- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.501
Anaokulunda şikayet de biraz garipmiş ya.
Benimki 11 aylıktan beri gidiyor işte.
Geçen bi iki kere çocuk ısırmış. Bu da bi dönemmiş, neyse ki hızlı geçti.
Arada da öğretmen şey diyo, oğlun bugün sınırlarını bolca zorladı fln
Bizim yuvada baskı yok, zorla bişeyler yapma yok neyse ki. Çünkü benimkine de bişeyi zorla yaptırmaya kalkarsan tersi pis yani
Valla ben bayılıyorum aktivitelerine, kocaman bi boyama duvarları var, ve envai çeşit oyuncakları var. Ben çocuk olsam oturur saatlerce oynarım yani.
artık bir adı olsunİyyiz sükür Allaha canım sen nasılsındepşiioz kızçe yle
kuzu ikinci çocuk diye mi böylesin yoksa nazar olmasın diye mi ben olsam burda ortalığı ayağa kaldırırdım kalp atışını duydummm diyeKuzucuk kalp atışıni bugun duydum allaha şükür daha bilmeyenler var bakalım gidişat nasıl olur bilemiyorum
Of ya sorma valla napcazartık bir adı olsun
adını feriha koy
bilemedim o krslerde neler dönüyor:)guzelgunler2019
Umutumut82
arkadaşın çocuğu 3 yaşında kreşe başladı çok sıkılıyormuş oyunlar ilgisini çekmiyormuş öğretmen demiş ki bu etkinliklerin hepsini yapmışsınız evde çocuk bıkmış
ferihe koyarmis hahahhah ne gülerim yaa:)Of ya sorma valla napcaz
ben kacirdim neymis obu arada birkaç sayfa önce bir konu paylaşmıştım benim gibi polikistik over olanlar için iğnesiz ilaçsız vücudunu düzene sokmaktan bahsediyor. uygulamaya başladığımdan beri kendimi daha dinç hissetmeye başladım. artık düzenli yemek yiyorum vitaminlerimi alıyorum inşallah kendiliğinden regl olurum ya da direkt hamile kalırım
ya ben de ne zaman kür mür denemezsem ya da yesil cay icmezsem ya da bi bitki biseysi yani, adetim yine duzenine dönüyor onu fark ettim suan.bu arada birkaç sayfa önce bir konu paylaşmıştım benim gibi polikistik over olanlar için iğnesiz ilaçsız vücudunu düzene sokmaktan bahsediyor. uygulamaya başladığımdan beri kendimi daha dinç hissetmeye başladım. artık düzenli yemek yiyorum vitaminlerimi alıyorum inşallah kendiliğinden regl olurum ya da direkt hamile kalırım
yok be kuzucuk nazardan değil bilmeyenler var derken aileden demek istemiştimkuzu ikinci çocuk diye mi böylesin yoksa nazar olmasın diye mi ben olsam burda ortalığı ayağa kaldırırdım kalp atışını duydummm diye
Ben hiçbişi anlamadım?her şeyi açık açık yazacağım.
1 eylülde regl oldum gayet güzel 4 eylül gibi bitti. buraya kadar her şey normal ayın 10u gibi falan ilişki sonrası kanamam oldu pembe bir gün sürdü ama ara kanama veya regl gibi değil pespembe sulu sadece peçeteye gelen.
ve bugün 19’u kahverengi kanamam olmuş ama ilişki sonrası falan değil en son 14 ü gibi falan birliktelik olmuştu yani ilişkinin üstünden 4 5 gün geçti.
ya yerleşme kanaması ya da reglim düzene girmeye başladı bilemiyorum
1eylülde regli olduysan ve 19 unda yine oluyosan bu da normal değil canım. Çok erkenher şeyi açık açık yazacağım.
1 eylülde regl oldum gayet güzel 4 eylül gibi bitti. buraya kadar her şey normal ayın 10u gibi falan ilişki sonrası kanamam oldu pembe bir gün sürdü ama ara kanama veya regl gibi değil pespembe sulu sadece peçeteye gelen.
ve bugün 19’u kahverengi kanamam olmuş ama ilişki sonrası falan değil en son 14 ü gibi falan birliktelik olmuştu yani ilişkinin üstünden 4 5 gün geçti.
ya yerleşme kanaması ya da reglim düzene girmeye başladı bilemiyorum
bu ay gitmedim doktora sadece vitamin takviyeleri alarak dinlenmek istedim sadece korunmadan ilişki yaşıyoruz gelişineBen hiçbişi anlamadım?
İlaç kullanıyo musun?
Çok ara kanamadan bahsettin
Herkeste yerleşme kanaması olmuyor canım
Bende olmadı hiç
Annemde de olmamış
Her kanamayı ona yoruyoruz da aslen senin de adetle ilgili veya rahimde ya da vajinada yara olabilir. Her kadından 7 sinde olurmuş ya, ve havuza gidince fln olurmuş. Benim türk jinekoloğum öyle demişti bi sefer.
Sanırım ovu takibi yapmadın?
bir aydır havuza falan da gitmedim bu arada1eylülde regli olduysan ve 19 unda yine oluyosan bu da normal değil canım. Çok erken
Bugeçen aylarda kullandığın ilaçların etkileri de sürüyor olabilir.bu ay gitmedim doktora sadece vitamin takviyeleri alarak dinlenmek istedim sadece korunmadan ilişki yaşıyoruz gelişine
takip makip de yapmıyorum normalde ben ilaçsız hiç adet göremediğim için 20 günde iki ara kanama olmasını tuhaf buldum
doktorum çıkmıştır saat malum 18.30 burda
yarın gitmeyi düşünüyorum bir baksın bakalım
vitaminler b12, folik asit, d3
bir de günde küçük bir bardak ada çayı demliyorum. sağlıklı beslenmeye başladım.
hemen etki mi ettiler reglim düzene mi girmeye başladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?