- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.961
Ya bizi unutursan
Bir regl olabilirsem@Loriklorik @_PANDA_ M Melegim15
@Olderveolur000 @Canm oglmmm Kızlar bat'lar geçmiş, regl olan varsa güncelleyelim?
Mavi Boncugumm canım ben halen regl olmadım. Yüksek ateşle 2 3 gün boyunca hastanedeydim Eylül'ün ilk zamanları sonra antibiyotik başladılar. Ve reglim gecikti. 43 gün oldu gelen giden yok bir belirti de yok. Evde dün idrar testi yaptım negatif
Umutumut82 Naber canım nasılsın?
Boğazlarım iltahaplanmış çok sonradan farkettim ağrı yutkunma da zorluk yaşamadım. Yüksek ateşle sonra hastaneye gidince fark ettik.Ay çok geçmiş olsun canım ne olduki üşüttünmüantibiyotik kullanırken hamile kalma ihtimalin yoktu dimi
Normalde kaç günde adet oluyosun ve antibiyotiği adetinin kaçıncı günü kullandın?
Canim benim. Oglan okula basladigindan beri grip olduk ailecek sürünüyoruz tam gecicek gibi oluyor tekrarliyor. Bebek konudunda artik hic umudum kalmadi herseyi biraktim. sizlerden iyi haberler okumak icin arada bakiyorum.
Çok geçmiş olsun kuzum yapropolis kullanıyomusunuz ailecek kullanın bağışıklığı güçlendirir. Bizde atlattık ama çok şükür öyle çok uzun sürmedi azıcık soğanı rendele suyu çıkıyorya içine 1 kaşık varsa hakiki bal koy ağzını kapat bunu sabah akşam oğluna 1 tatlı kaşığı içir sizde için. Her gün zerdeçal+karabiber+zeytinyağı karışımı tüketin hem bağışıklığı güçlendirir hem vücuttaki iltihabı atar zerdeçalın çok faydaları var tek başına yenmiyor ama çorbalara katabilirsin yada zerdeçal+karabiber+bal+zencefil karışımından hergün 1 kaşık yiyin, doğal antibiyotik. Boğaz ağrınız varsa 1 bardak suyu ısıt içine bolca limon sık en az yarımını sık sonra hafif ılınınca 1 kaşık bal ekle bunu için boğazı yumuşatır c vitamini de enfeksiyonla savaşır.
İnan şu antibiyotiklerin ilaçların hiç faydası olmuyor antibiyotik zaten zehirdir vücuttaki yararlı bakterileri de öldürdüğü için bağışıklığı dahada düşürür. Ne kadar bağışıklığı güçlü tutarsak hastalıkları o kadar çabuk atlatırız
Daha elimde çok tarifler var ben oğlum hastalanıncada ilaç vermiyorum çok şükür gerek olmuyor zaten. Bebek konusundada lütfen öyle düşünme zamanı gelmemiştir Allah bilir en hayırlısını umutsuzluğa düşme lütfen bi bakmışsın ummadığın anda hamilesin. Ah unuttum bak bide hakiki çörekotu yağı al inanılmaz faydalı hastalık zamanlarında öksürük vs varsa hepsine iyi geliyo
Ay canim benim sagolasin Allah razi olsun. . Bende fazla ilac kullanma taraftari degilim bende dogal kürler karisimlar yapiyorum. Ev inanki aktara döndü. Rabbim hepimize hayirlisini nasip etsin canim.
Boğazlarım iltahaplanmış çok sonradan farkettim ağrı yutkunma da zorluk yaşamadım. Yüksek ateşle sonra hastaneye gidince fark ettik.
Reglim yeni bitmişti. Antibiyotik kullanırken hamilelik olma ihtimali yoktu.
Regl döngüm 33-35 arası hep böyle düzenlidir ilk defa regl bu kadar gecikti. Olmadı pazartesi kan testi yapar söktürücü yazdırırım
Şuan kanama basladi dengem şaştı. Artık kanaat getirdim ben hamile olamaycagimAdetin geldi mi? Adet zamanı lekelenme olup devamı gelmezse %90 hamileliktendir
Tabi en net testle anlaşılır idrar testi yaptınmı eğer negatif çıkarsa adet gelmezse 1-2 gün sonra testi tekrarla canım yada daha garantisi kan ver belli olur
Şuan kanama basladi dengem şaştı. Artık kanaat getirdim ben hamile olamaycagim
24 yasindayim olumsuz dusunmemek gerek haklısınızAllah biliyor zamanını biz bilemeyizki olamayacağım diyebilmen için önünü görüyor olman lazım canım ama biz sadece şu ânı görebiliriz . Yarın neyi yaşayacağımızı bilemeyiz o yüzden böyle olumsuz düşüncelere kapılma kaç yaşındasın
24 yasindayim olumsuz dusunmemek gerek haklısınız
Evet şükür sebebim çok şükürler olsun buda imtihan demek ki yapacak bişey yok elimden gelen bişey de yok malesefGenceciksin kardeşim lütfen üzülerek yıpratma kendini zamanı gelince olur elbet sağlığın yerinde mi önemli olan o. Allah hepimizi imtihanlara tâbi tutar
Ben mesela 30 yaşımda çok şükür hamile kaldım ama o yaşlarda kalamayan insanlar çok o yüzden şükrederim daima etrafımızdakilere bakarak sahip olduklarımıza şükretmeliyiz
İyiyim çok şükür. Teşekkür ederim ilgin içinŞuan nasılsın peki inşâllah daha iyisindir
Reglin antibiyotikten dolayı da gecikmiş olabilir daha önceden başıma gelmişti benimde antibiyotik kullandığım ay reglim epey gecikmişti ama söktürücü almadım kendiliğinden geldi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?