Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım valla test yapmadan bişey denmiyorki. Yalancı belirtilerde oluyor

Emine de mi gebe
Artık takip etmediğimden bilmiyordum.
Hayıtlı olsun

Ya ne diyim g
ebelik belirtisi sayacak halim yok ya
İlaçtan oldu diye düşünüyorum.

İlaç değil ya aslen o, hormonların düzenli çalışmasını sağlayan bi bitki. Hormonları düzene sokuyor. En çok da fsh sorunlarında ve adet düzensizliğinde öneriliomuş.

Ooooo kız sen çok şey kaçırmışın hemde nasıl gebe kaldı bi bilsen
Aybul yazıyı da yolla bana. Hatırlıyorum onun eşi örtmendi sdce sbshları olur diyodu. Sırf o yüzdem ovu haftası işten izin aldığını hatırlıyorum yani. Koca nazı çekiyoz diye bi o bi ben bi de umumut82 sövüp duruyoduk kocalara.. merak ettim nası olmuş

Yazıyı bulamam kuzu çok eskilerdeydi. Salmış tamamen zevkine birlikte olmuş. İnşallah bana kızmaz anlattın diye kırbaç falan almış.

Bebek mebek düşüncesi hak getire yani
Kırbaç show

Abavv neler diyorsunuz
Bende de var kırbaç denesem mi acaba..
ben o kadar sinirlendim ki eşim ilişki isteyince n
Yazıyı bulamam kuzu çok eskilerdeydi. Salmış tamamen zevkine birlikte olmuş. İnşallah bana kızmaz anlattın diye kırbaç falan almış.

Bebek mebek düşüncesi hak getire yani
Kırbaç show
e gerek var diyip çeviriyorum . Ovu dönemi dışında minimumda ilişki denicem 1-2 ay. Ki beni geri çeviremesin.

Bu sefer ovu movu takma bence sen

Bu sefer ovu movu takma bence sen
Zaten bu ay ovu de yok 2 hafta iş seyahatinde olacak da.. herifi darlamıyım sık ilişki olmasın düye 3 gün darlamadım, beklemediğim bianda çatladı bu ay yumurtam işte hissettim.
Hissedince insan kendine engel olamıyor maalesef..
hissetmiyim diye şu hayıtotu hapını içmek istemiştim, hiçbişi hissetmemiştim o ay.. hissetmeyince kafaya da takmıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…