- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.601
Bilmiyorum ki.canim diger doktorumda 20de cagirmisti ona gidemedim ama. Gayet netti valla cinsiyetiErken değil mi cnm? Doktorun o tarihi mi verdi? Bende o tarihlerde gitmek istiyorum ama herkes 22 den önce gitme vs dedi. Cinsiyet için netleşsin istiyorum biran önce detaylıya girip
Cnm gunaydin. Bende 19+6 da gitmistim . Zaten 18 - 22 arasi bakiliyor. Cinsiyetini anca ogrenebilmistim. Vajinal muayneyi ilk kez duydum. Genel tarama gobekten bakiliyor diye biliyorum.
Bilmiyorum ki.canim diger doktorumda 20de cagirmisti ona gidemedim ama. Gayet netti valla cinsiyetidemesede gorduk
Cnm insallah gec reglo olmaktan kaynaklaniyordur. Polipler kisiden kisiye degisiyor. Bazilarinda asiri kanama ile kendini gosteriyor. Bir ay filan kanama yapabiliyor. Bazi kisilerde ise hic belirti vermeyebiliyor. Icini rahat birak. Insallah kotu bise uoktur.Arkadaşlar merhaba.. perşembe günü 40 günün ardından regl oldum 2. Günü doktora gittim doktor rahmi kalın ölçtü regl geç geldiği için veya polip den olabilir dedi adet bitimi tekrar bakacak.. bende korkuyorum inşallah adet geç geldiği için kalındır sizce neden olmuştur.. bu arada ara kanamada yaşamıştım sanırım polip ara kanama yaparmış
İnşallah canım sağolsın inşallah kötü bişey olmazCnm insallah gec reglo olmaktan kaynaklaniyordur. Polipler kisiden kisiye degisiyor. Bazilarinda asiri kanama ile kendini gosteriyor. Bir ay filan kanama yapabiliyor. Bazi kisilerde ise hic belirti vermeyebiliyor. Icini rahat birak. Insallah kotu bise uoktur.
Benim doktorum da beni 22. Haftada çağırmış.Bilmiyorum ki.canim diger doktorumda 20de cagirmisti ona gidemedim ama. Gayet netti valla cinsiyetidemesede gorduk
Az önce yazdım neden 22. Hafta civarı yapılması gerektiğini. Aslen en güzeli oYaa bende anlamadım. Devletteki doktorum söyledi şaşırdım. Zaten iyi bi doktor değil daha önce çok hatalı şeyler söyledi. Bende 18-22 arası biliyordum bu doktor 22 den sonra gideceksin dedi. Ama bende 19 veya 20 de gitmeyi düşünüyorum özele. Tşk ederm cnm.
Aynen demekki 20. Hafta gayet zamanı. Bende 13 haftalıkken gösterdi cinsiyeti kesin gibi bişey ama yinede işte detaylıyı bekliyorum eşya alışverişi için nolur nolmaz
Ben cinsiyeti zaten biliyodum onun icin gitmedim genel kontrolum bu haftadaydi . Ve bana 20. Hafta dendiBenim doktorum da beni 22. Haftada çağırmış.
Açıklaması işe şuydu,
Tüm kalp kapakçıkları 21. Haftadansonra tamamen oluşmuş oluyor, erken gelirsen bi detay atlayabiliriz belki demişti. O sebeple yani..
çünkü bu kontrol gebelikte bi kez yapılıyo.
Cinsiyetin ne önemi var , biraccuk daha sabredin bi sıkıntı varsa müdahale edilebilir olsun.
Az önce yazdım neden 22. Hafta civarı yapılması gerektiğini. Aslen en güzeli o
Yani bişey çıkacağından deil tabii de. Hani için rahat olur.Okudum cnm bilmiyordum onu. Ee tabiki bekleriz öyleyse en iyi şekilde incelesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?