Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bizim okulun aktiviteleride cok guzel . Ama benim oglumda tatminsizlik var cabuk sıkılıyor .bazi oyunlari oynamak istemiyor soruncada saçma diyor. Anacim simdiki cocuklar başka türlü.çok bilmişler.

bu arada birkaç sayfa önce bir konu paylaşmıştım benim gibi polikistik over olanlar için iğnesiz ilaçsız vücudunu düzene sokmaktan bahsediyor. uygulamaya başladığımdan beri kendimi daha dinç hissetmeye başladım. artık düzenli yemek yiyorum vitaminlerimi alıyorum inşallah kendiliğinden regl olurum ya da direkt hamile kalırım

bilemedim o krslerde neler dönüyor:)
bizim kres yaratici gidiyor.
Daha dogrusu ilginc bi dönem oldu,
cok sikiciydi, ama o 3 ögretmen de cok bunalimliydi, hepsi gitti, yerinde gencecik citir citir ögretmenler geldi, ve tüm cocuklar erkek, 10 erkek 1 kiz :)
hic sikildigini duymadim bizimkinin napiyolarsa orda anlamis degilim:)

ben kacirdim neymis o

ya ben de ne zaman kür mür denemezsem ya da yesil cay icmezsem ya da bi bitki biseysi yani, adetim yine duzenine dönüyor onu fark ettim suan.
Burda ne kadar söylendim animsarsin gecen kis, 63 gun olmadim, 53 gun olmadim, 40 da olunca göbek attim ardindan resmen. Simdi heseyi birakinca 37 ye inmisti, sanirim bu ay 34 e olcam ya da 33.
Hic ellesmeyince duzene girdi

mavi boncugum nerdesiiin!!
kesin gebe bu kesin gebe
bi ben bi beni bekleyin bi kürkmantolu bi de umutumut82 kaldik :)
bu arada benim tsh sonunda 4 lerden 1.7 ye inmis, doktorum aradi.
artiok normal bi insanim, 6 adet dönemi icinde ovu günlerini yakalayabilirsem hamilelik sansim yuzde 80- ümidim bu yönde..
Artik söyle dusunmeye basladim, oglan ilkokula baslamadan olaydi diye, daha 3 sene var o dedigim seye.. baya gelecege yonelik dusunuyorum ynai:)

her şeyi açık açık yazacağım.
1 eylülde regl oldum gayet güzel 4 eylül gibi bitti. buraya kadar her şey normal ayın 10u gibi falan ilişki sonrası kanamam oldu pembe bir gün sürdü ama ara kanama veya regl gibi değil pespembe sulu sadece peçeteye gelen.
ve bugün 19’u kahverengi kanamam olmuş ama ilişki sonrası falan değil en son 14 ü gibi falan birliktelik olmuştu yani ilişkinin üstünden 4 5 gün geçti.
ya yerleşme kanaması ya da reglim düzene girmeye başladı bilemiyorum

Ben hiçbişi anlamadım?
İlaç kullanıyo musun?
Çok ara kanamadan bahsettin
Herkeste yerleşme kanaması olmuyor canım
Bende olmadı hiç
Annemde de olmamış
Her kanamayı ona yoruyoruz da aslen senin de adetle ilgili veya rahimde ya da vajinada yara olabilir. Her kadından 7 sinde olurmuş ya, ve havuza gidince fln olurmuş. Benim türk jinekoloğum öyle demişti bi sefer.
Sanırım ovu takibi yapmadın?

1eylülde regli olduysan ve 19 unda yine oluyosan bu da normal değil canım. Çok erken

bu ay gitmedim doktora sadece vitamin takviyeleri alarak dinlenmek istedim sadece korunmadan ilişki yaşıyoruz gelişine
takip makip de yapmıyorum normalde ben ilaçsız hiç adet göremediğim için 20 günde iki ara kanama olmasını tuhaf buldum
doktorum çıkmıştır saat malum 18.30 burda
yarın gitmeyi düşünüyorum bir baksın bakalım
vitaminler b12, folik asit, d3
bir de günde küçük bir bardak ada çayı demliyorum. sağlıklı beslenmeye başladım.
hemen etki mi ettiler reglim düzene mi girmeye başladı acaba

1eylülde regli olduysan ve 19 unda yine oluyosan bu da normal değil canım. Çok erken
bir aydır havuza falan da gitmedim bu arada
hassas değilim vajina iltihabı yara bere hiç olmadı bilemedim sevinsem mi üzülsem mi ama her şeye rağmen eve gelip çamaşırımda kan görmek mutlu etti ilaç kullanmadan

Bugeçen aylarda kullandığın ilaçların etkileri de sürüyor olabilir.
Ama garip gidiyor.
Bi arada 2 kanaman olduysa doktora bi görünmen mantıklı olur gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…