- 6 Mayıs 2016
- 9.204
- 9.098
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #22.981
İyiyim çok şükür. Teşekkür ederim ilgin içinbende antibiyotikten dolayı gecikti biliyorum. Ama 43 gün geçti ister istemez artık gerginlik oluyor stres sinir artıyor. Sanki regl olsam bu gerginlik üzerimden kalkacak gibi
gitmiş kızçe
İnşallah kuzum ya dua ediyorum çok rabbim en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah.heyyooo
fer_nur kürklü çok ban yemekten bıktı
boncuğum bu arada benim batım tahmini 18 ekim.
gerçi bilemeyeceğim bu durumda hangisi hayırlı olur benim için ama.
boşanmayacağıma göre çocuk olsa iyi olur bakalım 14. güne kadar çatladıysam var bir ihtimal yine de.
belkiLostinparadise ın kaderini yaşarım kim bilir
Aynen aynen gelse rahatlarımHaklısın o olamama stresini iyi bilirimbenim o ay 50.günde adetim gelmişti
Sabır canım gelecek inşallah olursan zaten gerginliğin gider rahatlarsın
eşimle sorunlarım var.İnşallah kuzum ya dua ediyorum çok rabbim en kısa zamanda sizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Napıyorsunuz naısl gidiyor?
Hee gittide gitti ... sen napıyosun bakim
Ağır abla
Sen o zaman hamilesin bu ay kuzum hadi hayırlı olsuneşimle sorunlarım var.
taşınıyoruz.
tanıdık geldi mi
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
hayirli gunler merhabalar hanimlar cok konu karistirdim ama en sicak samimi kendime uygun burayi buldum sanirim bende burdayim artik ekim kasım gibi hamilelik düşünüyorum insallah esimi ikna edebilirsem.yas 31 2 oğlum var hayirlisi ike bi kiz evlat icin 3.ye niyetlendim bende rabbim nasip ederse.
esim pek istemiyor acikcasi cocuklarim biri 6 yasinda bu sene 1.sinifa başladı digeri 3 yaşında.Hoşgeldin canımoo mâşallah Allah bağışlasın yavrularını benimde 1 tane oğlum var bende kız istiyorum☺ ama eskisi kadar cinsiyeti düşünmüyorum çünkü 5 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıklısı hangisiyse hayırlısını nasip etsin inşÂllah
Eşin 3.yü istemiyormu? Çocukların kaç yaşlarında?
hosbulduk bu arada senin yas kac?ilk cocugun kac yaşındaHoşgeldin canımoo mâşallah Allah bağışlasın yavrularını benimde 1 tane oğlum var bende kız istiyorum☺ ama eskisi kadar cinsiyeti düşünmüyorum çünkü 5 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıklısı hangisiyse hayırlısını nasip etsin inşÂllah
Eşin 3.yü istemiyormu? Çocukların kaç yaşlarında?
varmi aramizda 3. bebis i düşünen kafam biraz karisik aslinda yapabilirmiyim kiz olurmu vs aslinda ama rabbimden hayirlisi 2 ay sonra denemelere başlama karari aldim zaten hemen olurmu bilmiyirum??
aminn insallah cnm3.bebişi düşünen henüz yok burda ama 3 kızı olupda 4.yü erkek isteyen bi arkadaşımız var☺3 cicek annesi Rabbim herkesin muradını gönlüne göre sağlıkla nasip etsin amin
hosbulduk bu arada senin yas kac?ilk cocugun kac yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?