- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.541
Bunlar adeti etkileyen şeyler değil demi bebeğimm. Ada çayını bilmiyorum ama.b12 vitamini
d3 vitamini
folik asit
çinko magnezyum aldım
birkaç kere ada çayı içtim.
sağlıklı beslendim ve işi bıraktım kafam rahat yani
ulan senin ascusa baktım leeple birlikte aydınlandım şu an. sende ne idüğü belirsiz hücreler varmış onu bekliyorlarmış ne çıkacak diye leep olursan da hemen geçecekmiş
pıttışına kalem gibi bir şey bilem sokacaklarBunlar adeti etkileyen şeyler değil demi bebeğimm. Ada çayını bilmiyorum ama.
Hee gııı işte doku bozuklukları varmış didimyaaleep te de amannn ne biliyim ya keşkem ilaçla tedavi olsa çok zor geliyor pıttışımı açmak
Oo benim pıttışa neler neler soktular bi bildenpıttışına kalem gibi bir şey bilem sokacaklar
alış bunlara bir de anne olcam diyorsun cık cık
hahahahah ben de geçen sene ameliyat olunca kukuşumu kestiler diye ağlamıştımOo benim pıttışa neler neler soktular bi bilden
Ya kötü bi durum ciddenhahahahah ben de geçen sene ameliyat olunca kukuşumu kestiler diye ağlamıştım
stresten hep bunlarYa kötü bi durum ciddenbide hep o an çişim geliyor. Bi gün salacam haa
hiç hamile kalamadım kiKızlar gebelikte detaylı ultrasonda alttan muayenede yapılıyor mu? Sadece karın ultrasonu mu ? Hani 20 haftadan sonra yaptırıyoruz ya o
hiç hamile kalamadım ki ☹ bilemiyorum canım netten araştır istersen
ben hiç duymadım ama arkadaşlarımdanRabbim tez vakitte kucağını doldursun güzel haberini aldırsın cnm benim ♥
Nette bulamadım herkes başka diyo yaptıran vardır belki diye topiğe yazıyım dedim.
ben hiç duymadım ama arkadaşlarımdan
Ben dun yaptirdim canim normal karindan bakti artik zorunda kalmadan vajinal bakmazlar .Yaa devletteki doktor bugün tuhaf tuhaf konuştuda. Bende yok diye biliyorum. Neyse randevumu bekliycem artık özeldeki. Artık devlette işini bilen doktor çok az kalmışNe varsa özelde
Günaydın kuzum. Bi doktora söyle bakalım doktor hangisini mantıklı bulursa. Pıttışıma bak hocam destresten hep bunlar
ee ben yarın vajinal muayne isteyecektim ama baya regli oldumyapar mı bilmem. bir kere yapmıştı. ya da hormon mu baktırsam hazır regliyken? kafamda deli sorular
Hayirli cumalar kuzumHayırlı huzurlu nurlu cumalar minnoşlar
fer_nur
benibekleyin
S SiriusBlackK
Mavi Boncugumm
guzelgunler2019
Hayhatun
hayaksii
Umutumut82
balarisii
Hayırlı cumalar bal peteğiHayırlı huzurlu nurlu cumalar minnoşlar
fer_nur
benibekleyin
S SiriusBlackK
Mavi Boncugumm
guzelgunler2019
Hayhatun
hayaksii
Umutumut82
balarisii
hayırlı cumalarHayırlı huzurlu nurlu cumalar minnoşlar
fer_nur
benibekleyin
S SiriusBlackK
Mavi Boncugumm
guzelgunler2019
Hayhatun
hayaksii
Umutumut82
balarisii
Hayırlı huzurlu nurlu cumalar minnoşlar
fer_nur
benibekleyin
S SiriusBlackK
Mavi Boncugumm
guzelgunler2019
Hayhatun
hayaksii
Umutumut82
balarisii
Amin bebişimmmSanada kuzum.rabbim mubarek cuma gününün hurmetine bebislerimizi göndersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?