- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.941
Insallah yaaa aerik insallah demekten o kadar cok yoruldum kiAmiiiiiiinnnnnbende 10 gün önce hsg çektirdim umut dünyası işte ☺
Beni unutma emi kürklümKızlar ben hesabımı kapatacağım. Hepinizi çok sevdim, seviyorum.
bi sorun sıkıntı yok, sadece çok ve gereksiz vakit geçiriyorum burda biraz kendimi dizginlemeye ihtiyacım var. İnşallah bebiş haberi ile geri dönerim
Hepinizi hakkınızı helal edin, ben hepinize helal ediyorum♥
Lorik kiz sonucu yaz bana etiketle.beniInsallah yaaa aerik insallah demekten o kadar cok yoruldum kiama inatla demeye devam edicem . Insallah sonu guzel olur
Yok kiz daha sonuc icin cok erken pazartesi oylesine test yapicamLorik kiz sonucu yaz bana etiketle.beni
Insallah yaaa aerik insallah demekten o kadar cok yoruldum kiama inatla demeye devam edicem . Insallah sonu guzel olur
Yav seni unutmak mümkün mü
Yas 24Yaş kaç canım ne zamandır istiyosun ?
Herhangi bi sağlık sorunun var mı?
O uçamaz kürkü ağır gelir
Yas 24
1.5 yildir evliyim o zamandan bu zamana
önce spermler sorunluysu o da duzeldi şükür
Simdi de ben de amh 0.91 .
Asilama yaptirdik
Adetlerim duzenli cok sukur o konuda sıkıntım yok . Ama doktor alttan muayane etti yumurtalarin var baya dedi . Sonuclara göre gayet iyi dedi . Iki tane yumurtam gelismisti onlarla asilama oldumAy küçükmüşün ne güzel☺ yaş takıntısına girdim benamh'si O'lı olup doğuran çok var üzülme☺ adetlerin düzenli mi
Kız öyle deme yazık deli kadın sevinmiştir
Neden gidiyorsun yaKızlar ben hesabımı kapatacağım. Hepinizi çok sevdim, seviyorum.
bi sorun sıkıntı yok, sadece çok ve gereksiz vakit geçiriyorum burda biraz kendimi dizginlemeye ihtiyacım var. İnşallah bebiş haberi ile geri dönerim
Hepinizi hakkınızı helal edin, ben hepinize helal ediyorum♥
Çok vakit harcıyorum bebeğimNeden gidiyorsun ya
Bebiş olunca geri döncem kuzum unutmam ya unutur muyumYa bizi unutursan
Söz verBebiş olunca geri döncem kuzum unutmam ya unutur muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?