- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.586
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.561
hayırlı cumalar
ben doktora gitmekten vazgeçtim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzucuk hayırdırhayırlı cumalar
canım hiç gitmek istemedi bir ankuzucuk hayırdır
Niye kuzumcanım hiç gitmek istemedi bir an
bilmiyorumNiye kuzum
her hamilelik aynı değilmiş canım yaa hamile kalıyorsan yine
keske kalsam kiz..
keske öyle olsaa...
BOSVER GITMEcanım hiç gitmek istemedi bir an
yaaa anlat kuzum ne konuştunuz?BOSVER GITME
sen de sikildin di mi?
Ben de biktim ya
prolaktin yuksekliginden supheleniyorum ama inan sabah doktordan tsh recetemi aldim , randevu alip söyleyeyim sorayim diye dusundum. sonra dedim amaaan bosver..
ogle aramda yazacagim ben de buraya.
dun esimle konustuk da..
kuzucuk hala kafana takıyorsun bi kendini serbest bırakhayırlı cumalar
Mesaj at bi bakalım kuzum ne diyecekbilmiyorum ☹
Ben dun yaptirdim canim normal karindan bakti artik zorunda kalmadan vajinal bakmazlar .
Canımguzelgunler2019 canım bak çatlamadan 4 gün önce ilişkiyle hamile kalan biri varmış
Gebeliğe Hazırlık - Hamile miyim inanamıyorum 🙏🏻❤️
Kızlar merhaba, Hala inanamıyorum. Fotoğraflarını ekliyorum sizce de vardır değil mi? Uzun uzun yazmak istiyorum ki belki birilerine yardımcı olurum. Eşim işi dolayısıyla 6 Eylül sabahı yurtdışına uçtu. Son ilişki tarihimiz 5 Eylül gecesi oldu. Ayın 8-9 un da yumurtladım. Açıkcası spermlerin o...www.kadinlarkulubu.com
Canımmhatun aynen benim gecen gebeliğim gibi gebe kalmış, ve aynı fotodaki testten yaptım ben hatıra için onu saklıyorum.guzelgunler2019 canım bak çatlamadan 4 gün önce ilişkiyle hamile kalan biri varmış
Gebeliğe Hazırlık - Hamile miyim inanamıyorum 🙏🏻❤️
Kızlar merhaba, Hala inanamıyorum. Fotoğraflarını ekliyorum sizce de vardır değil mi? Uzun uzun yazmak istiyorum ki belki birilerine yardımcı olurum. Eşim işi dolayısıyla 6 Eylül sabahı yurtdışına uçtu. Son ilişki tarihimiz 5 Eylül gecesi oldu. Ayın 8-9 un da yumurtladım. Açıkcası spermlerin o...www.kadinlarkulubu.com
Ya canimguzelgunler2019
farklı bir bakış açısı sunayım mı kuzum
belki de eşin sen kendini suçlu hissetme diye böyle davranıyor olabilir. eğer bize baskı yapsalar çocuk çocuk diye kendimi yetersiz görmeye başlar daha çok üzülürdüm.
bence senin eşin de benimki gibi
çok istiyor ama seni incitmekten korktuğu için böyle davranıyor olabilir.
çünkü benim eşim de böyle takma kafana aşkım çocuğumuz olmasa da ben seni çok seviyorum falan deyip duruyor.
ama içten içe kahrolduğunu görebiliyorum.
dün bebekli misafirimiz vardı yine ve bebeğe bütün akşam o baktı atladılar zıpladılar sütünü içirdi falan...
hamilelik konusunda ise bu ay ben senden şüpheleniyorum valla ne yalan söyleyeyim.
salıya kadar alkol falan alma bence nolur nolmaz ben de alkol kullanmayacağım bu aralar hazır ilk kez kendi kendime regli olmuşken![]()
o yeni konu actiDream1988 kuzummm nerdesin? çatlatma iğnesi falan olacaktın en son?
Ah kuzum bir halimi bilsen:)Dream1988 kuzummm nerdesin? çatlatma iğnesi falan olacaktın en son?
yaaaaa var gibiiiAh kuzum bir halimi bilsen:)
Oldum 9 eylulde kuzum. Idrar testlerim pozitif cikiyor dun kan verdim negatif cikti kafam cok karisik
3 tane idrar testi yaptim
Dunden beri forumda da paylastim hatta paxartesiyi beklicem bakalim. Sende bir yorum yap
Eki Görüntüle 2309421
Ustteki bgn sabah alttaki dun aksam
Saatlerinde yaptigim kuzum
Laboquick normal gebelik
Testi