de tiz tiz bağırıyo mamiii düye..
diyorum kim yapacak yemeği, hizmetçimiz mi var.?
Yemek masasında ayrı bi olay
Dün spagettileri oyuncak etti, kazık kadar çocuk küçük olsa neyse.
Önünden alınca yine bi tom zırlama..
ay normalde alışığım bunlara hiç lafını etmezdim. Ama ya kotam doluyor artık ya da sorun bende bilmiyorum.
Artık eskisi kadar sabırlı değilim, ses tonum çabuk yükseliyor. Çabuk sinirleniyorum.
Tüm günüm böyle kavgayla geçiyor ki ben kavgayı sevmem yoruyor beni.
Napıcam hiçbilmiyorum
Tek içimden geçense şu, şuna bi kardeş şarttı, keşke olsaydı. O zaman kardeşinin beni ne kadar üzdüğünü görüp zor anlarda anlayabilirdi.
Normalde çünkübu tip durumlarda çok anlayışlı, ona iş yüklesem fln acaip odak o işi yapıyor. Ama yükleyecek bi iş yok.

Kazık kadar çocuk

Ee yolla askere kurtul kız

Canim benim oglan okula basladi. Okula baslayinca rahat ederim diyordum.hergün bur problem hic bitmiyor.oglan hiperaktif ögretmenlerini delirtiyor.diger taraftanda tasiniyoruz.biryandan toplaniyorum diger yandan temizlik yapiyorum.sırt belim koptu. Benim bu ay yumurtamin catladigi gün ve sobraki 3 gün edim sehir disindaydi iliski olmadi.1 gün öncesi iliski oldu pek umudum yok belirti falanda yok. Bu kosturmacada olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…